» آشپزی » نحوه پخت رولت دورنگ با گوشت و مرغ

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۱۴ - ۱۹:۰۰

 کد خبر: 110619
 483 بازدید

نحوه پخت رولت دورنگ با گوشت و مرغ

نحوه پخت رولت دورنگ با گوشت و مرغ
رولت دورنگ با گوشت و مرغ خوشمزه و مورد علاقه خیلی هاست. طعمش عالی و پیش غذای مناسبی برای مهمانی هاست .

رولت دورنگ با گوشت و مرغ علاوه بر موادمقوی تشکیل دهنده اش یکی از غذاهای شیک و مجلسیت که میتوانید آن را برای مراسمات خاص و رومانتیک تان تهیه کنید.

رولت دورنگ با گوشت و مرغ

مواد لازم برای رولت دورنگ با گوشت و مرغ

گوشت دو بار چرخ شده = ۳۰۰ گرم

گوشت مرغ چرخ کرده = ۲۰۰ گرم

جعفری خرد شده= ۱۰۰ گرم
هویج رنده شده= ۵۰ گرم
زرشک= ۵۰ گرم
مغز گردو خردشده= ۷۰ گرم
پیاز متوسط = دو عدد
ورق فویل = یک متر
روغن مایع = ۸۰ گرم
رب گوجه فرنگی= یک پیمانه
آبلیمو =سه قاشق سوپخوری
شکر= یک قاشق سوپخوری
نمک= به میزان لازم
دارچین، فلفل و ادویه کاری= به میزان لازم
 رولت دورنگ با گوشت و مرغ

طرز تهیه رولت دورنگ با گوشت و مرغ

یکی از پیازها را چرخ کرده و با گوشت و مرغ مخلوط می کنیم سپس ادویه و نمک می زنیم. برای سس رولت، پیاز دیگر را چرخ کرده، سرخ می کنیم و رب را به آن اضافه می کنیم، نمک، فلفل، ادویه و آبلیمو را اضافه می کنیم و با دو لیوان آب به جوش می آوریم.ورق آلومینیوم را روی سطح صافی پهن می کنیم و آن را به دو قاشق روغن آغشته می کنیم تا گوشت به آن نچسبد، ابتدا گوشت قرمز را روی آن به قطر یک و نیم سانتی متر پهن می کنیم و سپس گوشت مرغ را به آن اضافه می کنیم، آنها را صاف کرده و روی آن جعفری، هویج، زرشک و مغز گردو می ریزیم. آن را از یک طرف می پیچیم و هر دو طرف ورق فویل را جدا می کنیم تا آزاد شود و دوباره دور رولت قرار می دهیم و اجازه می دهیم داخل سس به مدت یک ساعت و نیم با حرارت ملایم بجوشد، سپس رولت را درآورده، فویل را باز کرده و پس از سرد شدن برش می دهیم.
 رولت دورنگ با گوشت و مرغ

منبع:نمناک

RelatedPost


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.