طرز تهیه خورش آلو مسما خوشمزه و لذیذ

جمعه 15 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت خورش آلو مسما

خورش آلو مسما یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با طعم دلپذیر و عطر زعفران می‌تواند هر میزبانی را به وجد آورد. در این مقاله به شما آموزش می‌دهیم چگونه این خورش را تهیه کنید.

مواد لازم خورش آلو مسما

  • مرغ ۴ تکه
  • برگه قیسی برای هر نفر ۲-۳ عدد
  • آلو سیاه برای هر نفر ۲-۳ عدد
  • پیاز متوسط ۲ عدد
  • شکر ۲ قاشق غذا خوری
  • زعفران ساییده شده ۱ قاشق چای خوری
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. برای پخت خورش خورش آلو مسما، ۳ قاشق روغن سرخ کردنی در قابلمه بریزید و روی شعله ملایم داغ کنید و مرغ را در آن تفت دهید تا رویه آن طلایی شود. خواهش می‌کنیم مرغ را بدون روغن بردارید و کنار بگذارید.
  2. پیاز را خرد کرده و در روغن باقی مانده بریزید و تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد. سپس آلو خیسانده را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه بچرخانید.
  3. زعفران حل شده و رب گوجه را با آب داغ و نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و دو لیوان آب نیز بریزید و به جوش بیاورید.
  4. مرغ سرخ شده را در قابلمه بگذارید و شعله را کم کنید. در قابلمه را ببندید و مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
  5. اگر در پایان پخت خورش خورش آلو مسما آب زیادی داشت، درب قابلمه را باز بگذارید و شعله را کمی زیاد کنید تا مرغ به روغن بیافتد.
  6. درِ ظرف را بگذارید تا خورش کاملاً جا بیفتد.

شیرینی خورش به ذائقه شما بستگی دارد و می‌توانید آن را مَلس یا شیرین‌تر تهیه کنید.

دستور پخت شیشلیک شاندیز

طرز تهیه شیشلیک شاندیز در خانه

دستور پخت خوراک مرغ مجلسی لذیذ

طرز تهیه خوراک مرغ مجلسی خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا