دستور پخت سیب زمینی و پنیر پیتزا بدون فر و با فر

چهارشنبه 24 مرداد 1397 آشپزی
دستور پخت سیب زمینی و پنیر پیتزا بدون فر و با فر

سیب زمینی و پنیر پیتزا یک غذای ساده است که تقریبا همه از خوردن آن لذت می‌برند و معمولا به عنوان یک فست فود خوشمزه در مغازه‌ها به فروش می رسد. این فست فود را می توان در کمترین زمان و بدون فر یا در فر درست کرد.

۱. طرز تهیه سیب زمینی و پنیر پیتزا بدون فر

 

مواد لازم
سیب زمینی متوسط2 عدد
پنیر پیتزای رنده شده1-2 فنجان
کالباس خلالی خرد شده100 گرم
قارچ200 گرم
ادویه ایتالیایی1 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا1 قاشق چایخوری
پودر سیر1 قاشق چایخوری
نمک، فلفل و روغنبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. سیب زمینی‌ها را شسته، پوست بگیرید و به صورت خلال‌های بلند برش بزنید.
  2. خلال‌های سیب زمینی را با کمی نمک در آب جوش بریزید و فرصت دهید به مدت ۶-۵ دقیقه بپزند. سپس آن‌ها را آبکش کرده و در فریزر قرار دهید تا کاملا خنک شوند.
  3. پس از اینکه سیب زمینی‌ها خنک شدند، آن‌ها را در روغن فراوان سرخ کنید و سپس روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
  4. قارچ‌ها را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و در یک تابه روی حرارت بالا تفت دهید تا آب آن کاملا کشیده شده و نرم شوند.
  5. سیب زمینی سرخ شده را کف ظرف مورد نظر که بهتر است یک ماهیتابه نچسب دردار باشد پهن کنید، روی آن کمی نمک، فلفل، پودر سیر و پودر پاپریکا بپاشید.
  6. روی سیب زمینی را با یک لایه از کالباس خرد شده بپوشانید.
  7. روی کالباس را با یک لایه از قارچ بپوشانید و ادویه ایتالیایی را روی آن بپاشید.
  8. در لایه آخر پنیر پیتزا بریزید و سطح کل ظرف را با آن پوشش دهید.
  9. درب تابه را ببندید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
  10. پس از ۱۵ دقیقه سیب زمینی و پنیر پیتزا آماده است، آن را به صورت گرم و با سس کچاپ میل کنید.


۲. طرز تهیه سیب زمینی و پنیر پیتزا در فر

 

مواد لازم
سیب زمینی بزرگ (کوچک)3 عدد (6 عدد)
سس دلخواه1 فنجان
پنیر پیتزای رنده شده1.5 فنجان
پپرونی و زیتوان سیاه بدون هستهبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. پوست سیب زمینی‌ها را با برس تمیز بشویید و با چنگال چند سوراخ روی سطح آن‌ها ایجاد کنید.
  2. سیب زمینی‌ها را به مدت یک ساعت در فر گرم شده روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا بپزند. پخته شدن سیب زمینی را با فرو کردن چنگال در آن تست کنید.
  3. سیب زمینی‌های پخته را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و در سینی فر چرب شده بچینید.
  4. روی سیب زمینی‌ها را با سس مورد نظر بپوشانید و روی آن مقداری پنیر پیتزا بریزید.
  5. روی پنیر پیتزا چند حلقه زیتون سیاه و پپرونی قرار دهید.
  6. سینی را در فر قرار داده و به مدت ۲-۱ دقیقه گریل فر را روشن کنید تا پنیر ذوب شده و روی آن طلایی شود.
نکته: برای تهیه سس روی سیب زمینی می‌توانید از ترکیب سس گوجه فرنگی با انواع سبزیجات پخته یا انواع گوشت پخته استفاده کنید.

سیب زمینی و پنیر پیتزا در فر


۳. طرز تهیه سیب زمینی و پنیر پیتزا در ماکروفر

 

مواد لازم
سیب زمینی2 عدد
نمک1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه1/2 قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای سبز و قرمز1/4 فنجان
پنیر پیتزابه میزان لازم
سس کچاپبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. سیب زمینی‌ها را شسته، پوست بگیرید، به صورت ورقه‌ای برش بزنید، در بشقاب بچینید و روی آن نمک و فلفل بپاشید.
  2. روی بشقاب را سلفون بکشید و به مدت ۴ دقیقه در ماکروفر قرار دهید تا سیب زمینی‌ها بپزند.
  3. سیب زمینی‌ها را از ماکروفر خارج کرده و روی آن‌ها سس کچاپ بمالید
  4. فلفل دلمه‌ای خرد شده را روی سیب زمینی‌ها ریخته و به صورت یکنواخت پهن کنید.
  5. پنیر پیتزای رنده شده را روی فلفل دلمه‌ای بریزید.
  6. بشقاب را به مدت ۲ دقیقه دیگر در ماکروفر قرار دهید تا پنیر پیتزا ذوب شود.
  7. سیب زمینی و پنیر پیتزا را به صورت گرم و همراه با سس گوجه فرنگی میل کنید.
سیب زمینی و پنیر پیتزا
منبع:ستاره
دستور تهیه انواع غذا با پنیر پیتزا

دستور تهیه انواع غذا با پنیر پیتزا

دستور پخت نان خوشمزه پیروک

دستور پخت نان خوشمزه پیروک

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi