طرز تهیه خورش نازخاتون خوشمزه و ساده با مرغ

شنبه 16 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت خورش نازخاتون گیلانی با مرغ

خورش نازخاتون یکی از خورشت‌های محبوب گیلانی است که طعم و عطر خاصی دارد. این خورش معمولاً با انواع گوشت‌ها تهیه می‌شود و ما در اینجا طرز تهیه آن را با مرغ به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه خورش نازخاتون گیلانی با مرغ

  • سینه مرغ – 300 گرم
  • بادمجان قلمی – 4 عدد
  • نعنا و جعفری – 300 گرم
  • پیاز داغ – 6 قاشق غذاخوری
  • آبغوره یا آب نارنج – 3 قاشق غذاخوری
  • ادویه خورشتی – به میزان لازم
  • نمک و فلفل – به میزان لازم
  • محلول زعفران – 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش نازخاتون گیلانی با مرغ

  1. بادمجان‌ها را پوست گرفته و درسته سرخ کنید.
  2. در یک قابلمه کمی روغن ریخته، نیمی از پیاز داغ را به آن اضافه کنید.
  3. سینه مرغ را خرد کرده، به پیاز داغ اضافه کرده و با هم تفت دهید.
  4. وقتی رنگ مرغ تغییر کرد، ادویه خورشتی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.
  5. 2 پیمانه آب جوش به خورش اضافه کرده، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد.
  6. نعنا و جعفری را خرد کرده و در روغن، کمی تفت دهید.
  7. 20 دقیقه به پایان پخت، سبزی‌های معطر را به مرغ اضافه کنید.
  8. وقتی مرغ کاملاً پخت، بادمجان سرخ شده را به همراه نیم دیگر پیاز داغ، به خورش اضافه کنید.
  9. محلول زعفران را به خورش اضافه کرده و نمک آن را تنظیم کنید.
  10. پس از 15 دقیقه خورش آماده است و شما می‌توانید بسته به ذائقه خود کمی آبغوره یا آب نارنج به عنوان چاشنی به خورش اضافه کنید.

خورش نازخاتون گیلانی با مرغ

طرز درست کردن کماج شمالی

طرز تهیه کماج شمالی خوشمزه و ساده

طرز تهیه خوشمزه‌ترین ارمنی پلو با مرغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا