خورش کاری، یک غذای هندی خوشمزه و معطر است که معمولاً با برنج سرو میشود. در اینجا شما با طرز تهیه دو نوع خورش کاری با مرغ و قارچ و همچنین با ماست آشنا خواهید شد.
- مدت زمان آمادهسازی: 15 دقیقه
- مدت زمان پخت: 2 ساعت
مواد لازم برای تهیه خورش کاری با مرغ و قارچ
سینه مرغ جوجه کبابی خرد شده | 20 تکه |
نخود فرنگی | 5 قاشق غذاخوری |
ادویه کاری | 1 قاشق مرباخوری |
قارچ | 500 گرم |
سیب زمینی پشندی | 1 عدد |
پیاز بزرگ | 1 عدد |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
محلول زعفران | به میزان لازم |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
طرز تهیه خورش کاری با مرغ و قارچ
- پیاز را سرخ کرده و سیر له شده را به آن اضافه کنید.
- سینه مرغ خرد شده را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
- آب را اضافه کرده و اجازه دهید نیم پز شود.
- قارچ و نخود فرنگی را تفت دهید و به خورش اضافه کنید.
- ادویه کاری و فلفل را به آن اضافه کنید.
- سیب زمینی را خلالی خرد کرده و سرخ کنید. سپس خورش را تزیین کنید.
مواد لازم برای تهیه خورش کاری با ماست
مرغ | 1 کیلوگرم |
پیاز | 1 عدد + 3 عدد |
گوجه فرنگی | 1 عدد |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
ادویه کاری | 2 قاشق غذاخوری |
زردچوبه | 1 قاشق غذاخوری |
روغن | 2 قاشق غذاخوری |
ماست | 2 پیمانه |
سیر | 3 حبه |
آب | 1/2 پیمانه |
طرز تهیه خورش کاری با ماست
- پیاز را خرد کرده و سرخ کنید.
- مرغ را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید.
- سس ماست را تهیه کرده و بر روی مرغ بریزید.
- اجازه دهید مرغ بپزد و سپس گوجه و جعفری را اضافه کنید.
- ادویه کاری را اضافه کنید و بپزید.
- خورش را با برنج سرو کنید.
نکته: در حین پخت در صورت نیاز به خورش آب جوش اضافه کنید.
ارسال دیدگاه