طرز تهیه خورش قیمه سیب زمینی خوشمزه و اصیل

یکشنبه 17 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت خورش قیمه سیب زمینی

خورش قیمه سیب زمینی یکی از محبوب‌ترین و لذیذترین غذاهای سنتی ایرانی است که از ترکیب گوشت قرمز، لپه، لیموعمانی و سیب زمینی تهیه می‌شود. این خورش به دلیل طعم دلپذیر و عطر خاص خود، همیشه در مهمانی‌ها و مجالس سرو می‌شود.

مواد لازم برای تهیه خورش قیمه سیب زمینی

  • گوشت: 750 گرم
  • پیاز: 3 عدد متوسط
  • لپه: 100 گرم
  • سیب زمینی: 750 گرم
  • رب گوجه فرنگی: 2 الی 3 قاشق غذاخوری
  • لیمو عمانی: 6 الی 8 عدد
  • روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم

چند نکته:

  • برای این خورشت از گوشت مغزران گوسفند یا گوساله استفاده کنید.
  • رنگ رب گوجه فرنگی‌ها با یکدیگر متفاوت است، بنابراین احتمال دارد به میزان بیشتر یا کمتری از رب نیاز داشته باشید.
  • این خورشت همراه با پلو سرو می‌شود. برای شش الی هشت نفر به یک کیلو و دویست و پنجاه گرم الی یک کیلو و نیم برنج نیاز است. برنج را حتما از چند ساعت قبل در آب و مقداری نمک خیس کنید.
  • معمولا به تعداد نفرات، لیموعمانی در نظر گرفته می‌شود.
  • لپه را پاک کنید و حداقل از پنج الی شش ساعت قبل خیس کرده و چند مرتبه آب آن را عوض کنید.

طرز تهیه خورش قیمه سیب زمینی

  1. ابتدا گوشت را خرد کرده و بشویید.
  2. پیازها را نگینی خرد کنید و سرخ نمایید تا طلایی شوند.
  3. لپه را بشویید و پس از آنکه پیاز سرخ شد، لپه را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  4. سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن گرفته شود.
  5. سه لیوان آب به خورشت اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد.
  6. لیموعمانی‌ها را سوراخ کنید و حدود 15 الی 20 دقیقه در آب خیس کنید.
  7. سیب زمینی‌ها را پوست گرفته و خلال کنید و سرخ کنید.
  8. سپس رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به خورشت اضافه کنید.
  9. آب لیموعمانی را دور بریزید و به خورشت اضافه کنید.
  10. برای سرو، می‌توانید سیب زمینی را با خورشت یکی دو جوش بدهید یا روی آن سیب زمینی سرخ شده قرار دهید.

غذا حاضر است و می‌توانید آن را سرو کنید.

طرز تهیه خورشت قیمه سیب زمینی
دستور پخت رشته پلو 

طرز تهیه رشته پلو خوشمزه و مجلسی

دستور تهیه کله جوش

طرز تهیه کله جوش خوشمزه و سنتی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا