شنیسل مرغ یکی از غذاهای مورد علاقه کودکان و نوجوانان است. در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه شنیسل مرغ در فر آشنا کنیم. این غذا به دلیل روش طبخ سالم میتواند غذایی مناسب برای آنها به شمار آید. شنیسل پخته شده در فر، همراه با برنج یا سیب زمینی سرخ کرده غذایی کامل است.
مواد لازم | |
سینه مرغ بدون استخوان و پوست | 450 گرم |
زرده تخم مرغ | 3 عدد |
پیاز متوسط | 1 عدد |
آبلیمو | 3 قاشق غذاخوری |
محلول زعفران | 3 قاشق غذاخوری |
پودر پاپریکا | 1 قاشق غذاخوری |
آرد سفید | 1 فنجان |
آرد سوخاری یا پانکو | 1 فنجان |
دستور تهیه:
- فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- سینه مرغ بدون استخوان و پوست را روی تخته آشپزی قرار دهید و با یک چاقوی تیز آن را به صورت ورقههای نازکی به ضخامت ۵-۴ میلی متر برش بزنید.
- پیاز را رنده کنید یا خیلی ریز خرد کنید. ورقههای مرغ را در کاسهای بریزید و پیاز، آبلیمو، محلول زعفران، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. روی ظرف را سلفون بکشید و ۳-۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.
- مرغ را از یخچال خارج، ذرات پیاز را از روی آن پاک کنید و روی تخته آشپزی قرار دهید. روی برشهای مرغ پلاستیک فریزر بکشید و سپس با بیفتک کوب آهسته بکوبید تا کاملا مسطح و پهن شوند.
- آرد سفید را در کاسهای بریزید، در کاسه دیگری زردههای تخم مرغ را بریزید و با یک چنگال هم بزنید، در کاسه سوم آرد سوخاری یا پانکو بریزید.
- برشهای مرغ را یکی یکی ابتدا در آرد سفید قرار دهید و سپس تکان دهید تا آرد اضافی آن بریزد. سپس در زرده تخم مرغ بغلتانید.
- برش های مرغ را در انتها در آرد سوخاری قرار دهید و اطراف آن را کاملا با آرد سوخاری یا پانکو بپوشانید.
- کف سینی فر یا یک ظرف نچسب را با کمی روغن چرب کنید، برشهای مرغ را در آن بچینید و سینی یا ظرف را در فر قرار دهید.
- پس از ۱۵ دقیقه سینی یا ظرف را از فر خارج کنید، با برس کمی روغن روی تکههای مرغ بمالید و دوباره در فر قرار دهید.
- این بار گریل را روشن کنید و ۱۰ دقیقه دیگر صبر کنید تا روی تکههای مرغ نیز طلایی شود.
- شنیسل مرغ آماده است، آن را در ظرف سرو بکشید و با سیب زمینی سرخ شده و سس کچاپ یا سس قارچ میل کنید.
طرز تهیه سس قارچ
مواد لازم | |
قارچ خرد شده | 150 گرم |
خامه | 1 پیمانه |
کره | 50 گرم |
آرد | 2 قاشق غذاخوری |
پیاز کوچک خرد شده | 1 عدد |
جعفری ساطوری | 2-3 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- کره را در یک قابلمه کوچک بر روی حرارت ملایم ذوب کنید.
- پیاز را در کره تفت دهید تا نرم شود، سپس آرد را روی آن ریخته و با یک قاشق چوبی هم بزنید.
- قبل از این که رنگ آرد تغییر کند، قارچ را اضافه کرده و روی حرارت زیاد هم بزنید. حرارت زیاد مانع آب انداختن قارچ میشود.
- پس از این که قارچ کمی تفت داده شد، خامه را همراه با ۱/۴ پیمانه آب به قابلمه اضافه کر%
ارسال دیدگاه