طرز تهیه جوجه کباب در فر: یک دستور ساده و خوشمزه

سه‌شنبه 19 فروردین 1404 آشپزی
170716 583

جوجه کباب در فر یکی از محبوب‌ترین و آسان‌ترین غذاهاست که می‌توانید در خانه تهیه کنید. این غذا از ترکیب جوجه، ادویه‌جات و طرز پخت صحیح در فر تهیه می‌شود و طعمی لذیذ و جذاب دارد.

مواد لازم برای تهیه جوجه کباب در فر:

  • جوجه: 1 عدد
  • پیاز: 1 عدد
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: 2 قاشق سوپخوری
  • زعفران دم شده: 1 الی 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه جوجه کباب در فر:

  1. ابتدا باید جوجه را تکه‌تکه کنید. برای این منظور اول پوست آن را بگیرید و بال‌ها را جدا کنید، سپس سینه و ران‌ها را جدا کنید و به قطعات کوچک‌تری خرد کنید.
  2. اکنون باید سس جوجه کباب را آماده کنید. پیاز را خلالی خرد کرده و با آبلیمو، فلفل، زعفران دم شده و روغن زیتون مخلوط کنید. جوجه را در این سس بخوابانید و درب ظرف را بپوشانید و به مدت ۱۲ ساعت در یخچال بگذارید.
  3. جوجه‌ها را به سیخ بزنید و دقت کنید که تکه‌ها را جداگانه به سیخ بزنید.
  4. سیخ‌ها را در سینی فر بچینید و فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  5. در طول پخت، سیخ‌ها را پشت و رو کنید تا به طور یکنواخت بپزند.
  6. زمان پخت حدود ۴۵ دقیقه الی یک ساعت است. در صورت تمایل می‌توانید تا زمانی که کباب‌ها به میزان دلخواه خشک شوند، آنها را نگه دارید.

در نهایت، جوجه کباب در فر را به همراه برنج یا نان سرو کنید. اگر دوست دارید، می‌توانید در کنار کباب گوجه نیز بپزید.

طرز تهیه جوجه کباب در فر

دستور پخت کباب مرغ در فر

طرز تهیه‌ی کباب مرغ در فر: خوشمزه و ساده

دستور پخت کوکو نخود فرنگی

طرز تهیه کوکو نخود فرنگی خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا