جوجه کباب رولی با ژامبون گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. این غذا به خاطر ظاهر زیبا و طعم لذیذش، گزینهای عالی برای مهمانیها و مجالس است.
- شینسل مرغ (فیله مرغ): 4 عدد
- سیر له شده: 1 حبه
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- ژامبون گوشت دودی: 4 ورقه
- ریحان بازل تازه: 100 گرم
- محلول زعفران: 4 قاشق غذاخوری
- آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
- روغن مایع: به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
زمان آمادهسازی: 30 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
طرز تهیه جوجه کباب رولی با ژامبون گوشت
-
سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و به صورت برشهای نازک و باریک درآورید. اگر از فیله استفاده میکنید، آن را دو یا سه برش طولی بزنید تا به صورت نوارهای باریک درآید.
-
اگر نوارهای مرغ ضخیم هستند با بیفتک کوب آرام بکوبید تا نازکتر شوند و راحتتر قابل رول کردن باشند، ولی مواظب باشید زیاد از حد آن را له نکنید.
-
مرغها را در ظرفی بریزید و نمک، فلفل، آبلیمو، روغن و محلول زعفران به آن اضافه کنید، روی ظرف سلفون بکشید و 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهدار شوند.
-
سیخهای چوبی را نیم ساعت در آب قرار دهید تا در حین کباب کردن مرغها نسوزند.
-
نوارهای مرغ را روی سلفون پهن کرده، سیر و رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط کرده و یک لایه بر روی نوارهای مرغ بمالید.
-
سپس یک لایه ژامبون روی آن قرار داده، برگهای ریحان را روی آن بچینید و نوارهای مرغ را رول کنید.
-
هر 3 حلقهی آماده مرغ را داخل یک سیخ قرار دهید و رول انتهایی را به صورتی در سیخ قرار دهید که هنگام سرخ شدن باز نشود.
-
روی رولها روغن بمالید و به مدت 10 دقیقه بر روی باربیکیوی گرم آن را کباب کنید.
-
در صورت تمایل میتوانید کمی روغن در ماهی تابه بریزید و رولها را در آن سرخ کنید. چون برشهای مرغ نازک هستند خیلی زود پخته و آماده سرو میشوند.
جوجه کباب را معمولا با برنج سرو میکنند و در کنار آن از سبزیجات کبابی مانند گوجه فرنگی، فلفل سبز، و پیاز استفاده میکنند. جوجه کباب رولی با ژامبون گوشت را به علت ظاهر زیبایی که دارد میتوان با مواد مختلفی تزئین کرد و در میهمانیها و مجالس مورد استفاده قرار داد.
ارسال دیدگاه