خوراک مرغ مجلسی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که در مهمانیها و مناسبتهای ویژه تهیه میشود. این خوراک با طعمی دلپذیر و ظاهری زیبا، میز غذا را تزئین میکند.
مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ مجلسی به شرح زیر است:
- ۳ قاشق سوپ خوری رب گوجهفرنگی
- ۱ قاشق چای خوری زعفران (آبکرده و غلیظ)
- ۲ حبه سیر
- ۲ عدد پیاز
- ۲ کیلوگرم مرغ
- ۳ قاشق غذا خوری کره
- ۱.۵ قاشق چای خوری ادویه (مخلوط پودر تخم گشنیز و زیره آسیاب شده)
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- ۱/۳ پیمانه آب
- ۲ قاشق سوپ خوری رب انار (ترش)
طرز تهیه خوراک مرغ مجلسی:
- ابتدا مرغ را پاک کرده و چربیهای اضافی را جدا کنید و آن را قطعه قطعه کرده و بشویید.
- نمک، فلفل و ادویه را با زعفران، کرهی ذوب شده، رب گوجه و انار و آب مخلوط کنید و سپس قطعات مرغ را در ظرف بچینید.
- پیاز را نگینی خرد کرده و مقداری از آن را به همراه سیر روی مرغ قرار دهید و سه تا چهار قاشق سس روی آن بریزید.
- سپس قطعات مرغ را در قابلمه روی پیاز و سس قرار داده و روی آن را با پیاز و سیر بپوشانید و ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید.
- اجازه دهید تا مرغ آب بیندازد و سپس حرارت را کم کنید تا بپزد و سس غلیظی داشته باشد.
- در نهایت، مرغ را در ظرف سرو قرار دهید و سس باقیمانده را روی مرغها بریزید و به همراه نان و چلوی زعفرانی تزئین کنید.
نکته: برای خوشمزهتر شدن خوراک مرغ مجلسی، میتوانید مقداری زرشک سرخ کرده به سس اضافه کنید.
ارسال دیدگاه