دستور پخت بوریتو مرغ مکزیکی

چهارشنبه 7 تیر 1402 آشپزی
Capture 1

دستور پخت بوریتو مرغ مکزیکی

بوریتو، یکی از غذاهای محبوب مکزیکی، در نان ترتیلای مکزیکی به شکل استوانه‌ای پیچیده می‌شود. این غذای خوشمزه را می‌توان به راحتی در منزل تهیه کرد و به عنوان یک گزینه خوشمزه برای بیرون بردن به کار گرفت. همچنین، برای میز تولد، ابوریتوی خوشمزه مرغ، یک گزینه بسیار جذاب به حساب می‌آید. در این مطلب، ابتدا به آموزش تهیه نان تورتیلا پرداخته خواهد شد.

دستور پخت بوریتو مرغ مکزیکی

دستور پخت بوریتو مرغ مکزیکی

مواد لازم نان تورتیلا

  • آرد سفید 500 گرم
  • روغن جامد کمی
  • آب گرم 1/2 لیوان
  • نمک به میزان لازم
  • بیکینگ پودر 1/2 قاشق مرباخوری

روش تهیه نان تورتیلا :

دستور تهیه نان تورتیلا به شرح زیر است:

۱. در یک کاسه، آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید و الک کنید.

۲. روغن و سپس آب را به آرد اضافه کرده و آن را ورز دهید تا به شکل خمیر درآید.

۳. خمیر را در نایلون قرار داده و به مدت ۱۰ دقیقه استراحت دهید.

۴. پس از گذشت ۱۰ دقیقه، خمیر را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را با دست گرد کنید.

۵. روی سطح صافی کمی آرد بپاشید و خمیر‌ها را روی آن قرار دهید، سپس روی خمیر‌ها را با پارچه بپوشانید.

۶. هر یک از خمیر‌ها را با وردنه صاف کنید تا به شکل دایره‌ای با قطر ۳۰ سانتی‌متر درآیند.

۷. یک تابه چدنی را روی حرارت ملایم قرار دهید تا حسابی داغ شود، سپس خمیر‌های پهن شده را در آن قرار دهید.

۸. صبر کنید تا یک طرف نان پخته شود، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد.

۹. پس از پختن، نان‌های تورتیلا را در پارچه‌ای بپیچید تا خشک نشوند.

روش تهیه نان تورتیلا

روش تهیه نان تورتیلا

مواد لازم بوریتو مرغ

  • برنج پخته و دم کشیده 200 گرم
  • سینه مرغ 2 عدد
  • لوبیا قرمز  1/2 پیمانه
  • پیاز خرد شده 1 عدد
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • پنیر پیتزا رنده شده 200 گرم
  • پودر اورگانو (یا آویشن) 1 قاشق چای‌خوری
  • سیر 1 حبه
  • پودر زیره سبز 1/2 قاشق چای‌خوری
  • پودر پونه کوهی 1/2 قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
دستور تهیه بوریتو مرغ

دستور تهیه بوریتو مرغ

دستور تهیه بوریتو مرغ

دستور تهیه ساندویچ مرغ با نان تورتیلا به شرح زیر است:

۱. لوبیا را بشویید و از شب قبل در ۲ پیمانه آب خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود، سپس آب آن را دور بریزید و همراه با کمی آب و نمک بپزید تا نرم شود. در صورتی که در اواخر پخت، آب لوبیا زیاد بود، حرارت را افزایش دهید تا آب آن کاملا تمام شود.

۲. پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا نرم شود، سپس سیر له شده را به آن اضافه کنید و یکی دو دقیقه دیگر تفت دهید تا بوی سیر آزاد شود.

۳. گوجه فرنگی را به صورت نگینی خرد کرده و همراه با نمک، فلفل سیاه، پونه کوهی و لوبیای پخته به تابه اضافه کنید.

۴. در تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا گوجه فرنگی بپزد و آب آن تمام شود.

۵. سینه مرغ را شسته، به صورت نگینی خرد کرده و سپس آن را با افزودن مقداری نمک، پودر پاپریکا و پودر زیره سبز مزه دار کنید.

۶. در تابه‌ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم داغ کنید، سپس تکه‌های مرغ را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند.

۷. نان‌های تورتیلا را روی سطح صافی پهن کنید، سپس یک قاشق برنج پخته و دم کشیده وسط آن‌ها بریزید.

۸. سپس یک قاشق مرغ روی برنج ریخته و روی مرغ را با مقداری از سس لوبیا و گوجه فرنگی و پنیر پیتزا رنده شده بپوشانید.

۹. نان تورتیلا را بپیچید تا به شکل ساندویچ درآید و به صورت گرم میل کنید.

 

دستور پخت چیکن استروگانف

دستور پخت چیکن استروگانف

دستور پخت چیزکیک تمشکی

دستور پخت چیزکیک تمشکی

آخرین دیدگاه‌ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا