رولت گوشت مجلسی یکی از غذاهای جذاب و شیک مناسب برای مهمانیهاست که میتوانید به سادگی آن را تهیه کنید و از آن به عنوان فینگر فود در جشنها یا شام استفاده کنید.
زمان آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
زمان پخت: ۳۵ دقیقه
مواد لازم برای ۴-۶ نفر
- جعفری خرد شده: ۱ لیوان
- مغز گردو: نصف لیوان
- پنیر پارمزان یا پسورینو: یک چهارم لیوان
- سیر خرد شده: ۲ حبه
- نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
- روغن زیتون: یک چهارم فنجان
- بیکن باریک برش خورده: ۲۵۰ گرم
- استیک باریک برش خورده: ۷۵۰ گرم
- نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
- برشهای لیمو برای دورچین
طرز تهیه رولت گوشت مجلسی
- پستو را تهیه کنید: جعفری، پنیر، سیر، نمک و گردو را در غذا ساز ریخته و میکس کنید.
- بیکن را در تابه بزرگ روی حرارت کم نیمپز کنید.
- استیک را نازک کنید و با چکش گوشت به قطر ۱٫۵ سانتیمتر بکوبید.
- استیک را با پستو بپوشانید و بیکنها را بر روی آن بچینید.
- استیک را رول کنید و با طناب مخصوص ببندید.
- رولت را در تابهای با چربی بیکن داغ کنید.
- رولت را در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید و بگذارید بپزد.
- پس از پخت، رولت را برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
- با خلال دندان برش بزنید و سرو کنید.
نکته: میتوانید به جای بیکن از پروسیتو یا سایر پنیرهای ورقه ای یا گوشت سینه مرغ استفاده نمایید.
ارسال دیدگاه