طرز تهیه خوشمزه ترین تاس کباب مرغ اردبیلی

چهارشنبه 13 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت تاس کباب مرغ اردبیلی

تاس کباب مرغ اردبیلی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعم و عطر ویژه خود، تجربه‌ای لذیذ را به ارمغان می‌آورد. این غذا به‌خصوص در مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص سرو می‌شود.

  • سینه مرغ: 2 عدد، بزرگ و پوست گرفته و دو نیم شده
  • ران مرغ: 4 عدد، پوست گرفته
  • روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
  • موسیر: 200 گرم، پوست گرفته
  • سیر: 2 بوته، خرد شده
  • زنجبیل تازه: 4 سانتی متر، رنده شده
  • پودر زیره: 1 قاشق سوپ خوری
  • تخم گشنیز: 1 قاشق سوپ خوری، کمی آسیاب شده
  • چوب دارچین: 2 عدد، کوچک
  • گردو: 375 گرم، آسیاب شده
  • عصاره مرغ: 500 میلی لیتر
  • عسل: 1 قاشق سوپ خوری
  • گشنیز: 2 قاشق سوپ خوری، ساطوری شده
  • زعفران و چیلی: مقداری، ساییده شده

برای تهیه تاس کباب مرغ، ابتدا اجاق را با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم می‌کنیم. تکه‌های مرغ را خوب ادویه زده و روغن را در یک تابه متوسط گرم می‌کنیم. مرغ‌ها را درون ظرف سرخ می‌کنیم تا کاملا برشته شوند و سپس از ظرف خارج می‌کنیم.

شعله گاز را کم کرده و موسیرها را در تابه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سپس سیر و زنجبیل رنده شده را اضافه کرده و برای 30 ثانیه دیگر بپزید و سپس تمام ادویه‌ها را به تابه اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.

گردوهای آسیاب شده را با مواد داخل تابه مخلوط کرده و مرغ ها را به تابه اضافه کنید. عصاره مرغ و عسل را روی آن بریزید. وقتی غذا به جوش آمد، تابه را درون فر بگذارید تا برای 40 دقیقه بپزد. در نهایت گشنیز را روی آن بپاشید و سرو کنید.

تاس کباب مرغ
دستور پخت کوفته گوشت فوری

طرز تهیه کوفته گوشت فوری خوشمزه و سریع

طرزتهیه فلافل خوشمزه و راز ترد شدن فلافل

طرز تهیه فلافل خوشمزه و ترد

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا