کالباس رل شده یک غذای لذیذ و آسان است که میتوان آن را به عنوان پیشغذا یا وعده اصلی سرو کرد. این غذا با ترکیبی از کالباس بوقلمون، کالباس سالامی و پنیر تهیه میشود و طعمی بینظیر دارد.
مواد لازم
- کالباس بوقلمون/ 500گرم
- کالباس سالامی/ 500گرم
- پنیر پیتزای ورقهای/ دو بسته
- کاهو سالادی/ نصف یک عدد
- تخممرغ/ 2عدد
- فلفل دلمهای/ دو عدد
- خمیر نان آماده/ 200گرم
- آرد/ 3قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1. فر را روی حرارت 180درجه سانتیگراد گرم کنید. تخممرغها را بپزید. کاهو را پاک کرده، خیس کنید و بشویید. بگذارید آب آن برود.
2. سپس کاهوها را به شکل نواری کمی پهن، خرد کنید. کمی آرد روی تخته آشپزخانه بریزید. خمیر را با کمک وردنه باز کنید.
3. سپس آن را به اندازه دلخواه به شکل نواری برش بزنید. کمی آرد روی آن بریزید و بگذارید کمی دوره استراحت را بگذراند. در این فاصله، تخممرغها را رنده کنید. فلفلهای دلمهای را شسته و به شکل دلخواه خرد کنید. کالباس بوقلمون و سالامی را به شکل نواری و کمی کوچکتر از عرض خمیر به شکل نواری برش بزنید.
4. اکنون بهترتیب ورقه کالباس بوقلمون، سپس یک لایه پنیر و کاهو و بعد از آن رنده تخممرغ و فلفل و درنهایت برشهای کالباس سالامی را داخل خمیر نان بگذارید. اکنون نان را رول کنید.
5. کف ظرف پیرکس، آرد بریزید. رول را به شکل کامل یا تکههای برش خورده داخل پیرکس بگذارید.
6. سپس در پیرکس را گذاشته و آن را بهمدت 10دقیقه داخل فر بگذارید. غذا آماده است. بعد از اینکه آن را از فر بیرون آوردید، بگذارید رول خنک شود. سپس آن را داخل ظرف مناسب گذاشته و همراهتان ببرید.
ارسال دیدگاه