سبزی پلو با ماهیچه یکی از خوشمزهترین غذاهای مجلسی است که در رستورانها به چشم میخورد. با رعایت نکاتی در تهیه این غذا، میتوانید در منزل یک غذای مجلسی و عالی تهیه کنید.
مواد لازم:
- گوشت ماهیچه گوسفندی – 500 گرم
- پیاز بزرگ – 1 عدد
- آب برای پختن گوشت – 1 پیمانه
- برنج – 3 پیمانه
- سبزی ساطوری شده (جعفری، تره، گشنیز و شوید) – 500 گرم
- زعفران دم کرده – 5-6 قاشق غذاخوری
- زردچوبه، نمک و فلفل – به میزان لازم
- روغن – به میزان لازم
دستور تهیه:
- برنج را پاک کرده و با مقداری آب و نمک خیس کنید. برنج باید 3 الی 4 ساعت خیس بخورد.
- پیاز را خرد کرده و با 2 قاشق غذاخوری روغن در قابلمه روی حرارت ملایم تفت دهید تا کمی سبک شود.
- گوشت را روی پیاز گذاشته و به تفت دادن ادامه دهید.
- زردچوبه و فلفل را روی گوشت بریزید و کمی تفت دهید.
- زعفران دم کرده را به گوشت اضافه کنید.
- حدود 1 پیمانه آب جوش در قابلمه بریزید و درب آن را ببندید. حرارت را کم کنید و 2 الی 3 ساعت بپزید.
- در این زمان مشغول درست کردن سبزی پلو شوید. یک قابلمه را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید.
- سبزی خرد شده را کمی تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
- زمانی که آب به جوش آمد، برنج را اضافه کنید و اجازه دهید 10-15 دقیقه بجوشد.
- زمانی که برنج آماده آبکش کرد، آن را در قابلمه مناسب قرار دهید و روغن داغ بریزید.
- سبزی را با برنج مخلوط کرده و در قابلمه بریزید.
- حرارت را متوسط کرده و 10 دقیقه صبر کنید، سپس درب قابلمه دمی بگذارید و حرارت را کم کنید و 40-45 دقیقه بپزید.
- پس از دم کشیدن، مقداری روغن روی آن بدهید و در دیس بکشید. ماهیچه را میتوانید کنار سبزی پلو قرار دهید یا جداگانه سرو کنید.
- سبزی پلو با ماهیچه را با سس باربیکیو سرو کنید.
نکته: برای بهبود طعم، میتوانید از لیمو ترش برای تزئین استفاده کنید.
ارسال دیدگاه