بورک مرغ با نان یوفکا/طرز تهیه

جمعه 12 مهر 1398 آشپزی
دستور پخت بورک مرغ خوشمزه

دستور پخت بورک مرغ خوشمزه

 

بورک غذایی محبوب است که از نان یوفکا و محتویاتی که داخل نان رول می‌کنند، تهیه می‌شود. محتویات درون بورک را می‌توان از سبزیجات، گوشت قرمز و گوشت سفید تهیه کرد. در این مطلب طرز تهیه بورک مرغ را شرح خواهیم داد. با ما همراه باشید.

طرز تهیه بورک مرغ

مواد مورد نیاز برای تهیه این بورک به شرح زیر است.

مواد لازم
خمیر یوفکابه میزان لازم
سینه مرغ 400 گرم
فلفل دلمه ای1 عدد
گوجه فرنگی2 عدد
پیاز2 عدد
جعفری خرد شدهنصف پیمانه
پنیر پیتزا200 گرم
نمک،‌ فلفل، آویشنبه میزان لازم

دستور پخت بورک مرغ خوشمزه

مجله آشپزی:

۱-پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.

۲-سینه مرغ را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید.

۳-هنگامی که مرغ در حال تفت دادن است، فلفل و آویشن را به آن اضافه کنید.

۴-پوست گوجه فرنگی‌ها را بگیرید و نگینی خرد کنید و بعد از آنکه مرغ‌ها کاملا تفت خوردند، گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید.
۵-کمی که گوجه‌ها تفت خورد، پیاز داغ را نیز اضافه کنید.

۶-فلفل و جعفری خرد شده را نیز به مواد اضافه نمایید.

۷-مواد تا جایی باید تفت بخورند که آب گوجه‌ها تبخیر شود. اگر گوجه فرنگی‌ها آب داشته باشید، هنگام رول کردن باعث پاره شدن خمیر می‌شوند.

۸-در آخر نمک را نیز اضافه کنید.

۹-اکنون مواد داخل بورک مرغ آمده است و باید آن را بپیچید.

۱۰-مقداری از مواد را روی نان بریزید و کمی پنیر به آن اضافه کنید. ابتدا کناره‌های خمیر را جمع کرده و شروع به رول کردن نمایید. جمع کردن کناره‌های خمیر به سمت داخل باعث می‌شود هنگام سرخ کردن بورک، مواد داخل آن بیرون نریزند.
۱۱-بورک‌ها را که آماده کردید به مدت یک ربع در یخچال قرار دهید تا حالت خود را حفظ کنند.

۱۲-اکنون بورک را در روغن سرخ کنید.

۱۳-بورک مرغ شما آماده است کافی است آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و سرو کنید.

۱۴-رول کردن خمیر یوفکا به دلیل نازکی آن کمی سخت است، اگر هنگام رول کردن خمیر پاره شد، می‌توانید دو عدد خمیر را روی هم قرار دهید و استفاده کنید. اگر از نان‌های بزرگ یوفکا استفاده می‌کنید، می‌توانید آنها را به دو نیم تقسیم نمایید. تفاوتی ندارد که از نان یوفکا مثلثی یا مستطیلی استفاده کنید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت کراکت مرغ وپنیر

میت بال بوقلمون 

پخت میت بال بوقلمون با سس لیمو و رزماری

نحوه پخت استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی

درست کردن استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی

آخرین دیدگاه‌ها

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi