» آشپزی » آموزش پخت بورک مرغ

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۵/۱۲ - ۱۳:۰۱

دستور پخت بورک مرغ خوشمزه

آموزش پخت بورک مرغ

آموزش پخت بورک مرغ

دستور پخت بورک مرغ خوشمزه

بورک غذایی محبوب است که از نان یوفکا و محتویاتی که داخل نان رول می‌کنند، تهیه می‌شود. محتویات درون بورک را می‌توان از سبزیجات، گوشت قرمز و گوشت سفید تهیه کرد. در این مطلب طرز تهیه بورک مرغ را شرح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

طرز تهیه بورک مرغ

مواد مورد نیاز برای تهیه این بورک به شرح زیر است.

مواد لازم
خمیر یوفکا به میزان لازم
سینه مرغ  ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
پیاز ۲ عدد
جعفری خرد شده نصف پیمانه
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
نمک،‌ فلفل، آویشن به میزان لازم

دستور پخت بورک مرغ خوشمزه

مجله آشپزی:

۱-پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.

۲-سینه مرغ را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید.

۳-هنگامی که مرغ در حال تفت دادن است، فلفل و آویشن را به آن اضافه کنید.

۴-پوست گوجه فرنگی‌ها را بگیرید و نگینی خرد کنید و بعد از آنکه مرغ‌ها کاملا تفت خوردند، گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
۵-کمی که گوجه‌ها تفت خورد، پیاز داغ را نیز اضافه کنید.

۶-فلفل و جعفری خرد شده را نیز به مواد اضافه نمایید.

۷-مواد تا جایی باید تفت بخورند که آب گوجه‌ها تبخیر شود. اگر گوجه فرنگی‌ها آب داشته باشید، هنگام رول کردن باعث پاره شدن خمیر می‌شوند.

۸-در آخر نمک را نیز اضافه کنید.

بیشتر بخوانید: دستور پخت کراکت مرغ وپنیر

۹-اکنون مواد داخل بورک مرغ آمده است و باید آن را بپیچید.

۱۰-مقداری از مواد را روی نان بریزید و کمی پنیر به آن اضافه کنید. ابتدا کناره‌های خمیر را جمع کرده و شروع به رول کردن نمایید. جمع کردن کناره‌های خمیر به سمت داخل باعث می‌شود هنگام سرخ کردن بورک، مواد داخل آن بیرون نریزند.
۱۱-بورک‌ها را که آماده کردید به مدت یک ربع در یخچال قرار دهید تا حالت خود را حفظ کنند.

۱۲-اکنون بورک را در روغن سرخ کنید.

۱۳-بورک مرغ شما آماده است کافی است آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و سرو کنید.

۱۴-رول کردن خمیر یوفکا به دلیل نازکی آن کمی سخت است، اگر هنگام رول کردن خمیر پاره شد، می‌توانید دو عدد خمیر را روی هم قرار دهید و استفاده کنید. اگر از نان‌های بزرگ یوفکا استفاده می‌کنید، می‌توانید آنها را به دو نیم تقسیم نمایید. تفاوتی ندارد که از نان یوفکا مثلثی یا مستطیلی استفاده کنید.

منبع:ستاره


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
ارسال دیدگاه

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.