» آشپزی » دستور پخت رل بوقلمون ایتالیایی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۰۷/۱۸ - ۱۷:۴۰

 کد خبر: 108904
 519 بازدید

دستور پخت رل بوقلمون ایتالیایی

دستور پخت رل بوقلمون ایتالیایی

مواد لازم

  •     كالباس بوقلمون/ ۵۰۰گرم
  •     كالباس سالامی/ ۵۰۰گرم
  •     پنیر پیتزای ورقه‌ای/ دو بسته
  •     كاهو سالادی/ نصف یك عدد
  •     تخم‌مرغ/ ۲عدد
  •     فلفل دلمه‌ای/ دو عدد
  •     خمیر نان آماده/ ۲۰۰گرم
  •     آرد/ ۳قاشق غذاخوری
 

طرز تهیه

۱٫ فر را روی حرارت ۱۸۰درجه سانتی‌گراد گرم كنید. تخم‌مرغ‌ها را بپزید. كاهو را پاك كرده، خیس كنید و بشویید. بگذارید آب آن برود.

۲٫ سپس كاهوها را به شكل نواری كمی پهن، خرد كنید. كمی آرد روی تخته آشپزخانه بریزید. خمیر را با كمك وردنه باز كنید.

۳٫ سپس آن را به اندازه دلخواه به شكل نواری برش بزنید. كمی آرد روی آن بریزید و بگذارید كمی دوره استراحت را بگذراند. در این فاصله، تخم‌مرغ‌ها را رنده كنید. فلفل‌های دلمه‌ای را شسته و به شكل دلخواه خرد كنید. كالباس بوقلمون و سالامی را به شكل نواری و كمی كوچك‌تر از عرض خمیر به شكل نواری برش بزنید.

۴٫ اكنون به‌ترتیب ورقه كالباس بوقلمون، سپس یك لایه پنیر و كاهو و بعد از آن رنده تخم‌مرغ و فلفل و درنهایت برش‌های كالباس سالامی را داخل خمیر نان بگذارید. اكنون نان را رل كنید.

۵٫ كف ظرف پیركس، آرد بریزید. رل را به شكل كامل یا تكه‌های برش خورده داخل پیركس بگذارید.

۶٫ سپس در پیركس را گذاشته و آن را به‌مدت ۱۰دقیقه داخل فر بگذارید.غذا آماده است. بعد از اینكه آن را از فر بیرون آوردید، بگذارید رل خنك شود. سپس آن را داخل ظرف مناسب گذاشته و همراه‌تان ببرید.

منبع:برترین ها


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.