نحوه پخت خورشت قورمه سبزی آذری

یکشنبه 8 اردیبهشت 1398 آشپزی
دستور پخت خورشت قورمه سبزی آذری

 

مواد لازم برای تهیه خورشت قورمه سبزی (برای ۵ تا ۶ نفر)

مواد لازم
پیازچه خرد شده (قسمت سبز رنگ آن) 3 فنجان
گشنیز خرد شده 3 فنجان
روغن سبزیجات 3 قاشق غذاخوری
گوشت دنده کبابی 500 گرم
پیاز زرد 1 عدد
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه آسیاب شده ½ قاشق چایخوری
آب سرد 5 فنجان
پیاز زرد برای سرخ کردن 1 و ½ عدد
رب 2 قاشق غذاخوری
لوبیا چیتی پخته شده 1 فنجان
نمک 1 قاشق چایخوری
لیمو عمانی له شده 4 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی

  1. پیازچه، جعفری و گشنیز را خوب شسته و سپس آن‌ها را خرد کنید.
  2. گوشت تکه شده، پودر زردچوبه، فلفل سیاه، ۳ فنجان آب و نصف پیاز را درون زودپز بریزید. پس از پخته شدن، پیاز را از درون زودپز خارج کرده و بقیه مواد را درون آن باقی بگذارید.
  3. سبزیجات خرد شده را به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن سبزیجات، درون یک ماهیتابه نسوز بریزید. آن‌ها را به مدت ۵ دقیقه با حرارت بالا سرخ کرده و مدام هم بزنید. سپس سبزیجات را درون زودپز بریزید.
  4. ماهیتابه را با دستمال تمیز کرده و سپس مقدار پیاز گفته شده را درون آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. رب گوجه را به آن اضافه کرده و حدود ۳ الی ۴ دقیقه با حرارت بالا آن‌ها را سرخ کنید. سپس این ترکیب را نیز درون زودپز بریزید.
  5. ۱ قاشق چای خوری نمک، ۱ و نیم فنجان آب سرد، ۴ عدد لیمو عمانی له شده، ۴ عدد لیمو عمانی درسته و لوبیا چیتی را درون زودپز بریزید. بگذارید پخته شوند. سپس مواد را درون یک ماهیتابه بزرگ بریزید.
  6. گوجه فرنگی‌ها را ۴ قسمت کرده و به ماهیتابه اضافه کنید. در ماهیتابه را گذاشته و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت کم بپزند.

منبع:ستاره

نحوه پخت غذای سریع با مرغ به ۳ روش
قارچ سوخاری رستورانی

نحوه پخت چند روش قارچ سوخاری رستورانی

پخت دلمه مرغ (با سینه و ران مرغ)

پخت دلمه مرغ (با سینه و ران مرغ)

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا