مواد لازم برای تهیه خورشت قورمه سبزی (برای ۵ تا ۶ نفر)
مواد لازم | |
پیازچه خرد شده (قسمت سبز رنگ آن) | 3 فنجان |
گشنیز خرد شده | 3 فنجان |
روغن سبزیجات | 3 قاشق غذاخوری |
گوشت دنده کبابی | 500 گرم |
پیاز زرد | 1 عدد |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه آسیاب شده | ½ قاشق چایخوری |
آب سرد | 5 فنجان |
پیاز زرد برای سرخ کردن | 1 و ½ عدد |
رب | 2 قاشق غذاخوری |
لوبیا چیتی پخته شده | 1 فنجان |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
لیمو عمانی له شده | 4 عدد |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
طرز تهیه خورشت قورمه سبزی
- پیازچه، جعفری و گشنیز را خوب شسته و سپس آنها را خرد کنید.
- گوشت تکه شده، پودر زردچوبه، فلفل سیاه، ۳ فنجان آب و نصف پیاز را درون زودپز بریزید. پس از پخته شدن، پیاز را از درون زودپز خارج کرده و بقیه مواد را درون آن باقی بگذارید.
- سبزیجات خرد شده را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن سبزیجات، درون یک ماهیتابه نسوز بریزید. آنها را به مدت ۵ دقیقه با حرارت بالا سرخ کرده و مدام هم بزنید. سپس سبزیجات را درون زودپز بریزید.
- ماهیتابه را با دستمال تمیز کرده و سپس مقدار پیاز گفته شده را درون آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. رب گوجه را به آن اضافه کرده و حدود ۳ الی ۴ دقیقه با حرارت بالا آنها را سرخ کنید. سپس این ترکیب را نیز درون زودپز بریزید.
- ۱ قاشق چای خوری نمک، ۱ و نیم فنجان آب سرد، ۴ عدد لیمو عمانی له شده، ۴ عدد لیمو عمانی درسته و لوبیا چیتی را درون زودپز بریزید. بگذارید پخته شوند. سپس مواد را درون یک ماهیتابه بزرگ بریزید.
- گوجه فرنگیها را ۴ قسمت کرده و به ماهیتابه اضافه کنید. در ماهیتابه را گذاشته و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت کم بپزند.
منبع:ستاره
ارسال دیدگاه