ته چین یک غذای ایرانی است که از مخلوط برنج، انواع گوشت، ماست، تخم مرغ و زعفران تهیه میشود. این غذا به خاطر شکل زیبا و طعم دلپذیرش، یکی از انتخابهای محبوب برای مهمانیها است. در این مطلب طرز تهیه سه نوع ته چین متفاوت را آموزش میدهیم.
۱- ته چین گوشت
مواد لازم
- برنج ۶ پیمانه
- گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
- ماست کمچرب ۳ لیوان
- زعفران ۴ قاشق غذا خوری
- روغن ۱۵۰ گرم
- تخم مرغ ۴ عدد
- نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
- گوشت را بپزید تا یک استکان آب داشته باشد.
- استخوانهای گوشت را جدا کنید.
- زعفران را در کمی آب جوش حل کنید.
- ماست را هم بزنید و زعفران حل شده را همراه با نمک و فلفل و دو عدد زرده تخم مرغ مخلوط کنید.
- گوشت را در ماست بخوابانید.
- برنج را آبکش کنید.
- زرده تخم مرغ و روغن را در ظرف نسوز بریزید و برنج را بر روی آن بچینید.
- گوشت و سپس بقیه برنج را روی آن قرار دهید و بگذارید دم بکشد.
۲- ته چین گوشت و بادمجان
مواد لازم
- برنج ۳ پیمانه
- بادمجان ۱ کیلوگرم
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
- پیاز یک عدد
- تخم مرغ (زرده) ۳ عدد
- ماست ۴ قاشق سوپ خوری
- زعفران ۱ قاشق چای خوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
- روغن مایع به مقدار لازم
- کره ۵۰ گرم
طرز تهیه
- بادمجانها را برش دهید و سرخ کنید.
- پیاز را سرخ کرده و گوشت را به آن اضافه کنید.
- برنج را بپزید و آبکش کنید، سپس با زرده تخم مرغ، زعفران و ماست مخلوط کنید.
- داخل تابه، برنج، بادمجان و گوشت را لایهلایه بریزید و دم کنید.
۳- ته چین قارچ و بادمجان
مواد لازم
- برنج ۳ پیمانه
- پیاز ۱/۲ پیمانه
- قارچ ۱۵۰ گرم
- تخم مرغ (زرده) ۳ عدد
- بادمجان ۳ عدد
- ماست ۱ پیمانه
- روغن مایع ۱/۲ پیمانه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
- برنج را بخیسانید و آبکش کنید. زردههای تخممرغ، زعفران و ماست را مخلوط کرده و روی برنج بریزید.
- در تابه، مواد را لایهلایه بریزید و دم کنید تا بپزد.
با این سه نوع ته چین، میتوانید سفره خود را رنگین و خوشمزه کنید.
ارسال دیدگاه