ساندویچ رست بیف یکی از لذیذترین و خوشمزهترین ساندویچها است که همگان از طعم آن لذت میبرند. این ساندویچ با مواد تازه و مغذی تهیه میشود و مناسب برای وعدههای غذایی سریع و خوشمزه است.
مواد لازم:
- گوشت فیله گوساله: ۵۰۰ گرم
- قارچ ریز: ۴۰۰ گرم
- فلفل دلمهای بزرگ: ۱ عدد
- پیاز متوسط: ۱ عدد
- سیر: ۲ حبه
- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق مرباخوری
- نمک و فلفل سیاه و پودر پاپریکا: به مقدار لازم
- کره: به مقدار لازم
- کاهو، گوجه و خیار شور: به میزان لازم
- نان ساندویچی: 5-6 عدد
- پنیر پیتزا: 200 گرم
دستور تهیه:
- برای تهیه رست بیف بهتر است از فیلهی گوساله استفاده شود. نیازی به خرد کردن فیله نیست، یک تکه بزرگ از فیله گوساله بردارید و پس از شستن و خشک کردن، آن را مزه دار کنید.
- برای مزه دار کردن گوشت، مقداری نمک و فلفل سیاه روی آن بپاشید و با دست به همهی قسمتهای سطح آن بمالید.
- تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. پس از اینکه روغن کمی داغ شد، گوشت را در آن قرار دهید، حرارت را کمی زیاد کرده و صبر کنید تا یک طرف گوشت سرخ شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
- در فاصله سرخ شدن گوشت، پیاز و سیر را به صورت حلقههای نازک برش بزنید.
- پس از اینکه اطراف گوشت کاملا سرخ شد، پیاز و سیر خرد شده و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و چند دقیقه با هم تفت دهید. سپس مقداری آب جوش در تابه بریزید، درب تابه را بسته و حرارت را کم کنید. حدود ۳ ساعت صبر کنید تا گوشت کاملا بپزد.
- در صورتی که تکه گوشت استفاده شده بزرگ بود در آن سوراخهایی ایجاد کرده و درون سوراخها تکههایی از سیر و رزماری قرار دهید تا گوشت حسابی مزه دار شود.
- در فاصلهی پخته شدن گوشت، قارچها را شسته و به صورت حلقهای برش بزنید. سپس مقداری نمک روی آنها بپاشید و با کمی کره بر روی حرارت بالا تفت دهید تا طلایی شوند.
- قارچها را از تابه خارج کرده و فلفل دلمهای نگینی خرد شده را در تابه بریزید، حرارت را کم کنید و درب تابه را ببندید تا فلفل دلمهای کاملا نرم شود.
- پس از اینکه گوشت پخت و آب آن کاملا کشیده شد، اجازه دهید کمی خنک شود، سپس آن را با یک چاقوی تیز به صورت حلقههای نازک برش بزنید.
- برشهای گوشت را به فلفل دلمهای اضافه کرده، کمی نمک، کره و پودر پاپریکا به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی روی حرارت ملایم تفت داده شود.
- نان ساندویچی را از وسط برش زده و خمیر وسط آن را خارج کنید، سپس مقداری از سس دلخواه خود که میتواند سس مایونز، سس کچاپ، سس سیر یا هر سس دیگر باشد روی آن بمالید.
- کاهو، گوجه فرنگی، خیار شور و جعفری را خرد کرده و روی نان بچینید.
- قارچهای تفت خورده را در تابهی نچسبی بریزید و پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به محض آب شدن پنیر، مخلوط قارچ و پنیر را روی سبزیجات بریزید.
- رست بیف داغ را روی مخلوط قارچ و پنیر قرار داده و نان ساندویچ را ببندید.
- ساندویچ رست بیف را تا داغ است نوش جان کنید.
نکات اضافی: میتوانید برای طعمدهی بیشتر به ساندویچ از سبزیجات تازه دیگر مانند ریحان یا جعفری نیز استفاده کنید.
ارسال دیدگاه