طرز تهیه خوراک مرغ مجلسی خوشمزه و ساده

جمعه 15 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت خوراک مرغ مجلسی لذیذ

خوراک مرغ مجلسی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که در مهمانی‌ها و مناسبت‌های ویژه تهیه می‌شود. این خوراک با طعمی دلپذیر و ظاهری زیبا، میز غذا را تزئین می‌کند.

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ مجلسی به شرح زیر است:

  • ۳ قاشق سوپ خوری رب گوجه‌فرنگی
  • ۱ قاشق چای خوری زعفران (آبکرده و غلیظ)
  • ۲ حبه سیر
  • ۲ عدد پیاز
  • ۲ کیلوگرم مرغ
  • ۳ قاشق غذا خوری کره
  • ۱.۵ قاشق چای خوری ادویه (مخلوط پودر تخم گشنیز و زیره آسیاب شده)
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • ۱/۳ پیمانه آب
  • ۲ قاشق سوپ خوری رب انار (ترش)

طرز تهیه خوراک مرغ مجلسی:

  1. ابتدا مرغ را پاک کرده و چربی‌های اضافی را جدا کنید و آن را قطعه قطعه کرده و بشویید.
  2. نمک، فلفل و ادویه را با زعفران، کره‌ی ذوب شده، رب گوجه و انار و آب مخلوط کنید و سپس قطعات مرغ را در ظرف بچینید.
  3. پیاز را نگینی خرد کرده و مقداری از آن را به همراه سیر روی مرغ قرار دهید و سه تا چهار قاشق سس روی آن بریزید.
  4. سپس قطعات مرغ را در قابلمه روی پیاز و سس قرار داده و روی آن را با پیاز و سیر بپوشانید و ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید.
  5. اجازه دهید تا مرغ آب بیندازد و سپس حرارت را کم کنید تا بپزد و سس غلیظی داشته باشد.
  6. در نهایت، مرغ را در ظرف سرو قرار دهید و سس باقی‌مانده را روی مرغ‌ها بریزید و به همراه نان و چلوی زعفرانی تزئین کنید.

نکته: برای خوشمزه‌تر شدن خوراک مرغ مجلسی، می‌توانید مقداری زرشک سرخ کرده به سس اضافه کنید.

دستور پخت خورش آلو مسما

طرز تهیه خورش آلو مسما خوشمزه و لذیذ

دستور تهیه ۹ میان وعده خوشمزه با مرغ

طرز تهیه مرغ تندوری با سالسای میوه خوشمزه و سریع

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا