» آشپزی » نحوه پخت خورشت کنگر کرمانشاهی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۱/۱۷ - ۱۷:۰۵

 کد خبر: 75910
 2855 بازدید

نحوه پخت خورشت کنگر کرمانشاهی

نحوه پخت خورشت کنگر کرمانشاهی

 

۱٫ طرز تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی

مواد لازم برای تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی
گوشت خرد شده ۵۰۰ گرم
پیاز ساطوری شده ۱ عدد
کنگر پاک کرده خرد شده ۵۰۰ گرم
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذاخوری
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
دستور تهیه:
  1. ۴-۳ قاشق روغن را در قابلمه روی حرارت ملایم داغ کنید و کنگر را ۸-۷ دقیقه در آن تفت دهید.
  2. کنگر تفت داده شده را با کفگیر سوراخ دار از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.
  3. پیاز خرد شده را در باقیمانده روغن موجود در قابلمه ریخته و تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد و اگر روغن کم است مقداری روغن به قابلمه اضافه کنید.
  4. گوشت خرد شده را روی پیاز ریخته و به مدت ۶-۵ دقیقه تفت دهید. سپس زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و کمی با گوشت تفت دهید.
  5. ۲ پیمانه آب به قابلمه اضافه کرده و فرصت دهید تا به جوش آید، سپس حرارت را ملایم کنید.
  6. درب قابلمه را بسته و اجازه دهید گوشت ۳ ساعت بپزد.
  7. در پایان ساعت دوم، نمک و کنگر را اضافه کنید و درب قابلمه را نیمه باز بگذارید.
  8. یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت داده تا بوی خامی آن گرفته شود و نیم ساعت آخر پخت به خورشت اضافه کنید.
  9. گاهی به خورشت سر بزنید و اگر لازم بود اندکی آب جوش اضافه کنید.
  10. ۱۰ دقیقه آخر پخت، زعفران آب کرده را اضافه کنید و فرصت دهید تا خورشت جا بیفتد.

خورشت کنگر کرمانشاهی


۲٫ طرز تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی

مواد لازم برای تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی
گوشت خرد شده  ۵۰۰ گرم
پیاز ساطوری شده ۱ عدد
کنگر پاک کرده خرد شده ۵۰۰ گرم
نعنا و جعفری ساطوری شده ۳-۴ قاشق غذاخوری
آب غوره ۵-۶ قاشق غذاخوری
روغن، زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
دستور تهیه:
  1. ۴-۳ قاشق روغن را در قابلمه روی حرارت ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.
  2. گوشت را اضافه کرده و ۶-۵ دقیقه تفت دهید، زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و کمی با گوشت تفت دهید.
  3. ۳ پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کرده و حرارت را ملایم کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت ۳ ساعت بپزد.
  4. کنگر را در یک ماهیتابه با ۴-۳ قاشق روغن در حد ۶-۵ دقیقه تفت دهید، سپس نعنا و جعفری را اضافه کرده و در حد ۱۰-۸ دقیقه دیگر با هم تفت دهید.
  5. در پایان ساعت دوم پخت گوشت، کنگر و سبزی تفت داده شده را به همراه آب غوره و اندکی نمک اضافه کرده و هم بزنید.
  6. در ۱۵ دقیقه آخر پخت، درب قابلمه را باز بگذارید و اگر لازم بود حرارت را کمی زیاد کنید تا خورشت به روغن بیفتد.

خورشت کنگر کرمانشاهی

منبع:ستاره


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی , برگزیده
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.