خورش نازخاتون یکی از خورشتهای محبوب گیلانی است که طعم و عطر خاصی دارد. این خورش معمولاً با انواع گوشتها تهیه میشود و ما در اینجا طرز تهیه آن را با مرغ به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه خورش نازخاتون گیلانی با مرغ
- سینه مرغ – 300 گرم
- بادمجان قلمی – 4 عدد
- نعنا و جعفری – 300 گرم
- پیاز داغ – 6 قاشق غذاخوری
- آبغوره یا آب نارنج – 3 قاشق غذاخوری
- ادویه خورشتی – به میزان لازم
- نمک و فلفل – به میزان لازم
- محلول زعفران – 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه خورش نازخاتون گیلانی با مرغ
- بادمجانها را پوست گرفته و درسته سرخ کنید.
- در یک قابلمه کمی روغن ریخته، نیمی از پیاز داغ را به آن اضافه کنید.
- سینه مرغ را خرد کرده، به پیاز داغ اضافه کرده و با هم تفت دهید.
- وقتی رنگ مرغ تغییر کرد، ادویه خورشتی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.
- 2 پیمانه آب جوش به خورش اضافه کرده، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد.
- نعنا و جعفری را خرد کرده و در روغن، کمی تفت دهید.
- 20 دقیقه به پایان پخت، سبزیهای معطر را به مرغ اضافه کنید.
- وقتی مرغ کاملاً پخت، بادمجان سرخ شده را به همراه نیم دیگر پیاز داغ، به خورش اضافه کنید.
- محلول زعفران را به خورش اضافه کرده و نمک آن را تنظیم کنید.
- پس از 15 دقیقه خورش آماده است و شما میتوانید بسته به ذائقه خود کمی آبغوره یا آب نارنج به عنوان چاشنی به خورش اضافه کنید.
ارسال دیدگاه