دستور پخت خوشمزه ته دیگ مرغ با طعمی بی‌نظیر

سه‌شنبه 12 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت ته دیگ مرغ

ته دیگ مرغ یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که ترکیبی از طعم عالی و ظاهری زیبا را به ارمغان می‌آورد. این غذا معمولاً در مجالس و مهمانی‌ها تهیه می‌شود و همه را مجذوب خود می‌کند.

مواد لازم برای ته دیگ مرغ

  • سینه مرغ یا ران مرغ: 2 عدد
  • فیله مرغ: 250 گرم
  • برنج: 700 گرم
  • نخود آبگوشتی: 200 گرم
  • استاک مرغ: 500 گرم
  • پیاز بزرگ: 2 عدد
  • ادویه مخلوط: یک قاشق غذاخوری
  • روغن و نمک: به میزان لازم
ته دیگ مرغ

طرز تهیه ته دیگ مرغ

سینه مرغ را تمیز کرده و پیاز را ورقه ورقه کنید. کمی ادویه روی سینه مرغ بپاشید و با استیک کوب یا پشت چاقو روی آن بکوبید. آنها را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید. فیله‌های مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و با پیاز حبه‌ای خرد شده و ادویه و کمی زعفران مزه‌دار کنید. نخود را به مدت 12 ساعت خیس کنید و بعد در استاک بپزید. برنج را به مدت 4 تا 5 ساعت خیس کرده و سپس آبکش کنید. در ظرف مورد نظر روغن ریخته و ادویه را تفت دهید و پیازهای حلقه‌ای را سرخ کنید. سینه‌های مرغ و برنج را روی آن بچینید و به مدت 35 دقیقه دم کنید.

نکته: برای افزایش عطر و طعم، در حین پخت می‌توانید از زعفران بیشتری استفاده کنید.

دستور پخت دونات روسی

طرز تهیه دونات روسی خوشمزه و ساده

دستور پخت خورش ریواس با مرغ

طرز تهیه خورش ریواس با مرغ: یک غذای خوشمزه و سالم

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا