» آشپزی » دستور پخت خورش متن جن

تاریخ انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۱۴ - ۱۷:۰۳

 کد خبر: 165091
 96 بازدید

دستور پخت خورش متن جن

دستور پخت خورش متن جن

طرز تهیه خورش مُتَن جَن

مواد اولیه ارائه شده در تهیه این خورش برای ۴ نفر کافی است؛ زمان آماده سازی مواد اولیه ۲۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار حدود ۳ ساعت می‌باشد. همچنین میزان کالری دریافتی از ۱ قاشق غذاخوری خورش متن جن ۴۰ کالری است.
مواد لازم
سینه مرغ ۸۰۰ گرم
مغز گردو ۲۰۰ گرم
قیسی ۱۰ عدد
کشمش ۱۵۰ گرم
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ ۱ عدد
گلپر ۱ قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. مغز گردو را آسیاب کنید تا کاملا نرم شده و به شکل پودر درآید.
  2. ۲ قاشق غذاخوری روغن در قابلمه بر روی حرارت ملایم داغ کرده و پیاز خرد شده به صورت نگینی را به آن اضافه کنید.
  3. پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود و کمی رنگ بگیرد، سپس زردچوبه را به آن اضافه کرده و دو سه دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا یکدست شوند.
  4. سینه مرغ را به قطعات درشت خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و اطراف آن سرخ شود.
  5. پودر گردو را به مرغ اضافه کرده و چند دقیقه‌ی دیگر به تفت دادن ادامه دهید تا گردو کمی سرخ شود.
  6. مقداری فلفل سیاه و نمک به مرغ اضافه کرده و هم بزنید، سپس رب انار را بیفزایید.
  7. حدود ۲-۱ دقیقه رب انار را تفت دهید، سپس یک فنجان آب سرد در قابلمه بریزید و مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
  8. پس از اینکه گردو به روغن افتاد، ۲ فنجان دیگر آب سرد در قابلمه ریخته و حرارت را ملایم کنید. سپس صبر کنید تا تکه‌های مرغ کاملا بپزند.
  9. رب گوجه فرنگی را با یک قاشق غذاخوری روغن در تابه‌ای تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  10. کشمش و قیسی را شسته و در آب سرد خیس کنید. سپس بعد از گذشت ۲۰ دقیقه، آن‌ها را در آبکش بریزید تا آب آن‌ها خارج شود.
  11. پس از اینکه مرغ پخت، آن را از قابلمه خارج کنید. سپس رب تفت داده شده، کشمش و قیسی را به قابلمه اضافه کنید. ۲ فنجان دیگر آب سرد نیز در قابلمه بریزید و اجازه دهید گردو به روغن بیفتد.
  12. وقتی خورش کاملا جا افتاد، قطعات مرغ را همراه با گلپر به آن اضافه کرده و اجازه دهید ۱۰ دقیقه دیگر ریز جوش بزند تا آماده سرو شود.
  13. خورش متن جن را در بشقاب بکشید، روی آن را با خلال بادام و دانه انار تزیین کرده و همراه با پلو یا کتهنوش جان کنید.

طرز تهیه خورش متن جن


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

DMCA.com Protection Status