3دستور پخت دال عدس به سبک هندی

دوشنبه 30 آبان 1401 آشپزی
پخت دال عدس

1-روش پخت ماسور دال تادکا

مواد لازم پخت دال عدس

دال عدس  – 1 فنجان
گوجه فرنگی خرد شده – 1 فنجان
پیاز متوسط ​​ریز خرد شده-1 فنجان
رب سیر و زنجبیل – 1 قاشق چایخوری
کمی زردچوبه
پودر چیلی قرمز – ½ قاشق چایخوری
دانه زیره – ¼ قاشق چایخوری
فلفل قرمز دانه دار-1-2 عدد
برگ گشنیز تازه خرد شده برای تزئین
نمک مطابق سلیقه شما

روش پخت:

عدس ها را کاملاً بشویید و به مدت 15 دقیقه خیس کنید. عدس ، 1/2 قاشق چایخوری نمک ، کمی زردچوبه ، 500 میلی لیتر آب را در اجاق گاز فشرده اضافه کنید و منتظر 3-4 سوت باشید.
در ووک ، روغن را گرم کنید. سپس  زیره را اضافه کنید. پیازهای خرد شده را تا قهوه ای طلایی سرخ کنید. سپس ، زنجبیل ، رب سیر ، ادویه جات ترشی جات ، گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا روغن از مخلوط خارج شود.
دال آب پز را اضافه  کرده وخوب مخلوط کنید.
برای تزئین از برگ گشنیز استفاده کنید.

2-روش پخت سالاد سبز با عدس

یک سالاد تازه برای یک میان وعده سریع ، خوشمزه و در عین حال سالم.

مواد لازم

1 فنجان سالاد مخلوط (گوجه فرنگی ، خیار ، کاهو و سایر سبزیجات)
½ پیمانه عدس پخته
1 عدد سیب خلال شده ، ورقه ورقه شده
1 قاشق غذاخوری پنیر فتا خرد شده
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز

روش پخت:

سبزیجات ، حدود نیمی از برش های سیب و فتا را به عدس اضافه کنید.
سرکه و روغن زیتون را روی سالاد بریزید.
سالاد را با برش های سیب باقی مانده به عنوان جانبی سرو کنید.

3-روش پخت کاری گل کلم-عدس

مواد لازم:

½ فنجان عدس آبکشی شده
1 عدد پیاز خرد شده (کوچک)
2 قاشق چایخوری پودر کاری
¼ قاشق چایخوری زردچوبه
نمک (به سلیقه شما)
4 عدد گوجه فرنگی رسیده و خرد شده
4 فنجان گل گل کلم
1 قاشق چایخوری روغن آفتابگردان
زیره 1 قاشق چایخوری
3-4 حبه سیر ، خرد شده
2 قاشق چایخوری زنجبیل تازه و خرد شده
برگ گشنیز تازه خرد شده
1 قاشق چایخوری شکر قهوه ای
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
¼ قاشق چایخوری فلفل
1 فلفل ژالاپنو ، نصف شده

روش پخت:

عدس ، پودر کاری ، نمک ، زردچوبه ، پیاز سرخ شده را به تابه اضافه کنید و حدود 45 دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.
بعد از پخته شدن عدس و غلظت سس ، گوجه فرنگی ، گلهای گل کلم و فلفل هالاپنو را اضافه کنید. بپزید تا گل کلم نرم شود.
یک ماهیتابه دیگر بردارید و زیره ، زنجبیل و سیر را اضافه کنید و هم بزنید تا سیر طلایی شود.
فلفل را هم بزنید و روغن و ادویه را با مخلوط گل کلم به تابه اضافه کنید.
آب لیمو ، شکر قهوه ای و گشنیز را مخلوط کنید. با برنج ساده و بخارپز سرو کنید.

 

کباب سارما بادمجان

کباب سارما بادمجان/پخت غذاهای محبوب کشور ترکیه

دستور پخت ماکارونی و پنیر

دستور پخت ماکارونی و پنیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا