
دستور پخت سیب زمینی شکم پر
سیب زمینی شکم پر یک وعده غذایی خوب با کالری مناسب است که اکثر مواد آن را در خانه دارید و میتوانید آن را در مدت زمن کم تهیه کرده و میل کنید

دستور پخت سیب زمینی شکم پر
مواد لازم سیب زمینی شکم پر
- ۸ عدد سیب زمینی بزرگ (۱ کیلو)
- ۴ تکه چوریز (۴۵۰ گرم)
- ۱ قاشق سوپ خوری فلفل سیاه (۱۵ گرم)
- ۲ عدد ساقه کرفس خرد شده
- ۱ قاشق سوپ خوری پونه (۱۵ گرم)
- ۱ قاشق سوپ خوری نمک (۱۵ گرم)
- ۱ / ۲ فنجان پنیر خامهای (۱۰۰ گرم)
- یک فنجان خامه شیرین (۲۰۰ گرم)
- ۱ / ۲ پیمانه پنیر موزرلا (۱۰۰ گرم)
- ۲ عدد تره فرنگی خرد شده

دستور پخت سیب زمینی شکم پر
طرز تهیه سیب زمینی شکم پر
با شستن سیب زمینی شروع کنید. همه کثیفیها را تا جایی که میتوانید بشویید به یاد داشته باشید سیب زمینی جز سبزیجات ریشهای است، بنابراین این مرحله بسیار مهم است.
سپس قابلمه کوچکی را با آب و کمی نمک پر کنید و سیب زمینی پوست نکنده را اضافه کنید. تا زمانی که نرم شوند روی حرارت متوسط بپزید.
در همین حال، چوریز را تکه تکه کنید. مقداری روغن به ماهی تابه اضافه کنید، زمانی که گرم، شد چوریز را سرخ کنید. برای طعم دادن سیر، پونه کوهی، نمک و فلفل را اضافه کنید.
سپس خامه شیرین و پنیر خامهای را با چوریز به ماهی تابه اضافه کنید. به خاطر داشته باشید، این کار احساس سیری به شما میدهد، پس مطمئن شوید که خوب و خوشمزه است. میزان چاشنی را هر چه میخواهید تنظیم کنید.
در حال حاضر، سیب زمینی باید نرم و آماده باشد. آنها را از روی آب بردارید و بگذارید کمی خنک شود. سپس پوست آن را بکنید. حالا یک سوراخ کوچک در وسط هر سیب زمینی ایجاد کنید و از یک قاشق کوچک برای خالی کردن وسط آن استفاده کنید.
هر سیب زمینی را با مخلوط پنیر و چوریز پر کنید. روی آن پنیر موزرلا بریزید ۵ دقیقه یا تا زمانی که ذوب شود بپزید.
ارسال دیدگاه