تاس کباب مرغ اردبیلی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعم و عطر ویژه خود، تجربهای لذیذ را به ارمغان میآورد. این غذا بهخصوص در مهمانیها و مناسبتهای خاص سرو میشود.
- سینه مرغ: 2 عدد، بزرگ و پوست گرفته و دو نیم شده
- ران مرغ: 4 عدد، پوست گرفته
- روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
- موسیر: 200 گرم، پوست گرفته
- سیر: 2 بوته، خرد شده
- زنجبیل تازه: 4 سانتی متر، رنده شده
- پودر زیره: 1 قاشق سوپ خوری
- تخم گشنیز: 1 قاشق سوپ خوری، کمی آسیاب شده
- چوب دارچین: 2 عدد، کوچک
- گردو: 375 گرم، آسیاب شده
- عصاره مرغ: 500 میلی لیتر
- عسل: 1 قاشق سوپ خوری
- گشنیز: 2 قاشق سوپ خوری، ساطوری شده
- زعفران و چیلی: مقداری، ساییده شده
برای تهیه تاس کباب مرغ، ابتدا اجاق را با دمای 160 درجه سانتی گراد گرم میکنیم. تکههای مرغ را خوب ادویه زده و روغن را در یک تابه متوسط گرم میکنیم. مرغها را درون ظرف سرخ میکنیم تا کاملا برشته شوند و سپس از ظرف خارج میکنیم.
شعله گاز را کم کرده و موسیرها را در تابه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. سپس سیر و زنجبیل رنده شده را اضافه کرده و برای 30 ثانیه دیگر بپزید و سپس تمام ادویهها را به تابه اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید.
گردوهای آسیاب شده را با مواد داخل تابه مخلوط کرده و مرغ ها را به تابه اضافه کنید. عصاره مرغ و عسل را روی آن بریزید. وقتی غذا به جوش آمد، تابه را درون فر بگذارید تا برای 40 دقیقه بپزد. در نهایت گشنیز را روی آن بپاشید و سرو کنید.
ارسال دیدگاه