طرز تهیه خاگینه گردو خوشمزه برای افطار

یکشنبه 18 خرداد 1404 آشپزی
دستور پخت خاگینه گردوبرای افطار ماه رمضان

خاگینه گردو یک دسر خوشمزه خانگی است که سریع و راحت آماده می‌شود. این دسر را برای افطار تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد اولیه

  • گردوی آسیاب شده: 6 قاشق سوپخوری
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • آرد سفید: 2 قاشق سوپخوری
  • شیر: 4 قاشق سوپخوری
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
  • شکر: 3 پیمانه
  • آب: 1/5 پیمانه
  • گلاب: نصف پیمانه
  • زعفران ساییده: کمی
  • روغن مایع: 4 قاشق سوپخوری

طرز تهیه شربت خاگینه گردو برای افطار ماه رمضان

آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شده و بجوشد. کمی زعفران ساییده به آن اضافه کنید.

سپس گلاب را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کمی قل بخورد و غلیظ شود. پس از آماده شدن شربت، آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

دستور پخت خاگینه گردو برای افطار ماه رمضان

تمامی مواد خشک را با هم مخلوط می‌کنیم. در ظرفی جدا تخم مرغ و وانیل را با همزن دستی می‌زنیم. شیر و روغن مایع را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.

حالا مواد خشک را به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه کرده و هم می‌زنیم. ته قالب را چرب می‌کنیم (من ته قالب را با یک قاشق کره آب شده و یک قاشق آرد سفید چرب می‌کنم. این کار باعث می‌شود یک روغن جدا کننده بوجود بیاید و کیک و خاگینه گردو ها راحت جدا شوند).

مواد را در قالب ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه می‌گذاریم بپزد. حدود 20 دقیقه الی نیم ساعت زمان می‌برد. وقتی چنگال روی آن می‌زنید، نباید چیزی به آن بچسبد.

بعد از پخت خاگینه گردو ها که از داغی افتادند، شربت را اضافه می‌کنیم داخل قالب. بسیار خوشمزه می‌شود، حتما امتحان کنید.

خاگینه گردو

Capture 48

کلوچه خرمایی خوشمزه و مفید با خواص عالی خرما

دستور پخت پیتزا در ماکروفر

طرز تهیه پیتزا در ماکروفر خوشمزه و سریع

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا