طرز تهیه ساندویچ رست بیف به روشی آسان و خوشمزه

سه‌شنبه 19 فروردین 1404 آشپزی
 دستور پخت ساندویچ رست بیف

ساندویچ رست بیف یکی از لذیذترین و خوشمزه‌ترین ساندویچ‌ها است که همگان از طعم آن لذت می‌برند. این ساندویچ با مواد تازه و مغذی تهیه می‌شود و مناسب برای وعده‌های غذایی سریع و خوشمزه است.

مواد لازم:

  • گوشت فیله گوساله: ۵۰۰ گرم
  • قارچ ریز: ۴۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای بزرگ: ۱ عدد
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق مرباخوری
  • نمک و فلفل سیاه و پودر پاپریکا: به مقدار لازم
  • کره: به مقدار لازم
  • کاهو، گوجه و خیار شور: به میزان لازم
  • نان ساندویچی: 5-6 عدد
  • پنیر پیتزا: 200 گرم

دستور تهیه:

  1. برای تهیه رست بیف بهتر است از فیله‌ی گوساله استفاده شود. نیازی به خرد کردن فیله نیست، یک تکه بزرگ از فیله گوساله بردارید و پس از شستن و خشک کردن، آن را مزه دار کنید.
  2. برای مزه دار کردن گوشت، مقداری نمک و فلفل سیاه روی آن بپاشید و با دست به همه‌ی قسمت‌های سطح آن بمالید.
  3. تابه را روی حرارت ملایم قرار داده و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. پس از اینکه روغن کمی داغ شد، گوشت را در آن قرار دهید، حرارت را کمی زیاد کرده و صبر کنید تا یک طرف گوشت سرخ شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
  4. در فاصله سرخ شدن گوشت، پیاز و سیر را به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید.
  5. پس از اینکه اطراف گوشت کاملا سرخ شد، پیاز و سیر خرد شده و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و چند دقیقه با هم تفت دهید. سپس مقداری آب جوش در تابه بریزید، درب تابه را بسته و حرارت را کم کنید. حدود ۳ ساعت صبر کنید تا گوشت کاملا بپزد.
  6. در صورتی که تکه گوشت استفاده شده بزرگ بود در آن سوراخ‌هایی ایجاد کرده و درون سوراخ‌ها تکه‌هایی از سیر و رزماری قرار دهید تا گوشت حسابی مزه دار شود.
  7. در فاصله‌ی پخته شدن گوشت، قارچ‌ها را شسته و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. سپس مقداری نمک روی آن‌ها بپاشید و با کمی کره بر روی حرارت بالا تفت دهید تا طلایی شوند.
  8. قارچ‌ها را از تابه خارج کرده و فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده را در تابه بریزید، حرارت را کم کنید و درب تابه را ببندید تا فلفل دلمه‌ای کاملا نرم شود.
  9. پس از اینکه گوشت پخت و آب آن کاملا کشیده شد، اجازه دهید کمی خنک شود، سپس آن را با یک چاقوی تیز به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید.
  10. برش‌های گوشت را به فلفل دلمه‌ای اضافه کرده، کمی نمک، کره و پودر پاپریکا به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی روی حرارت ملایم تفت داده شود.
  11. نان ساندویچی را از وسط برش زده و خمیر وسط آن را خارج کنید، سپس مقداری از سس دلخواه خود که می‌تواند سس مایونز، سس کچاپ، سس سیر یا هر سس دیگر باشد روی آن بمالید.
  12. کاهو، گوجه فرنگی، خیار شور و جعفری را خرد کرده و روی نان بچینید.
  13. قارچ‌های تفت خورده را در تابه‌ی نچسبی بریزید و پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به محض آب شدن پنیر، مخلوط قارچ و پنیر را روی سبزیجات بریزید.
  14. رست بیف داغ را روی مخلوط قارچ و پنیر قرار داده و نان ساندویچ را ببندید.
  15. ساندویچ رست بیف را تا داغ است نوش جان کنید.

نکات اضافی: می‌توانید برای طعم‌دهی بیشتر به ساندویچ از سبزیجات تازه دیگر مانند ریحان یا جعفری نیز استفاده کنید.

طرز پخت حليم بادمجون

طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و مقوی

دستور پخت ساندویچ زبان مکزیکی

طرز تهیه ساندویچ زبان خوشمزه با قارچ و پنیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا