طرز تهیه بورک مرغ خوشمزه در خانه

دوشنبه 25 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت بورک مرغ خوشمزه

بورک مرغ غذایی بسیار محبوب است که می‌توان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد. این غذا با استفاده از خمیر یوفکا و مواد تازه درست می‌شود که طعمی لذیذ و خاص به آن می‌بخشد. در این مطلب طرز تهیه بورک مرغ را به شما آموزش خواهیم داد.

  • خمیر یوفکا: به میزان لازم
  • سینه مرغ: 400 گرم
  • فلفل دلمه‌ای: 1 عدد
  • گوجه فرنگی: 2 عدد
  • پیاز: 2 عدد
  • جعفری خرد شده: نصف پیمانه
  • پنیر پیتزا: 200 گرم
  • نمک، فلفل، آویشن: به میزان لازم

زمان پخت: حدود 45 دقیقه

برای تهیه بورک مرغ، ابتدا پیاز را خرد کرده و آن را سرخ کنید. سپس سینه مرغ را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید. در این مرحله، فلفل دلمه‌ای و آویشن را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه مرغ کاملاً تفت خورد، گوجه فرنگی‌ها را خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس پیاز داغ و جعفری خرد شده را هم اضافه کنید. مخلوط را تا زمانی که آب گوجه‌ها تبخیر شود، تفت دهید. در نهایت نمک و فلفل را اضافه کنید.

اکنون مواد آماده شده را داخل خمیر یوفکا قرار داده و آن را رول کنید. بورک‌ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. این بورک مرغ خوشمزه آماده سرو است. می‌توانید آن را با سس دلخواه خود سرو کنید.

نکته: برای جلوگیری از پاره شدن خمیر هنگام رول کردن، می‌توانید از دو لایه خمیر استفاده کنید.

کیک خرمالو وسیب

طرز تهیه کیک خرمالو وسیب خوشمزه و ساده

Pear jam recipe

طرز تهیه مربای گلابی خوشمزه و خانگی

آخرین دیدگاه‌ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا