لپه قرمه یکی از غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی است که با ترکیب لپه، مرغ و سبزی تهیه میشود. این خورش خوشطعم همیشه در مهمانیها و جمعهای خانوادگی سرو میشود.
مواد لازم برای تهیه لپه قرمه
- مرغ (سینه) :400 گرم
- سبزی (قرمه و سرخ شده) :200 گرم
- پیاز :1 عدد
- لپه :نصف پیمانه
- غوره :نصف پیمانه
- آبغوره :نصف پیمانه
- نمک :به میزان لازم
- فلفل :به میزان لازم
- زردچوبه :به میزان لازم
- روغن :به میزان لازم
طرز تهیه لپه قرمه
ابتدا لپهها را با مقداری نمک آبپز میکنیم. در ظرفی مناسب پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در کمی روغن تفت میدهیم تا نیمه سرخ شود. سپس سینه مرغ را خرد کرده و به آن افزوده و تفت میدهیم تا تغییر رنگ دهد. زردچوبه و فلفل را نیز اضافه کرده و پس از آن سبزی قورمه سرخ شده و مقدار مناسبی آب به مواد میافزاییم. وقتی گوشت مرغ پخته شد، لپه پخته شده را اضافه کرده و نیم ساعت آخر پخت خورش، غوره و آبغوره را به همراه نمک به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا خورش کاملا جا افتاده و آماده شود.
1. حتما لپه را از شب قبل خیس کنید و آب آن را 3 مرتبه عوض کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید.
2. میتوانید به جای مرغ از گوشت هم استفاده کنید.
3. بهتر است به همراه پیاز داغ یک قاشق رب گوجه فرنگی هم سرخ کنید تا غذایتان خوشرنگ تر شود.
ارسال دیدگاه