طرز تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی خوشمزه و ساده

سه‌شنبه 19 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت خورشت کنگر کرمانشاهی

خورشت کنگر کرمانشاهی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایران است که به ویژه در منطقه کرمانشاه محبوبیت زیادی دارد. این خورشت خوش طعم با استفاده از کنگر تازه تهیه می‌شود و عطر و طعم بی‌نظیری دارد.

مواد لازم برای تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی:

  • گوشت خرد شده: 500 گرم
  • پیاز ساطوری شده: 1 عدد
  • کنگر پاک کرده خرد شده: 500 گرم
  • زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران آب کرده: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. ۴-۳ قاشق روغن را در قابلمه روی حرارت ملایم داغ کنید و کنگر را ۸-۷ دقیقه در آن تفت دهید.
  2. کنگر تفت داده شده را با کفگیر سوراخ دار از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.
  3. پیاز خرد شده را در باقیمانده روغن موجود در قابلمه ریخته و تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.
  4. گوشت خرد شده را روی پیاز ریخته و به مدت ۶-۵ دقیقه تفت دهید. سپس زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و کمی با گوشت تفت دهید.
  5. ۲ پیمانه آب به قابلمه اضافه کرده و فرصت دهید تا به جوش آید، سپس حرارت را ملایم کنید.
  6. درب قابلمه را بسته و اجازه دهید گوشت ۳ ساعت بپزد.
  7. در پایان ساعت دوم، نمک و کنگر را اضافه کنید و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید.
  8. یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود و نیم ساعت آخر پخت به خورشت اضافه کنید.
  9. گاهی به خورشت سر بزنید و اگر لازم بود اندکی آب جوش اضافه کنید.
  10. ۱۰ دقیقه آخر پخت، زعفران آب کرده را اضافه کنید و فرصت دهید تا خورشت جا بیفتد.

خورشت کنگر کرمانشاهی

نکته: برای بهتر شدن طعم خورشت می‌توانید در انتهای پخت، مقداری نعنا و جعفری ساطوری شده اضافه کنید.

دستور پخت فلفل شکم پر با فیله مرغ

طرز تهیه فلفل دلمه ای پر شده خوشمزه و آسان

دستور پخت آش جودوغ

طرز تهیه خوشمزه و آسان آش جودوغ

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا