طرز تهیه کوفته تبریزی با طعم عالی و دلچسب

چهارشنبه 14 خرداد 1404 آشپزی
دستور پخت سبزی کوفته تبریزی 

کوفته تبریزی یکی از غذاهای محبوب و اصیل ایرانی است که با سبزی کوفته تبریزی تهیه می‌شود. این غذا با استفاده از مواد تازه و معطر، طعمی لذیذ و خوشمزه دارد. آماده‌سازی آن نیاز به دقت و زمان دارد، اما نتیجه کار حتماً شما را شگفت‌زده خواهد کرد!

زمان لازم برای تهیه: ۱ ساعت

کوفته تبریزی

مواد لازم برای تهیه سبزی کوفته تبریزی:

  • گوشت چرخ کرده: 1 کیلوگرم
  • لپه: 1/2 پیمانه
  • بلغور: 1/2 پیمانه
  • برنج: 1 پیمانه
  • پیاز: 4 عدد (2 عدد رنده شده + 2 عدد ریز خرد شده)
  • نک و زردچوبه: به میزان لازم
  • زعفران ساییده: 1/2 قاشق چایخوری
  • روغن و کره: به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. برنج و بلغور را با مقداری آب، نمک و کره روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شده و آب آن‌ها تبخیر شود، اما له نشوند. سپس زعفران را در مقداری آب جوش حل کرده و به آن‌ها اضافه کنید.
  2. لپه را چند ساعت خیس کنید، سپس با مقداری آب، نمک و زردچوبه بپزید تا کاملا نرم شود. گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده و لپه پخته را در غذاساز بریزید تا کاملا مخلوط شوند و به شکل خمیر درآیند.
  3. مخلوط گوشت، برنج و بلغور پخته، تخم مرغ‌ها و ادویه را در کاسه بزرگی ریخته و با دست مخلوط کنید.
  4. مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس سبزی کوفته تبریزی را به مواد اضافه کرده و خوب ورز دهید.
  5. ورز دادن مواد کوفته باید حدودا ۱۵ دقیقه طول بکشد تا مواد کاملاً مخلوط شده و هنگام پختن کوفته‌ها وا نروند.
  6. سپس روی ظرف حاوی مایه کوفته را سلفون بکشید و یک شب در یخچال قرار دهید.
  7. پیاز داغ را آماده کرده و با مواد کوفته ترکیب کنید.
  8. کوفته‌ها را شکل بدهید و در سس قرار دهید تا بپزند. پختن کوفته تبریزی حدود ۱ ساعت یا بیشتر طول می‌کشد.

نکات مهم: برای خارج کردن کوفته‌ها از قابلمه، می‌توانید از صفحه فلزی سوراخدار استفاده کنید؛ همچنین باید دقت کنید تا کوفته‌ها هنگام سرو خراب نشوند.

۱۸۳۳۲۳

طرز تهیه شکر پلوی شیراز | یک غذای خوشمزه و مجلسی

پخت پلو

طرز تهیه عدس پلو مجلسی با طعمی بی‌نظیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا