رولت اسفناج یکی از غذاهای مقوی و خوشمزه است که به دلیل ظاهر زیبا و طعم لذیذش، محبوبیت زیادی در بین کودکان و بزرگسالان دارد. این غذا سرشار از پروتئین و فیبر است و میتوان آن را به روشهای مختلف تهیه کرد.
مواد لازم برای تهیه رولت اسفناج و میت لوف
- میت لوف سولیکو: 200 گرم
- ماست کیسهای: 50 گرم
- پنیر خامهای ویلی: 200 گرم
- آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری
- سفیده تخم مرغ: چهار عدد
- ساقه شوید خرد شده: دو ساقه
- جوز هندی: نصف قاشق چایخوری
- سیر خرد شده: دو حبه
- اسفناج: 300 گرم
- نمک: به مقدار لازم
دستور پخت
۱- فر را روی دمای ۱۸۰ درجه بگذارید و اجازه دهید گرم شود. اسفناجهای شسته شده را به مدت ۵ دقیقه در قابلمه با در بسته قرار دهید تا نرم شوند. آبکش کنید و به ظرف منتقل کنید. سیر، شوید، نمک و جوز هندی را به اسفناجها اضافه کرده و مخلوط کنید.
۲- سفیدههای تخم مرغ را خوب هم بزنید و به مخلوط اسفناج اضافه کنید. آرد ذرت را درون آن بریزید. مخلوط را روی کاغذ روغنی در سینی فر پهن کنید و ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید.
۳- بعد از پخت، اجازه دهید کمی خنک شود. ماست و پنیر را مخلوط کنید و روی سطح اسفناج پخته بریزید. ورقههای میت لوف را روی سطح پنیری بچینید و رولت را سفت بپیچید. با فویل بپیچید و ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید. سپس به ضخامت دو و نیم سانت برش بزنید و سرو کنید.
ارسال دیدگاه