طرز تهیه تارت مرغ خوشمزه و مدرن

یکشنبه 17 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت تارت مرغ

تارت مرغ یک پیش غذای خوشمزه و مدرن است که می‌توانید آن را در زمانی کوتاه تهیه کنید و میز غذای خود را با آن تزئین کنید. در ادامه طرز تهیه تارت مرغ و خمیر مخصوص آن را ارائه می‌دهیم. با ما همراه باشید.

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه تارت مرغ

برای تهیه این غذای لذیذ ابتدا خمیر تارت مرغ و سپس مواد میانی آن را آماده کنید. مواد اولیه به شرح زیر است:

مواد لازم
آرد سفید 250 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
کره 120 گرم
شیر نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
نکته:
  • به جای شیر از آب سرد می‌توانید استفاده کنید، اما شیر باعث ترد شدن تارت می‌شود.
  • به جای کره از روغن مایع هم می‌توانید استفاده کنید، اما کره چربی کمتری دارد.
تارت مرغ

مواد اولیه‌ای که برای داخل تارت نیاز دارید به شرح زیر است:

مواد لازم
تخم مرغ 2 عدد
پیاز داغ 1 پیمانه
سینه مرغ نصف 1 عدد
قارچ 200 گرم
خامه صبحانه 120 گرم
پنیرپیتزا 300 گرم
سس خردل 1 قاشق مرباخوری
شیر یک سوم پیمانه
نمک، فلفل و پودر آویشن به میزان لازم

طرز تهیه خمیر تارت

برای تهیه خمیر تارت به شیوه زیر عمل کنید:

  1. ابتدا کره و یک زرده تخم مرغ را با یکدیگر مخلوط کنید. حتما کره را پیش از استفاده از فریزر خارج نمایید تا به دمای محیط برسد.
  2. کره را به تدریج به مواد اضافه کرده و با دست بهم بزنید.
  3. به آرامی شیر را نیز به مواد اضافه کنید.
  4. در نهایت باید به خمیری برسیم که به دست نچسبد. از آنجا که میزان جذب رطوبت در آردهای مختلف با یکدیگر فرق دارد، ممکن است به مقدار بیشتر یا کمتری از آرد نیاز داشته باشیم. بنابراین باید آرد را به تدریج اضافه کنید.
  5. مقداری نمک نیز به خمیر بیفزایید و کاملا ورز دهید تا یک دست شود.
  6. کف یک قالب تارت را با مقدار اندکی روغن چرب کنید و خمیر را داخل قالب پهن نمایید تا تمام لبه‌های آن را نیز پوشش دهد.
  7. سپس کف خمیر را با چنگال چند سوراخ ایجاد کنید.
  8. اکنون خمیر را برای حدود ۲۵ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه قرار دهید تا نیم پز شود.

تارت مرغ

تهیه مواد داخل تارت و روش پخت نهایی

حال باید مواد داخل تارت را آماده کنید، برای این منظور به شیوه زیر عمل کنید:

  1. باید سینه مرغ را کاملا بپزید، برای این منظور سینه مرغ را به همراه مقداری آب، یک عدد پیاز چهار قاچ شده و فلفل داخل یک قابلمه قرار داده و روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز بگذارید تا کاملا بپزد. سپس سینه مرغ را جدا کرده و ریش ریش کنید.
  2. دو عدد تخم مرغ را با شیر، نمک، فلفل، آویشن و سس خردل مخلوط کرده و کاملا بهم بزنید. سپس خامه را نیز به آن اضافه نمایید تا سسی که برای روی مواد تارت نیاز دارید، آماده شود.
  3. ابتدا پیاز داغ را روی نان تارت بریزید.
  4. در این مرحله مرغ‌های ریش ریش شده را داخل نان تارت بریزید.
  5. قارچ را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و به مواد داخل تارت اضافه نمایید.
  6. اکنون سسی را که آماده کرده بودید، روی مواد بریزید.
  7. سپس پنیرپیتزا را روی تارت پخش کنید.
  8. اکنون تنها کافی است که تارت مرغ را در فری که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه گرم کرده‌اید، به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا آماده شود.

نکته: این غذا را به جای مرغ با گوشت چرخ کرده نیز می‌توان تهیه کرد. برای این منظور یک پیاز متوسط را کاملا خرد و به گوشت اضافه کنید و در یک قابلمه بریزید، سپس مقداری آب و فلفل به آن اضافه کنید و اجازه دهید کاملا بپزد، سپس با مقداری کمی روغن اندکی گوشت را تفت دهید.

طرز تهیه تارت مرغ، پیش غذایی لذیذ
دستور پخت سوفله مرغ با پاستا و سوفله مرغ با قارچ

طرز تهیه سوفله مرغ خوشمزه و ساده در منزل

دستور پخت رشته پلو 

طرز تهیه رشته پلو خوشمزه و مجلسی

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا