طرز تهیه سوپ تره فرنگی مجلسی فوق‌العاده خوشمزه

شنبه 16 فروردین 1404 آشپزی
غذاهای سالم برای بعد جراحی

سوپ تره فرنگی یکی از پیش غذاهای بسیار مناسب و خوشمزه است که در زمان کوتاهی آماده می‌شود. این سوپ تره فرنگی با خواص بی‌نظیر خود، هم برای مهمانی‌ها و همچنین برای بیماران مفید است.

  • تره فرنگی بزرگ: 4 عدد (حدود 5 فنجان)
  • خامه: 1 فنجان
  • کره: 3 قاشق غذاخوری
  • سیر: 3 حبه
  • سیب زمینی: 800 گرم
  • آب مرغ یا عصاره گوشت: 7 فنجان
  • آویشن تازه: 3 شاخه
  • برگ بو: 2 عدد
  • نمک: 1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری
  • پیازچه برای تزیین: به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. قسمت‌های سبز تره فرنگی را جدا کنید و قسمت سفیدرنگ آن را حلقه‌ای برش بزنید.
  2. تره فرنگی خرد شده را در آب سرد بریزید، پس از ۱۰ دقیقه آبکش کنید.
  3. کره را در قابلمه ریخته و حرارت را متوسط کنید، سپس تره فرنگی و سیر خرد شده را اضافه کنید.
  4. سیب زمینی‌ها را به صورت نگینی برش بزنید و به قابلمه اضافه کنید.
  5. آب مرغ، آویشن، برگ بو، نمک و فلفل را به قابلمه اضافه کنید.
  6. حرارت را کم کنید و ۱۵ دقیقه بپزید.
  7. آویشن و برگ بو را خارج کرده و محتویات سوپ را بکوبید.
  8. نمک و فلفل را میزان کنید و در صورت نیاز غلظت سوپ را تنظیم کنید.
  9. خامه را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.
  10. سوپ را در ظرف سرو بکشید و پیازچه خرد شده روی آن بریزید.

برای بهتر شدن طعم، سوپ تره فرنگی را تازه مصرف کنید و می‌توانید در یخچال به مدت ۲ روز نگهداری کنید.

دستور تهیه میگو پفکی

طرز تهیه میگو پفکی خوشمزه و ساده

دستور پخت رل بوقلمون ایتالیایی

طرز تهیه کالباس رل شده خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا