
دستور پخت تارت کدو حلوایی
آموزش آشپزی:تارت کدو حلوایی یک دسر پاییزه خوشمزه است که درست کردن آن نیاز به دانستن اصول مهم و اساسی دارد؛ اصولی که در این مطلب به تفصیل ارائه شده و میتواند به شما در تهیه یک دسر عالی کمک کند.
تارت کدو حلوایی
مواد لازم برای مواد پرکننده | |
پوره کدو حلوایی | 250 گرم |
تخم مرغ بزرگ | 1 عدد |
شیر عسلی | 2 قاشق سوپخوری |
خامه | 125 گرم |
پودر دارچین | 1 قاشق سوپخوری |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری |
مواد لازم برای تهیه خمیر تارت | |
آرد | 200 گرم |
کره سرد | 90 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
آب سرد | 1 قاشق سوپخوری |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
دستور پخت تارت کدو حلوایی
دستور تهیه خمیر
- آرد را روی سطح کار بریزید، کره و نمک را در مرکز آن قرار دهید و با نوک انگشتان شروع به مخلوط کردن آرد و کره کنید؛ بهطوری که کره جذب آرد شود و مخلوط به شکل خردههای نان درآید.
- آب سرد و زرده تخم مرغ را در کاسهای ریخته و با چنگال هم بزنید تا یکنواخت شوند؛ سپس آن را به مخلوط آرد و کره اضافه کنید.
- حال مواد را با دست مخلوط کنید، در حدی که خمیر جمع شود؛ اما نیازی به ورز دادن خمیر نیست.
- خمیر حاصل را در کیسه فریزر قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
- فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
- پس از ۳۰ دقیقه، خمیر را از یخچال خارج کرده، بین دو ورق کاغذ روغنی قرار دهید و با وردنه صاف کنید تا ضخامت آن به ۳ الی ۵ میلیمتر برسد.
- خمیر تارت را در قالب تارت چربشده پهن کنید، بهطوری که کف و دیوارههای قالب را بپوشاند.(اضافه خمیر را از لبه قالب جدا کنید.)
- با استفاده از چنگال، در سطح خمیر تارت چند سوراخ ایجاد کنید و روی سطح خمیر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
- حال مقداری نخود یا لوبیا روی آن بریزید تا سنگینی آنها مانع از پف کردن و بالا آمدن خمیر شود.
- قالب را به مدت ۱۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کردهاید قرار دهید تا خمیر تارت بپزد.
- پس از پخته شدن خمیر تارت، آن را از فر خارج کنید، نخود و لوبیایی که روی آن قرار داده بودید بردارید و درون آن را با مخلوط کدو حلوایی پر کنید. (دستور مواد میانی در زیر آورده شدهاست.)
- تارت را مجددا به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.
- پس از آماده شدن تارت، اجازه دهید کاملا خنک شود و سپس آن را با خامه فرم گرفته تزیین کنید.
بیشتر بخوانید:نحوه پخت چیز کیک خوشمزه
طرز تهیه مواد میانی
- کدو حلوایی را پوست گرفته، تخمهای آن را خارج کنید و گوشت آن را خرد کنید.
- کدو حلوایی خرد شده را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته و نرم شود، سپس با گوشت کوب برقی آن را به شکل پوره درآورید.
- تخم مرغ را در کاسهای بشکنید و با چنگال هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا مخلوط شوند.
- سپس پوره کدو حلوایی، شکر قهوه ای، خامه، شیر عسلی، دارچین و نمک را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
بیشتر بخوانید:دستور پخت کیک اسفناجی لذیذ
نکته:
– موادی که برای تهیه خمیر تارت استفاده میکنید (آرد، کره، زرده تخم مرغ و آب) باید کاملا سرد باشند.
– ورز دادن بیش از حد خمیر تارت، باعث از بین رفتن کیفیت آن میشود؛ بنابراین خمیر را به هیچ وجه ورز ندهید، همین که خمیر با فشار دادن در کف دست شکل بگیرد، کافی است.
– برای صاف کردن خمیر تارت، سطح کار را آردپاشی نکنید و خمیر را بین دو ورق کاغذ روغنی صاف کنید؛ زیرا آرد اضافی باعث از بین رفتن کیفیت خمیر تارت میشود.
ارسال دیدگاه