» آشپزی » دستور پخت رول اسفناج

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۱۹ - ۱۲:۵۹

 کد خبر: 165381
 153 بازدید

دستور پخت رول اسفناج

دستور پخت رول اسفناج

مواد لازم
ماست چکیده ۱/۲ پیمانه
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
آرد ذرت ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
اسفناج ۳۰۰ گرم
کالباس ۲۰۰ گرم
شوید خشک ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. اسفناج را شسته و داخل قابلمه‌ای بریزید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا به مدت ۵ دقیقه پخته و نرم شود.
  2. پس از اینکه آب اسفناج کشیده شد، حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید کمی خنک شود، سپس آن را ساطوری کنید.
  3. سفیده‌های تخم مرغ را در کاسه‌ای بریزید، اسفناج ساطوری، آرد ذرت، شوید خشک، سیر رنده شده، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
  4. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  5. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید، سپس مایه‌ی اسفناج را روی آن پهن کنید.
  6. سینی فر را در فر قرار داده و به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه صبر کنید تا مواد پخته و خودش را بگیرد.
  7. سینی را از فر خارج کرده و اسفناج را با کاغذ روغنی روی سطح صافی قرار دهید.
  8. ماست چکیده و پنیر خامه‌ای را مخلوط کنید و آن را روی سطح اسفناج پخش کنید.
  9. در مرکز لایه‌ی پنیری تکه‌های کالباس را قرار دهید و سپس از یک سمت اسفناج را همراه با کاغذی که زیر آن قرار دارد، رول کنید.
  10. رول اسفناج را در یک لایه از فویل یا سلفون بپیچید و ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد.
  11. رول اسفناج را از فریزر خارج کرده، با یک چاقوی تیز به صورت حلقه‌ای برش بزنید و میل کنید.

طرز تهیه رول اسفناج

 


طرز تهیه رول اسفناج با خمیر یوفکا

مواد لازم
خمیر یوفکا مستطیلی ۲۴ عدد
پنیر فتا ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
اسفناج ۵۰۰ گرم
جعفری خرد شده ۱ فنجان
تخم مرغ ۱ عدد
کره ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. اسفناج‌ها را پس از شستن در آبکش قرار دهید تا آب آن‌ها کاملا خارج شده و خشک شوند، سپس آن‌ها را ساطوری کنید.
  2. اسفناج ساطوری را در قابلمه‌ای ریخته، مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا پخته و نرم شود.
  3. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و با مقداری روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا سبک و نرم شود و به رنگ طلایی درآید.
  4. پس از اینکه آب اسفناج کشیده شد، آن را همراه با جعفری خرد شده و پنیر به پیاز اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید تا طعم مواد به خورد هم رود، سپس حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید مواد خنک شوند.
  5. تخم مرغ‌ها را در ظرفی شکسته و با چنگال خوب هم بزنید، سپس آن را به مخلوط اسفناج سرد شده اضافه کنید.
  6. در صورت استفاده از خمیر یوفکای منجمد، یکی دو ساعت قبل از مصرف آن را از فریزر خارج کرده و روی بسته آن یک شکاف کوچک ۴-۳ سانتیمتری ایجاد کنید. سپس صبر کنید تا در دمای محیط، یخ آن ذوب شود.
  7. فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
  8. کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم ذوب کنید.
  9. یک لایه از خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید و با قلمو مقداری کره روی آن بمالید، سپس یک لایه‌ی دیگر از خمیر روی آن قرار دهید و با کره چرب کنید.
  10. مقداری از مایه‌ی اسفناج را در عرض خمیر ریخته و دو لبه‌ی خمیر را به طرف داخل تا کنید، سپس شروع به رول کردن خمیر کنید.
  11. بقیه‌ی رول‌ها را به همین ترتیب آماده کنید و در سینی فر بچینید.
  12. سینی را در فری که از قبل گرم کرده اید قرار دهید و صبر کنید تا سطح رول‌ها طلایی شود.طرز تهیه رول اسفناج

منبع:سابقه


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.