طرز تهیه رولت گوشت مجلسی برای مهمانی‌ها

دوشنبه 29 اردیبهشت 1404 آشپزی
Capture

رولت گوشت مجلسی یکی از غذاهای جذاب و شیک مناسب برای مهمانی‌هاست که می‌توانید به سادگی آن را تهیه کنید و از آن به عنوان فینگر فود در جشن‌ها یا شام استفاده کنید.

زمان آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۳۵ دقیقه

مواد لازم برای ۴-۶ نفر

  • جعفری خرد شده: ۱ لیوان
  • مغز گردو: نصف لیوان
  • پنیر پارمزان یا پسورینو: یک چهارم لیوان
  • سیر خرد شده: ۲ حبه
  • نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • روغن زیتون: یک چهارم فنجان
  • بیکن باریک برش خورده: ۲۵۰ گرم
  • استیک باریک برش خورده: ۷۵۰ گرم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • برش‌های لیمو برای دورچین

طرز تهیه رولت گوشت مجلسی

  1. پستو را تهیه کنید: جعفری، پنیر، سیر، نمک و گردو را در غذا ساز ریخته و میکس کنید.
  2. بیکن را در تابه بزرگ روی حرارت کم نیم‌پز کنید.
  3. استیک را نازک کنید و با چکش گوشت به قطر ۱٫۵ سانتی‌متر بکوبید.
  4. استیک را با پستو بپوشانید و بیکن‌ها را بر روی آن بچینید.
  5. استیک را رول کنید و با طناب مخصوص ببندید.
  6. رولت را در تابه‌ای با چربی بیکن داغ کنید.
  7. رولت را در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و بگذارید بپزد.
  8. پس از پخت، رولت را برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
  9. با خلال دندان برش بزنید و سرو کنید.

نکته: می‌توانید به جای بیکن از پروسیتو یا سایر پنیرهای ورقه ای یا گوشت سینه مرغ استفاده نمایید.

نابِ جنوبی 2 آشپزی

غذاهای خوشمزه و متنوع غذای جنوبی که باید امتحان کنید

Capture 3

طرز تهیه کاستورل مکزیکی خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا