دستور پخت خورشت آلو با اردک

سه‌شنبه 17 بهمن 1402 آشپزی
خورشت آلو با اردک

خورشت آلو با اردک

خورشت آلو با اردک یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ گیلانی است که به دلیل طعم و مزه منحصر به فرد و همچنین ارزش غذایی بالا، طرفداران زیادی دارد.این خورشت با استفاده از اردک، آلو، رب انار، زعفران و سایر ادویه‌جات تهیه می‌شود و طعمی ترش و ملس دارد.
خورشت آلو با اردک را می‌توانید با پلو زعفرانی یا چلو ساده سرو کنید.

little kevin became 6 1

خورشت آلو با اردک

مواد لازم خورشت آلو با اردک :

یک عدد اردک کامل

3عدد پیاز

2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

1 قاشق غذاخوری رب انار

1 عدد انار

1 پیمانه آلوچه خورشتی

زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار کافی

نصف پیمانه آب لیمو

1 پیمانه گلاب

1 پیمانه اناردون

خورشت آلو با اردک

خورشت آلو با اردک

طرز تهیه خورشت آلو با اردک:

اردک را تمیز پاک کنید و به تکه‌های مناسب برش بزنید.سپس روی آن مقداری نمک و زردچوبه بریزید و کاملاً آن را آغشته کنید بعد اجازه دهید تا اردک به مدت یک تا دو ساعت در یخچال بماند و استراحت کند تا مزه‌دار شود.

مقداری روغن در یک تابه بریزید. روغن داغ شود سپس اردک را داخل تابه قرار دهید.خوب سرخ کنید

پیازها را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.تکه‌های  سرخ  شده اردک را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ اردک تغییر کند.

رب گوجه فرنگی را به همراه زردچوبه، نمک و فلفل به اردک اضافه کنید و تفت دهید تا رب رنگ باز کند.

3 تا 4 پیمانه آب به قابمله اضافه کنید و بگذارید تا اردک پخته شود.

در حین پخت اردک، آلوچه‌ها را بشویید و در مقداری آب خیس کنید.

انار را دون کنید و آب انار را جدا کنید.

پس از پخت اردک، آلوچه‌ها، رب انار، آب انار و اناردون را به خورشت اضافه کنید.

شعله را کم کنید و بگذارید تا خورشت جا بیفتد.

در 15 دقیقه آخر پخت، آب لیمو و گلاب را به خورشت اضافه کنید.

خورشت آلو با اردک را با پلو زعفرانی یا چلو ساده سرو کنید.

نکات:

در اینجا چند نکته برای تهیه خورشت آلو با اردک گیلانی آورده شده است:

برای طعم بهتر، از اردک محلی استفاده کنید.

آلوها را از قبل خیس کنید تا زودتر پخته شوند.

برای چاشنی بیشتر می‌توانید از زعفران، هل و دارچین نیز استفاده کنید.

اگر تمایل دارید خورشت شما رنگ تیره‌تری داشته باشد، می‌توانید از 1 قاشق غذاخوری ملاس سیاه استفاده کنید.

برای پخت سریع‌تر اردک می‌توانید از زودپز استفاده کنید.

نوش جان!

رولت مرغ با اسفناج و پنیر

رولت مرغ با پنیر و اسفناج خوشمزه و رژیمی

نان خرمایی

طرز تهیه نان خرمایی برای ماه رمضان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا