طرز تهیه بورک اسفناج و پنیر خوشمزه و ساده

شنبه 16 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت بورک اسفناج و پنیر

بورک اسفناج و پنیر یکی از خوراکی‌های خوشمزه و محبوب ترکی است که به عنوان صبحانه یا میان‌وعده‌ای مغذی در نظر گرفته می‌شود. ترکیب دو نوع پنیر با طعم متفاوت در این بورک، طعمی منحصر به فرد به آن می‌بخشد که هر کسی را به تجربه آن ترغیب می‌کند.

مواد لازم:

  • خمیر هزار لای مستطیلی: 4 ورقه
  • اسفناج پخته: 2.5 فنجان
  • پیاز متوسط: 1 عدد
  • سیر: 1-2 حبه
  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • پنیر ریکوتا: 1 فنجان
  • پنیر فتا: 1 فنجان
  • کنجد برای تزیین روی بورک: به میزان لازم
  • تخم مرغ + آب: 1 عدد + 1/2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. پیاز را پوست گرفته و ساطوری کنید. سیر را مطابق شکل خیلی ریز خرد کنید.خرد کردن سیر و پیاز
  2. کمی روغن زیتون در تابه بر روی حرارت متوسط کنید. پیاز را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شده و کمی رنگ بگیرد، سپس سیر را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.تفت دادن سیر و پیاز
  3. اسفناج را خرد کرده و روی حرارت ملایم بپزید یا بخارپز کنید تا کاملا نرم شود. اسفناج پخته را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید و هم بزنید. درب تابه را بسته و اجازه دهید مواد ۵-۴ دقیقه بپزند. سپس درب تابه را برداشته و اسفناج را تفت دهید تا آب آن کاملا بخار شود. حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید مواد خنک شوند.افزودن اسفناج
  4. در مدت زمانی که مخلوط اسفناج در حال خنک شدن است، پنیر ریکوتا را در کاسه‌ای بریزید، کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر مزه دار شود.مزه دار کردن پنیر ریکوتا
  5. مخلوط اسفناج پخته را به مخلوط پنیر اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. سپس پنیر فتا را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.افزودن پنیر فتا و مخلوط کردن مواد
  6. یک عدد تخم مرغ را در کاسه کوچکی بشکنید، کمی آب به آن اضافه کرده و با چنگال هم بزنید تا زرده و تخم مرغ کاملا مخلوط شوند. تخم مرغ زده را کنار بگذارید تا بعدا از آن استفاده کنید.آماده کردن تخم مرغ برای روی خمیر
  7. فر را روی حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.
  8. خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و با سه برش طولی آن را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.برش زدن خمیر هزارلا
  9. مخلوط اسفناج را وسط یکی از برش‌های خمیر قرار دهید، به گونه‌ای که ۱ الی ۱.۵ سانتی‌متر از اطراف خمیر خالی باشد. یک برش خمیر دیگر روی مخلوط اسفناج قرار داده و با انگشت شصت اطراف خمیر را فشار دهید تا دو لایه خمیر به هم بچسبند. سپس با چنگال اطراف خمیر را فشار دهید تا ظاهر شکیل‌تری پیدا کند.قرار دادن مواد روی خمیر
  10. تخم مرغ زده را با استفاده از یک برس روی خمیر بمالید. مقداری کنجد روی خمیر بپاشید و با یک چاقوی تیز روی سطح خمیر برش‌های سطحی ایجاد کنید تا بخار ایجاد شده موقع پخت، از این شکاف‌ها خارج شود. در صورت تمایل می‌توانید رول را به قطعاتی با اندازه دلخواه تقسیم کنید.مالیدن تخم مرغ و پاشیدن کنجد روی خمیر
  11. رول‌ها را به مدت ۲۲-۱۸ دقیقه در فری که از قبل گرم شده قرار دهید تا خمیر پخته و روی آن طلایی شود.بورک اسفناج و پنیر

نکات: برای بهبود طعم بورک اسفناج و پنیر می‌توانید از ادویه‌های مختلف یا سبزیجات تازه مانند نعناع و شوید استفاده کنید.

دستور پخت هویج پلو

طرز تهیه خوشمزه‌ترین هویج پلو ایرانی

دستور پخت قیسی پلو با طعمی خاص

طرز تهیه لذیذ قیسی پلو با طعم بی‌نظیر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا