» آشپزی » دستور پخت خورش غوره مسما با مرغ و بادمجان

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۴/۱۳ - ۱۹:۱۸

دستور پخت خورش غوره مسما با مرغ و بادمجان

دستور پخت خورش غوره مسما با مرغ و بادمجان

نام غذا:  خورش غوره مسما با مرغ و بادمجان

تعداد سرو:۶ نفر

مدت زمان پخت :۱ و نیم ساعت زمان

مواد لازم 

مرغ: ۶ تکه

بادمجان متوسط: ۶ عدد

گوجه فرنگی متوسط: ۸ عدد

غوره: ½ فنجان

پیاز متوسط: ۲ عدد

رب: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدر دلخواه

روغن مایع: به مقدار لازم

هویج کوچک: ۲ عدد

سیر: ۳ حبه

زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری

آب: ۲ فنجان جوشیده و گرم

طرز تهیه خورش غوره مسما با مرغ و بادمجان؛ نکات طلایی خوشمزه شدن خورش

طرز تهیه

برای درست کردن خورش مجلسی غوره مسما با مرغ و بادمجان ابتدا مرغ را با هویج، ۱ عدد پیاز، ۳ حبه سیر و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه بپزید. برای این‌که طعم مرغ مطبوع‌تر شود ابتدا مرغ را با آب بپزید و زمانی که کف روی آب مرغ کف کرد آب مرغ را خالی کنید، مرغ را با آب بشورید و سپس دوباره مقداری آب روی مرغ بریزید و با مواد فوق بپزید. مراقب باشید مرغ زیاد وا نرود و له نشود، همین که نیم‌پز شد کافی است چون قرار است در خورش هم بپزد.

بیشتر بخوانید:دستور پخت مرغ تنوری

وقتی مرغ پخت آن را با مقداری کره یا روغن مایع (بستگی به ذائقه شما دارد) تفت دهید. روی مرغ در حال تفت ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده بریزید. وقتی تکه‌های مرغ سرخ شد آن را از ماهیتابه خارج کنید و در همان ماهیتابه یک عدد پیاز را ریز خرد کنید و تفت دهید. در این فاصله ۴ عدد گوجه فرنگی را رنده کنید. وقتی پیازها سبک شد گوجه فرنگی رنده شده را اضافه دهید و تفت دهید تا آبش گرفته شود. حالا رب گوجه را اضافه کنید و تفت دهید.

وقتی رب و گوجه خوب سرخ شدند و به روغن افتادند. نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه اضافه کنید و آب مرغ را که از صافی رد کرده‌اید را هم داخل آن بریزید. اجازه بدهید آب مرغ جوش بیاید. غوره‌ها را کمی در روغن تفت دهید و اضافه کنید. شعله گاز را کم کنید تا این سس روی شعله ملایم گاز خوب جا بیفتد.

در این فاصله ۳ عدد گوجه فرنگی را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید و به همراه تکه‌های مرغ سرخ شده به سس اضافه کنید. ۲ فنجان آب جوشیده و گرم به خورش اضافه کنید. بادمجان‌ها را هم با کمی روغن سرخ کنید و سپس در ۱۵ دقیقه پایانی پخت به این سس اضافه کنید. درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید غوره مسما مرغ و بادمجان روی شعله ملایم گاز خوب جا بیفتد و غلیظ شود و روغن پس بدهد.

نکته

*از گوشت ران یا سردست گوسفند، گوشت بوقلمون یا سایر انواع ماکیان برای درست کردن این خورش هم می‌توانید استفاده کنید.

*شمالی‌ها معمولا این خورش را با جوجه‌های کوچک محلی درست می‌کنند.


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.