خورش آلو مسما گیلانی غذایی سنتی و خوشمزه است که طعمی ترش و شیرین دارد. این غذا از ترکیب مرغ، آلو و آبغوره تهیه میشود و در مدت زمان نسبتاً کوتاهی آماده میشود.
مواد لازم برای تهیه خورش آلو مسما گیلانی
برای تهیه این غذا به دو الی سه نفر، یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه زیر نیاز دارید:
مواد لازم | |
مرغ | 500 گرم |
آلو خورشتی | 300 گرم |
پیاز | یک عدد |
زردچوبه | یک قاشق مرباخوری |
آبغوره | یک چهارم لیوان |
شکر | نصف قاشق غذاخوری |
دارچین | یک قاشق مرباخوری |
رب گوجه فرنگی | یک الی 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل قرمز | به میزان لازم |
چند نکته:
- اگر آلوها شیرین هستند، میتوانید شکر را حذف کنید.
- حتما از فلفل قرمز استفاده کنید.
- میتوانید آبغوره را با آب نارنج جایگزین کنید.
- مقدار رنگدهی رب گوجه ممکن است متفاوت باشد.
طرز تهیه خورش آلو مسما گیلانی
- پیاز را خلالی خرد کنید و مرغ را تکه کنید.
- مرغ و پیاز را در ماهیتابه تفت دهید تا طلایی شوند.
- نمک و فلفل قرمز را اضافه کنید.
- زردچوبه و دارچین را بیفزاید.
- بعد از سرخ شدن، رب گوجه را اضافه کنید.
- آلو را اضافه کرده و تفت دهید.
- شکر را به خورش اضافه کنید.
- آبغوره و آب را افزوده و به آرامی بپزید.
- دارچین را در انتها اضافه کنید.
به همین سادگی میتوانید خورش آلو مسما گیلانی تهیه کنید و از طعم فوقالعاده آن لذت ببرید.
چند نکته:
- پیاز و مرغ را با هم تفت دهید.
- آلوها را قبل از استفاده بشویید.
- میتوانید زعفران دم کرده نیز به غذا اضافه کنید.
ارسال دیدگاه