
مواد لازم | |
تره فرنگی بزرگ | 4 عدد (حدود 5 فنجان) |
خامه | 1 فنجان |
کره | 3 قاشق غذاخوری |
سیر | 3 حبه |
سیب زمینی | 800 گرم |
آب مرغ یا عصاره گوشت | 7 فنجان |
آویشن تازه | 3 شاخه |
برگ بو | 2 عدد |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | 1/4 قاشق چایخوری |
پیازچه برای تزیین | به میزان لازم |
-
قسمتهای سبز تره فرنگی را جدا کنید. قسمت سفیدرنگ آن را به صورت حلقهای برش بزنید و ریشه آن را جدا کنید.
-
تره فرنگی خرد شده را در آب سرد بریزید، پس از ۱۰ دقیقه آبکش کنید و کنار بگذارید تا آب آن گرفته شود.
-
کره را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود. تره فرنگی و سیر خرد شده را به قابلمه اضافه کرده، حدود ۱۰ دقیقه در کره تفت دهید و در این فاصله مرتب هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند.
-
سیب زمینیها را شسته، پوست بگیرید، به صورت نگینی (مکعبهایی به ابعاد ۱ سانتی متر) برش بزنید و سپس به قابلمه اضافه کنید.
-
آب مرغ یا عصاره گوشت، آویشن، برگ بو، نمک و فلفل را به قابلمه اضافه کرده و صبر کنید تا به جوش آید.
-
سپس درب قابلمه را بسته و حرارت را کم کنید. ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا سیب زمینی پخته و نرم شود.
-
آویشن و برگ بو را از قابلمه خارج کرده و محتویات سوپ را بکوبید یا در غذاساز بریزید تا کاملا صاف و یکدست شود.
-
نمک و فلفل سوپ را میزان کنید. اگر سوپ خیلی رقیق است، حرارت را کمی زیاد کنید تا آب آن بخار شده و به غلظت مناسب برسد. اگر غلظت سوپ بالاست، کمی آب جوش یا عصاره گوشت به آن اضافه کنید تا رقیق شود.
-
وقتی سوپ به غلظت مناسب رسید، حرارت را خاموش کرده و خامه را به سوپ اضافه کنید و هم بزنید.
-
سوپ آماده است، آن را در ظرف سرو بکشید و کمی پیازچه خرد شده روی آن بریزید.
-
سوپ تره فرنگی را بهتر است به صورت تازه مصرف کنید و اضافه آن را میتوانید در ظرف دربسته به مدت ۲ روز در یخچال نگهداری کنید.
ارسال دیدگاه