دستور پخت بورک مرغ خوشمزه
طرز تهیه بورک مرغ
مواد مورد نیاز برای تهیه این بورک به شرح زیر است.
مواد لازم | |
خمیر یوفکا | به میزان لازم |
سینه مرغ | 400 گرم |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
پیاز | 2 عدد |
جعفری خرد شده | نصف پیمانه |
پنیر پیتزا | 200 گرم |
نمک، فلفل، آویشن | به میزان لازم |
دستور پخت بورک مرغ خوشمزه
مجله آشپزی:
۱-پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.
۲-سینه مرغ را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید.
۳-هنگامی که مرغ در حال تفت دادن است، فلفل و آویشن را به آن اضافه کنید.
۶-فلفل و جعفری خرد شده را نیز به مواد اضافه نمایید.
۸-در آخر نمک را نیز اضافه کنید.
۹-اکنون مواد داخل بورک مرغ آمده است و باید آن را بپیچید.
۱۲-اکنون بورک را در روغن سرخ کنید.
۱۳-بورک مرغ شما آماده است کافی است آن را در ظرف مناسبی قرار دهید و سرو کنید.
۱۴-رول کردن خمیر یوفکا به دلیل نازکی آن کمی سخت است، اگر هنگام رول کردن خمیر پاره شد، میتوانید دو عدد خمیر را روی هم قرار دهید و استفاده کنید. اگر از نانهای بزرگ یوفکا استفاده میکنید، میتوانید آنها را به دو نیم تقسیم نمایید. تفاوتی ندارد که از نان یوفکا مثلثی یا مستطیلی استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کراکت مرغ وپنیر
میشه خمیرش رو خودمون تهیه کنیم ؟
بورک مرغ رو حتما درست کنید خیلی عالیه ، من عاشقشم