طرز تهیه خورش کاری با مرغ و قارچ و ماست

سه‌شنبه 12 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت خورش کاری با مرغ و قارچ

خورش کاری، یک غذای هندی خوشمزه و معطر است که معمولاً با برنج سرو می‌شود. در اینجا شما با طرز تهیه دو نوع خورش کاری با مرغ و قارچ و همچنین با ماست آشنا خواهید شد.

  • مدت زمان آماده‌سازی: 15 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 2 ساعت

مواد لازم برای تهیه خورش کاری با مرغ و قارچ

سینه مرغ جوجه کبابی خرد شده 20 تکه
نخود فرنگی 5 قاشق غذاخوری
ادویه کاری 1 قاشق مرباخوری
قارچ 500 گرم
سیب زمینی پشندی 1 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
فلفل قرمز 1 قاشق چای‌خوری
محلول زعفران به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورش کاری با مرغ و قارچ

  1. پیاز را سرخ کرده و سیر له شده را به آن اضافه کنید.
  2. سینه مرغ خرد شده را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
  3. آب را اضافه کرده و اجازه دهید نیم پز شود.
  4. قارچ و نخود فرنگی را تفت دهید و به خورش اضافه کنید.
  5. ادویه کاری و فلفل را به آن اضافه کنید.
  6. سیب زمینی را خلالی خرد کرده و سرخ کنید. سپس خورش را تزیین کنید.

مواد لازم برای تهیه خورش کاری با ماست

مرغ 1 کیلوگرم
پیاز 1 عدد + 3 عدد
گوجه فرنگی 1 عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
ادویه کاری 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
روغن 2 قاشق غذاخوری
ماست 2 پیمانه
سیر 3 حبه
آب 1/2 پیمانه

طرز تهیه خورش کاری با ماست

  1. پیاز را خرد کرده و سرخ کنید.
  2. مرغ را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید.
  3. سس ماست را تهیه کرده و بر روی مرغ بریزید.
  4. اجازه دهید مرغ بپزد و سپس گوجه و جعفری را اضافه کنید.
  5. ادویه کاری را اضافه کنید و بپزید.
  6. خورش را با برنج سرو کنید.
نکته: در حین پخت در صورت نیاز به خورش آب جوش اضافه کنید.
دستور پخت قلیه ماهی با رب انار به دو روش

دستور پخت قلیه ماهی خوشمزه با رب انار

تزیین پلو مجلسی با زعفران و زرشک

چگونه تزیین پلو مجلسی با زعفران و زرشک را انجام دهیم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا