ساندویچ زبان یکی از غذاهای لذیذ و محبوب است که با ترکیب زبان پخته شده، قارچ و پنیر تهیه میشود. این ساندویچ میتواند به عنوان یک وعده غذایی کامل یا میانوعدهای دلچسب سرو شود.
مواد لازم (برای ۲ نفر)
زبان پخته شده | ۲۰۰ گرم |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
نان باگت لقمهای | ۲ عدد |
خیارشور | ۲ عدد |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
سس مایونز، جعفری و پیاز | به میزان لازم |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
کره یا روغن مایع | به مقدار لازم |
نمک و فلفل و زردچوبه و زنجبیل | به میزان لازم |
نان باگت | به تعداد لازم |
سیر (دلخواه) | ۲ حبه |
طرز تهیه ساندویچ زبان با قارچ و پنیر
- ابتدا باید گوشت زبان را بپزید. برای پختن گوشت باید دو عدد پیاز و دو حبه سیر را خرد کنید و همراه با گوشت و دو لیوان آب درون زود پز یا قابلمه بریزید.
- فلفل و زردچوبه و زنجبیل را نیز به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. توجه کنید که گوشت درون قابلمه به مدت زمان بیشتری برای پختن احتیاج دارد و با توجه به اینکه گوشت زبان دیر پز است آن را درون زود پز بگذارید و ۴ الی ۵ ساعت روی حرارت بگذارید.
- پس از اینکه گوشت زبان پخت و نرم شد پوست آن را جدا کنید و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید و درون تابه با کره یا روغن مایع و کمی نمک تفت دهید تا سرخ و خوشمزه شود.
- قارچها را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود (توجه کنید که اگر قارچ آب انداخت باید روی حرارت بماند تا آب آن کشیده شود).
- پس از اینکه قارچها پخت پنیر پیتزا را اضافه کنید و صبر کنید تا پنیرها آب شوند.
- نان باگتهای لقمهای را برش دهید و کمی خمیر وسط آن را جدا کنید.
- کمی سس روی نان بمالید و گوشت را روی آن بگذارید و ترکیب قارچ و پنیر را به آن اضافه کنید.
- دیگر مخلفات مانند خیارشور، گوجهفرنگی، جعفری، پیاز و … را نیز بسته به علاقه و ذائقهی خودتان به اضافه کنید.
- توجه شود که تا زمانی که گوشت زبان داغ است آن را سرو کنید تا خوشمزهتر باشد.
ارسال دیدگاه