طرز تهیه رولت اسفناج؛ یک غذای مقوی و خوشمزه

پنج‌شنبه 21 فروردین 1404 آشپزی
رولت اسفناج

رولت اسفناج یکی از غذاهای مقوی و خوشمزه است که به دلیل ظاهر زیبا و طعم لذیذش، محبوبیت زیادی در بین کودکان و بزرگسالان دارد. این غذا سرشار از پروتئین و فیبر است و می‌توان آن را به روش‌های مختلف تهیه کرد.

مواد لازم برای تهیه رولت اسفناج و میت لوف

  • میت لوف سولیکو: 200 گرم
  • ماست کیسه‌ای: 50 گرم
  • پنیر خامه‌ای ویلی: 200 گرم
  • آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری
  • سفیده تخم مرغ: چهار عدد
  • ساقه شوید خرد شده: دو ساقه
  • جوز هندی: نصف قاشق چای‌خوری
  • سیر خرد شده: دو حبه
  • اسفناج: 300 گرم
  • نمک: به مقدار لازم

دستور پخت

۱- فر را روی دمای ۱۸۰ درجه بگذارید و اجازه دهید گرم شود. اسفناج‌های شسته شده را به مدت ۵ دقیقه در قابلمه با در بسته قرار دهید تا نرم شوند. آبکش کنید و به ظرف منتقل کنید. سیر، شوید، نمک و جوز هندی را به اسفناج‌ها اضافه کرده و مخلوط کنید.

۲- سفیده‌های تخم مرغ را خوب هم بزنید و به مخلوط اسفناج اضافه کنید. آرد ذرت را درون آن بریزید. مخلوط را روی کاغذ روغنی در سینی فر پهن کنید و ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.

۳- بعد از پخت، اجازه دهید کمی خنک شود. ماست و پنیر را مخلوط کنید و روی سطح اسفناج پخته بریزید. ورقه‌های میت لوف را روی سطح پنیری بچینید و رولت را سفت بپیچید. با فویل بپیچید و ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید. سپس به ضخامت دو و نیم سانت برش بزنید و سرو کنید.

طرز تهیه رولت اسفناج

طرز تهیه ی میوه خشک برای شب یلدا

راهنمای کامل طرز تهیه ی میوه خشک برای شب یلدا

طرز تهیه دسر پای پاییزی سه لایه خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا