طرز تهیه ران بره خوشمزه و لذیذ

دوشنبه 18 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت ران بره با سس سیر

یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در مهمانی‌ها و مناسبت‌ها، ران بره است. این غذا با طعمی معطر و لطیف، انتخاب مناسبی برای هر جشن و مراسمی است.

مواد لازم

  • یک ران بره حدود ۲٫۵ کیلوگرم
  • ۶ حبه سیر درشت
  • ۱۲ فیله ماهی کولی خرد شده
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک قاشق غذاخوری رزماری تازه خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری آویشن تازه خرد شده
  • نمک و فلفل سیاه
  • برای سس سیر:
  • ۲۴ حبه سیر
  • یک پیمانه سرکه قرمز
  • دو قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

طرز تهیه

  1. همه چربی‌های اضافی گوشت ران بره را بگیرید و استخوان‌های آن را جدا کنید. داخل گوشت را با نوک چاقو سوراخ کنید و سیر و تکه‌ای از ماهی کولی را داخل آن‌ها قرار دهید.
  2. در یک کاسه کوچک، رزماری و آویشن را با یکدیگر مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه به آن‌ها اضافه کنید.
  3. روی سطح گوشت ران بره، دو قاشق روغن زیتون بمالید و سپس از مخلوط سبزیجات بمالید تا به همه جای گوشت برسد. ران را به مدت ۱ تا ۲ ساعت کنار بگذارید.
  4. فر را با دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. گوشت را داخل تابه مخصوص فر قرار دهید و بدون در به مدت ۲۰ دقیقه بپزید. سپس حرارت را به ۳۵۰ درجه فارنهایت کاهش دهید و ۴۰ تا ۴۵ دقیقه دیگر بپزید.
  5. در این فاصله، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تابه روی اجاق گرم کنید و ۲۴ عدد سیر درسته را با حرارت بسیار کم به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید.
  6. ران بره را از فر خارج کنید و با فویل آلومینیومی بپوشانید.
  7. سرکه را داخل تابه سیر‌ها بریزید و بگذارید بجوشد. سپس آن را داخل کاسه سیر‌ها بریزید و با چنگال له کنید.
  8. فویل را از روی گوشت بردارید. روی آن فلفل سیاه و جعفری تازه بریزید و سس را در کنار گوشت سرو کنید.

با رعایت این نکات، می‌توانید یک ران بره خوشمزه و با طعم عالی تهیه کنید.

دستور پخت لازانیا در فر

راهنمای کامل طرز تهیه لازانیا در فر

دستور پخت پاستا گوجه، زیتون و اسفناج 

طرز تهیه پاستا گوجه زیتون و اسفناج خوشمزه

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا