طرز تهیه خورش آلو مسما گیلانی خوشمزه و لذیذ

یکشنبه 17 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت خورش آلو مسما

خورش آلو مسما گیلانی غذایی سنتی و خوشمزه است که طعمی ترش و شیرین دارد. این غذا از ترکیب مرغ، آلو و آبغوره تهیه می‌شود و در مدت زمان نسبتاً کوتاهی آماده می‌شود.

مواد لازم برای تهیه خورش آلو مسما گیلانی

برای تهیه این غذا به دو الی سه نفر، یک و نیم ساعت زمان و مواد اولیه زیر نیاز دارید:

مواد لازم
مرغ 500 گرم
آلو خورشتی 300 گرم
پیاز یک عدد
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
آبغوره یک چهارم لیوان
شکر نصف قاشق غذاخوری
دارچین یک قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی یک الی 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

چند نکته:

  • اگر آلو‌ها شیرین هستند، می‌توانید شکر را حذف کنید.
  • حتما از فلفل قرمز استفاده کنید.
  • می‌توانید آبغوره را با آب نارنج جایگزین کنید.
  • مقدار رنگ‌دهی رب گوجه ممکن است متفاوت باشد.

خورش آلو مسما گیلانی

طرز تهیه خورش آلو مسما گیلانی

  1. پیاز را خلالی خرد کنید و مرغ را تکه کنید.
  2. مرغ و پیاز را در ماهیتابه تفت دهید تا طلایی شوند.
  3. نمک و فلفل قرمز را اضافه کنید.
  4. زردچوبه و دارچین را بیفزاید.
  5. بعد از سرخ شدن، رب گوجه را اضافه کنید.
  6. آلو را اضافه کرده و تفت دهید.
  7. شکر را به خورش اضافه کنید.
  8. آبغوره و آب را افزوده و به آرامی بپزید.
  9. دارچین را در انتها اضافه کنید.

به همین سادگی می‌توانید خورش آلو مسما گیلانی تهیه کنید و از طعم فوق‌العاده آن لذت ببرید.

چند نکته:

  • پیاز و مرغ را با هم تفت دهید.
  • آلوها را قبل از استفاده بشویید.
  • می‌توانید زعفران دم کرده نیز به غذا اضافه کنید.
دستور پخت کوکوی مرغ و قارچ

طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ خوشمزه و مقوی

دستور پخت سبزی پلو با ماهیچه مجلسی

طرز تهیه سبزی پلو با ماهیچه خوشمزه و مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا