دستور پخت جوجه ترش تابه ای

شنبه 1 اردیبهشت 1397 آشپزی
دستور پخت جوجه ترش تابه ای

مواد لازم برای جوجه ترش تابه ای

  • سینه مرغ :دو عدد
  • پیاز :یک عدد
  • فلفل دلمه ای :یک عدد
  • روغن زیتون :دو قاشق غذاخوری
  • آب لیمو :دو قاشق غذاخوری
  • گردو :200 گرم
  • گشنیز و نعنا :100 گرم
  • سیر :دو حبه
  • آب نارنج :سه قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی و زعفران :به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه :به میزان لازم
جوجه ترش
جوجه ترش

طرز تهیه جوجه ترش تابه ای

مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده، با پیاز رنده شده، فلفل دلمه ای خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آب لیمو مزه دار کرده و شش ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شود.
سپس تکه های جوجه را به سیخ های چوبی کشیده و در تابه چدنی دردار می گذاریم تا بپزند، در این مرحله حتماً شعله گاز باید در کمترین حد باشد.
در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزی های خردشده و آب نارنج خوب مخلوط کرده و پس از آن که جوجه ها آماده شدند، مواد را روی جوجه ها ریخته و می گذاریم تا به همراه جوجه ها به مدت 10 دقیقه بپزند.

نکته

برای این که جوجه ها به سیخ چوبی نچسبد، باید سیخ ها را به روغن مایع آغشته کنیم.
جوجه ترش تابه ای
منبع:نمناک
دستور پخت استاف چیکن فلورنتین
طرزتهیه فلافل خوشمزه و راز ترد شدن فلافل

طرزتهیه فلافل خوشمزه و راز ترد شدن فلافل

دستور پخت خورش لپه قرمه یک نوع غذای دامغانی

دستور پخت خورش لپه قرمه یک نوع غذای دامغانی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا