دستور پخت ته چین مرغ و بادمجان

شنبه 7 اسفند 1400 آشپزی
ته چین مرغ و بادمجان

ته چین مرغ و بادمجان

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه ته چین مرغ و بادمجان

  1. مرغ نیم کیلو
  2. بادمجان نیم کیلو
  3. برنج نیم کیلو
  4. زرده تخم مرغ 3 عدد
  5. ماست 1 پیمانه
  6. خامه و زرشک 2 قاشق غذاخوری از هرکدام
  7. خلال بادام و پسته 50 گرم
  8. زعفران دم کرده 2 قاشق سوپخوری
  9. روغن مایه یک سوم پیمانه
  10. کره ، نمک ، فلفل و دارچین به میزان لازم

ته چین مرغ و بادمجان

ته چین مرغ و بادمجان

طرز تهیه ته چین مرغ و بادمجان

  1. کره را در یک ماهیتابه روی شعله قرار دهید تا ذوب شده و داغ گردد. سپس مقداری کمی شکر به آن اضافه کنید و بلافاصله از حروف حرارت برداشته و همان زمان زرشک را نیز اضافه کنید و دائما بهم بزنید تا مواد خنک شوند. زرشک به سرعت می‌سوزد و سیاه می‌شود، به همین دلیل نباید آن را در معرض حرارت مستقیم قرار داد.
  2. بادمجان را حلقه حلقه کنید، تلخی آن را بگیرید و سرخ کنید. توجه داشته باشید که یک طرف بادمجان‌ها سرخ شده باشد و طرف دیگر کامل سرخ نشود، زیرا داخل ته چین می‌پزد.
  3. مرغ را تکه تکه کرده و همراه با پیاز، نمک و فلفل در قابلمه بریزید، سپس مقداری آب به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا بپزد.
  4. داخل یک قابلمه آب بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید، زمانی که دو تا جوش زد و هنوز برنج زنده بود آن را آبکش کنید. برای ته چین برنج نباید همانند پلو نرم شود، زیرا بعد از مخلوط شدن با ماست، شفته خواهد شد. بنابراین حتما آن را زنده بردارید.
  5. ماست، خامه و زرده‌های تخم مرغ را با یکدیگر کاملا مخلوط کنید.
  6. سپس زغفران و روغن مایع را بیفزایید.

  1. اکنون نوبت اضافه کردن برنج است. سعی کنید برنج را کم کم اضافه کنید، زیرا بعضی از برنج‌ها ری بیشتری دارند و بیشتر از مقداری که لازم دارید، خواهد شد؛ بنابراین برنج را به تدریج اضافه کرده و بهم بزنید تا زمانی که مایع شل نباشد.
  2. کف یه قالب را با روغن مایع چرب کنید و سپس یک ردیف بادمجان بچینید. توجه داشته باشید که آن سمت بادمجان‌ها که کاملا سرخ نشده است باید به طرف کف قالب باشند.
  3. اکنون یک لایه خلال بادام بریزید. البته ابتدا باید خلال بادام را بشویید و خشک کنید.
  4. نصف برنج را داخل قالب بریزید تا کاملا روی سطح بادمجان و خلال را بگیرد.
  5. اکنون تکه‌های مرغ را روی برنج بچینید.
  6. هنگامی که مرغ‌ها را می‌چینید، کمی اطراف ظرف را خالی بگذارید و سپس در فضای خالی مانده زرشک و خلال پسته بریزید. توجه کنید که زرشک به دیواره‌های ظرف نچسبد، زیرا می‌سوزد و سیاه می‌شود. کمی از زرشک را نیز روی مرغ‌ها بریزید.
  7.  اکنون مابقی برنج را نیز در ظرف بریزید.
  8. در صورت تمایل می‌توانید، مقداری کره را خرد کنید و روی ته چین بگذارید.
  9. اکنون روی ظرف را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید و داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۶۰ الی ۷۵ دقیقه قرار دهید.
  10. اگر می‌خواهید ته چین را روی اجاق گاز بپزید به جای آلومینیوم از دم کنی استفاده کرده و شعله گاز را نیز کم کرده یا از شعله‌پخش‌کن استفاده کنید تا همه جای غذا به طور یکنواخت پخته شود.
 ته چین مرغ و بادمجان

ته چین مرغ و بادمجان

رول سوسیس و تخم مرغ

طرز پخت رول سوسیس و تخم مرغ

کلم پلوی شیرازی

دستور پخت کلم قمری پلو

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا