دستور پخت جوجه چینی پفکی همراه با سس تارتار

چهارشنبه 11 مهر 1397 آشپزی
دستور پخت جوجه چینی پفکی

جوجه چینی یکی از فست فود‌هایی است که مواد نگهدارنده ندارد و در عین حال بسیار لذیذ و خوشمزه است. طرز تهیه جوجه چینی پفکی سخت نیست و می‌توانید این غذا را در مدت کوتاهی و به راحتی در منزل تهیه کنید.

 

 

طرز تهیه جوجه چینی پفکی

برای تهیه این غذا برای دو الی سه نفر، به دو ساعت زمان و مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت.

مواد لازم
فیله مرغ 500 گرم
آرد سفید 125 الی 150 گرم
تخم مرغ 3 عدد
شیر یک چهارم لیوان
ماءالشعیر بدون طعم یک چهارم لیوان
بکینگ پودر یا جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری
زعفران دم کرده نصف قاشق چایخوری
پیاز یک عدد
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و پودر سیر به میزان لازم

نکته:

  • زعفران دم کرده برای از بین بردن بوی تخم مرغ است و در صورت تمایل می‌توانید آن را حذف کنید. به یاد داشته باشید که بیش از مقدار یاد شده از زعفران استفاده نکنید زیر رنگ و طعم جوجه چینی را عوض می‌کند.
  • اجازه دهید که شیر به دمای محیط برسد و نیازی به گرم کردن شیر نیست.
  • از آنجا که این غذا باید سرخ شود، ترجیحا از جوش شیرین استفاده کنید تا پفکی‌تر شود. در صورت تمایل بکینگ پودر نیز می‌توانید استفاده کنید، اما جوجه چینی کمتر حالت پفکی پیدا خواهد کرد.

دستور تهیه

  1. فیله‌های مرغ را به قطعات نازک و دوکی شکل برش بزنید. مقداری نمک، فلفل و پودر سیر روی آن‌ها بریزید و چنگ بزنید تا تمام فیله‌ها به این مواد آغشته شوند. سپس آبلیمو و پیاز حلقه شده را به آنها اضافه کنید و کمی چنگ بزنید. مرغ‌ها را یک الی دو ساعت استراحت دهید. به این ترتیب فیله‌ها مزه دار خواهند شد.

    جوجه چینی

  2. تخم مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و سپس شیر و ماءالشعیر را به آن اضافه کنید و با چنگال بهم بزنید.
  3. جوش شیرین یا بکینگ پودر را نیز به مواد اضافه کنید.
  4. اکنون آرد را الک کرده و به مایه بنیه اضافه نمایید. الک کردن آرد مانع از گلوله شده آن می‌شود. خمیر بنیه باید به غلظت فرنی برسد. از آنجا که جذب آردها با یکدیگر متفاوت است باید آرد را به تدریج اضافه کرده و بهم بزنید، زمانی که به غلظت فرنی رسید دیگر آرد اضافه نکنید.
  5. خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. اگر بیش از این زمان در یخچال باقی بماند به دلیل وجود تخم مرغ رویه می‌بندد.
  6. فیله‌های مرغ را ابتدا در آرد سفید بزنید و سپس به مایه بنیه آغشته کنید.
  7. زمانی که تمام فیله‌ها را آماده کردید، در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید، به صورتی که مرغ‌ها در آن غوطه ور باشد. پس از آنکه روغن داغ شد، جوجه چینی را در روغن قرار دهید، هنگامی که کمی سطح آن بسته شد، بلافاصله حرارت را کاهش دهید و صبر کنید تا مرغ‌ها مغزپخت شوند. توجه داشته باشید که جوجه‌ها باید در روغن غوطه ور باشند.

    جوجه چینی

طرز تهیه جوجه چینی پفکی به همین سادگی بود. همانطور که یاد شد، این غذا را همرا با سس تارتار سرو می‌کنند، از اینرو در ادامه طرز تهیه این سس نیز شرح داده می‌شود.

طرز تهیه سس تارتار

برای تهیه این سس به ۱۰ الی ۱۵ دقیقه زمان و مواد اولیه‌ای که در ادامه مشاهده می‌کنید، نیاز دارید.

مواد لازم
سس مایونز یک لیوان
جعفری و ترخون خرد شده یک قاشق سوپخوری
آب لیموترش دو قاشق سوپخوری
پیاز رنده شده یک قاشق غذاخوری
خیارشور رنده شده چهار قاشق سوپخوری
سبزی کیپر یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

 

نکته: خیارشور را با رنده ریز رنده بزنید.

سس تارتار

دستور تهیه

  1. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
  2. سس مایونز را با پیاز، خیارشور، جعفری و ترخون مخلوط کنید.
  3. در ادامه سبزی کیپر را نیز خرد کرده و به سس اضافه کنید.
  4. در نهایت لیموترش، فلفل و نمک را نیز به سس اضافه نمایید. توجه داشته باشید که قبل از اضافه کردن نمک از سس بچشید، زیرا خیار شور مقدار زیادی نمک دارد و ممکن است سس شور شود.

سس تارتار آماده است و باید آن را حدود دو الی سه ساعت در یخچال استراحت دهید.

 

جوجه چینی پفکی با سس تارتار

منبع:ستاره

دستور پخت ساندویچ مرغ و قارچ به 3 روش
صبحانه لاکچری؛ املت گوشت و قارچ

دستور پخت صبحانه لاکچری؛ املت گوشت و قارچ

طرز تهیه کباب قفقازی

دستور پخت کباب قفقازی به همراه نکات کلیدی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا