خورش آلو مسما یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با طعم دلپذیر و عطر زعفران میتواند هر میزبانی را به وجد آورد. در این مقاله به شما آموزش میدهیم چگونه این خورش را تهیه کنید.
مواد لازم خورش آلو مسما
- مرغ ۴ تکه
- برگه قیسی برای هر نفر ۲-۳ عدد
- آلو سیاه برای هر نفر ۲-۳ عدد
- پیاز متوسط ۲ عدد
- شکر ۲ قاشق غذا خوری
- زعفران ساییده شده ۱ قاشق چای خوری
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
- برای پخت خورش خورش آلو مسما، ۳ قاشق روغن سرخ کردنی در قابلمه بریزید و روی شعله ملایم داغ کنید و مرغ را در آن تفت دهید تا رویه آن طلایی شود. خواهش میکنیم مرغ را بدون روغن بردارید و کنار بگذارید.
- پیاز را خرد کرده و در روغن باقی مانده بریزید و تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد. سپس آلو خیسانده را اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه بچرخانید.
- زعفران حل شده و رب گوجه را با آب داغ و نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و دو لیوان آب نیز بریزید و به جوش بیاورید.
- مرغ سرخ شده را در قابلمه بگذارید و شعله را کم کنید. در قابلمه را ببندید و مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
- اگر در پایان پخت خورش خورش آلو مسما آب زیادی داشت، درب قابلمه را باز بگذارید و شعله را کمی زیاد کنید تا مرغ به روغن بیافتد.
- درِ ظرف را بگذارید تا خورش کاملاً جا بیفتد.
شیرینی خورش به ذائقه شما بستگی دارد و میتوانید آن را مَلس یا شیرینتر تهیه کنید.
ارسال دیدگاه