طرز تهیه خورشت آلبالو با مرغ خوشمزه و خاص

سه‌شنبه 12 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت خورش آلبالو با مرغ

خورشت آلبالو با مرغ یکی از غذاهای دلپذیر و خوشمزه است که به دلیل طعم ترش و شیرینش، طرفداران زیادی دارد. این خورشت با استفاده از آلبالو، مرغ و شکر تهیه می‌شود و رنگ قرمز آن شما را وسوسه می‌کند. در ادامه با طرز تهیه این خورشت محبوب را بررسی خواهیم کرد.

خورشت آلبالو، یکی از خورشت‌های فصلی است و معمولاً در فصل تابستان که زمان برداشت این میوه پرخاصیت است، تهیه می‌شود. برای آشنایی با خواص آلبالو به لینک زیر مراجعه کنید:

در تهیه این خورشت از آلبالو، شکر و مرغ استفاده می‌شود که طعم ترش آلبالو با شکر باعث می‌شود که این خورشت طعمی ملایم و دلچسب داشته باشد. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه این خورشت خوشمزه آشنا کنیم و همچنین روش‌های نگهداری آلبالو را ارائه دهیم.

مواد لازم برای تهیه خورشت آلبالو با مرغ

  • آلبالو بدون هسته: 200 گرم
  • سینه مرغ بدون استخوان: 300 گرم
  • لواشک آلبالو: 60 گرم
  • شکر: 4 قاشق سوپ‌خوری
  • پیاز: 1 عدد
  • کره: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • نمک، زردچوبه و فلفل قرمز: به میزان لازم
  • خلال پسته برای تزئین: به میزان لازم

طرز تهیه خورشت آلبالو با مرغ

  1. هسته آلبالوها را گرفته، در یک ظرف لعابی با شکر مخلوط کرده و به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید.
  2. سپس آلبالوها را با همان ظرف لعابی روی حرارت قرار دهید تا یکی دو جوش بزند و شیرین شود.
  3. سینه مرغ را به صورت بند انگشتی خرد کرده و در کمی روغن به مدت 6-10 دقیقه تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
  4. پیاز داغ را به مرغ اضافه کرده و کمی با هم تفت دهید، سپس نمک، زردچوبه و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید.
  5. 2-3 لیوان آب به مرغ اضافه کنید و پس از به جوش آمدن حرارت را کم کنید تا مرغ بپزد.
  6. آلبالوهای شیرین شده را از صافی رد کنید، آب آن را جدا کنید و دانه‌های آلبالو را با کمی کره تفت دهید.
  7. آلبالوهای تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
  8. لواشک را در آب جوش حل کرده و از صافی رد کنید، سپس آب آلبالو را به آن اضافه کنید تا سس شود.
  9. سس را به خورشت اضافه کرده، درب قابلمه را بگذارید تا خورشت جا بیفتد.
  10. پس از حدود 30 دقیقه خورشت آماده است، آن را در ظرف مناسب بکشید و با خلال پسته تزئین کنید.
طرز تهیه خورشت آلبالو با مرغ

نکات مهم برای تهیه خورشت آلبالو ایده‌آل

  • در هنگام گرفتن هسته آلبالو، دقت کنید تا آلبالو له نشود و ظاهر خود را از دست ندهد.
  • در تهیه این خورشت از آلبالوی سفت و تازه استفاده کنید.
  • تفت دادن آلبالو در کره بدین منظور است که موقع پخت له نشود.
  • میزان ترشی و شیرینی این خورشت بستگی به ذائقه شما دارد.

نحوه انتخاب آلبالو

  • آلبالوهایی را انتخاب کنید که عمق رنگی داشته باشند.
  • اگر آلبالو همراه با ساقه است، رنگ سبز آن نشان‌دهنده تازگی میوه است.
  • آلبالوی تازه باید سفت و محکم باشد.

روش‌های نگهداری آلبالو

  1. منجمد کردن: آلبالوها را بدون شستن در فریزر قرار دهید.
  2. تهیه مربا: تبدیل آلبالو به مربا یکی از روش‌های نگهداری است.
  3. خشک کردن: آلبالو را می‌توان در فر خشک کرد.
دستور پخت خورش لوبیا سبز و هویج مجلسی

طرز تهیه خورش لوبیا سبز و هویج مجلسی خوشمزه

دستور پخت دونات روسی

طرز تهیه دونات روسی خوشمزه و ساده

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا