یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در مهمانیها و مناسبتها، ران بره است. این غذا با طعمی معطر و لطیف، انتخاب مناسبی برای هر جشن و مراسمی است.
مواد لازم
- یک ران بره حدود ۲٫۵ کیلوگرم
- ۶ حبه سیر درشت
- ۱۲ فیله ماهی کولی خرد شده
- ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک قاشق غذاخوری رزماری تازه خرد شده
- یک قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد شده
- نمک و فلفل سیاه
- برای سس سیر:
- ۲۴ حبه سیر
- یک پیمانه سرکه قرمز
- دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
طرز تهیه
- همه چربیهای اضافی گوشت ران بره را بگیرید و استخوانهای آن را جدا کنید. داخل گوشت را با نوک چاقو سوراخ کنید و سیر و تکهای از ماهی کولی را داخل آنها قرار دهید.
- در یک کاسه کوچک، رزماری و آویشن را با یکدیگر مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه به آنها اضافه کنید.
- روی سطح گوشت ران بره، دو قاشق روغن زیتون بمالید و سپس از مخلوط سبزیجات بمالید تا به همه جای گوشت برسد. ران را به مدت ۱ تا ۲ ساعت کنار بگذارید.
- فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. گوشت را داخل تابه مخصوص فر قرار دهید و بدون در به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. سپس حرارت را به ۳۵۰ درجه فارنهایت کاهش دهید و ۴۰ تا ۴۵ دقیقه دیگر بپزید.
- در این فاصله، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه روی اجاق گرم کنید و ۲۴ عدد سیر درسته را با حرارت بسیار کم به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
- ران بره را از فر خارج کنید و با فویل آلومینیومی بپوشانید.
- سرکه را داخل تابه سیرها بریزید و بگذارید بجوشد. سپس آن را داخل کاسه سیرها بریزید و با چنگال له کنید.
- فویل را از روی گوشت بردارید. روی آن فلفل سیاه و جعفری تازه بریزید و سس را در کنار گوشت سرو کنید.
با رعایت این نکات، میتوانید یک ران بره خوشمزه و با طعم عالی تهیه کنید.
ارسال دیدگاه