خورش فسنجان با گوشت قلقلی یکی از محبوبترین و خوشمزهترین غذاهای ایرانی است. این خورش با طعم ترش و شیرین خود، به عنوان یک خوراک اصلی در مهمانیها و مجالس سرو میشود. برای تهیه این خورش بینظیر، نیاز به چند ماده اولیه دارید.
مواد لازم برای تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی
- گوشت چرخ کرده: یک کاسه ماست خوری
- زعفران: یک چهارم قاشق چای خوری
- پیاز: دو عدد
- رب انار: یک فنجان
- گردو: 300 گرم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- مرغ: اسکلت یک عدد
- شکر: 3 الی 5 قاشق غذاخوری
با این مقدار مواد لازم به اندازه 4 بشقاب خورش خوری از خورش فسنجان خواهیم داشت.
طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی
ابتدا ران و سینه یک عدد مرغ را جدا کرده و کنار میگذاریم. اسکلت آن را با یک عدد پیاز، کمی نمک و آب میپزیم تا حدود سه لیوان آب مرغ به دست آید. سپس آب مرغ را برای تهیه خورش جدا میکنیم.
یک کاسه ماست خوری سر پر گردوی دو بار چرخ شده، یک فنجان رب انار و حدود 3 الی 5 قاشق غذاخوری شکر را به آب مرغ اضافه میکنیم. در ظرف را گذاشته و قابلمه را روی حرارت کم میگذاریم و هر نیم ساعت خورش را هم میزنیم. بعد از 4 الی 5 ساعت خورش سفت میشود و روغن میاندازد.
سپس یک کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده را با یک پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل ورز میدهیم و آن را به صورت توپهای قلقلی در میآوریم. گوشتهای قلقلی را در خورش میریزیم و میگذاریم خورش یک الی دو ساعت دیگر بپزد و کاملاً جا بیفتد. میتوان با مرغ خردشده زعفرانی، خورش را تزئین کرد.
ارسال دیدگاه