مواد لازم خورش فسنجان با گوشت قلقلی
گوشت چرخ کرده یک کاسه ماست خوری
زعفران یک چهارم قاشق چای خوری
پیاز دو عدد
رب انار یک فنجان
گردو 300 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
مرغ اسکلت یک عدد
شکر 3 الی 5 قاشق غذاخوری
با این مقدار مواد لازم به اندازه 4 بشقاب خورش خوری از «خورش فسنجان» خواهیم داشت.
مواد لازم برای خورش فسنجان با گوشت قلقلی
طرز تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی
ران و سینه یک عدد مرغ را جدا کرده، کنار می گذاریم. اسکلت آن را با یک عدد پیاز، کمی نمک و آب می پزیم تا حدود سه لیوان آب مرغ به دست آید. سپس آب مرغ را برای تهیه خورش جدا می کنیم.
یک کاسه ماست خوری سر پر گردوی دو بار چرخ شده، یک فنجان رب انار و حدود 3 الی 5 قاشق غذاخوری شکر را به آب مرغ اضافه می کنیم. در ظرف را گذاشته، قابلمه را روی حرارت کم می گذاریم و هر نیم ساعت خورش را هم می زنیم. بعد از 4 الی 5 ساعت خورش سفت می شود و روغن می اندازد.
یک کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده را با یک پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل ورز می دهیم و آن را به صورت توپ های قلقلی در می آوریم. گوشت های قلقلی را در خورش می ریزیم. می گذاریم خورش یک الی دو ساعت دیگر بپزد و کاملاً جا بیفتد.
می توان با مرغ خردشده زعفرانی، خورش را تزئین کرد.
ارسال دیدگاه