» آشپزی » نحوه پخت سوپ تره فرنگی مجلسی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۷/۱۸ - ۱۸:۱۹

 کد خبر: 109081
 568 بازدید

نحوه پخت سوپ تره فرنگی مجلسی

نحوه پخت سوپ تره فرنگی مجلسی
طرز تهیه سوپ تره فرنگی مجلسی، دشوار نیست. این سوپ در مدت زمان کوتاهی آماده می‌شود. ارزش غذایی بالای سوپ تره فرنگی باعث شده که علاوه بر یک پیش غذای ایده آل برای مجالس میهمانی، برای بیماران مبتلا به سوء هاضمه، رماتیسم و کم خونی غذایی مناسب باشد.

 


مواد لازم
تره فرنگی بزرگ ۴ عدد (حدود ۵ فنجان)
خامه  ۱ فنجان
کره ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه
سیب زمینی ۸۰۰ گرم
آب مرغ یا عصاره گوشت ۷ فنجان
آویشن تازه ۳ شاخه
برگ بو ۲ عدد
نمک  ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری
پیازچه برای تزیین به میزان لازم
دستور تهیه:
  1. قسمت‌های سبز تره فرنگی را جدا کنید. قسمت سفیدرنگ آن را به صورت حلقه‌ای برش بزنید و ریشه آن را جدا کنید.

  2. تره فرنگی خرد شده را در آب سرد بریزید، پس از ۱۰ دقیقه آبکش کنید و کنار بگذارید تا آب آن گرفته شود.

  3. کره را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود. تره فرنگی و سیر خرد شده را به قابلمه اضافه کرده، حدود ۱۰ دقیقه در کره تفت دهید و در این فاصله مرتب هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند.

  4. سیب زمینی‌ها را شسته، پوست بگیرید، به صورت نگینی (مکعب‌هایی به ابعاد ۱ سانتی متر) برش بزنید و سپس به قابلمه اضافه کنید.

  5. آب مرغ یا عصاره گوشت، آویشن، برگ بو، نمک و فلفل را به قابلمه اضافه کرده و صبر کنید تا به جوش آید.

  6. سپس درب قابلمه را بسته و حرارت را کم کنید. ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا سیب زمینی پخته و نرم شود.

  7. آویشن و برگ بو را از قابلمه خارج کرده و محتویات سوپ را بکوبید یا در غذاساز بریزید تا کاملا صاف و یکدست شود.

  8. نمک و فلفل سوپ را میزان کنید. اگر سوپ خیلی رقیق است، حرارت را کمی زیاد کنید تا آب آن بخار شده و به غلظت مناسب برسد. اگر غلظت سوپ بالاست، کمی آب جوش یا عصاره گوشت به آن اضافه کنید تا رقیق شود.

  9. وقتی سوپ به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کرده و خامه را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.

  10. سوپ آماده است، آن را در ظرف سرو بکشید و کمی پیازچه خرد شده روی آن بریزید.

  11. سوپ تره فرنگی را بهتر است به صورت تازه مصرف کنید و اضافه آن را می‌توانید در ظرف دربسته به مدت ۲ روز در یخچال نگهداری کنید.

منبع:ستاره

برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.