طرز تهیه برد بلاو خوشمزه و لذیذ

چهارشنبه 13 فروردین 1404 آشپزی
دستور پخت برد بلاو

برد بلاو یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که با ترکیب برنج و مرغ تهیه می‌شود. این غذا دارای عطر و طعم بی‌نظیری است و معمولاً در مناسبت‌های خاص سرو می‌شود.

  • برنج 3 پیمانه
  • سیب زمینی 2 عدد نگینی
  • پیاز 1 عدد نگینی
  • مرغ 250 گرم پخته شده
  • زرشک 1 قاشق غذا خوری سرپر
  • گردو 50 گرم خرد شده (استفاده از گردو دلخواه است)
  • زعفران 1 قاشق غذا خوری آب کرده
  • ادویه کاری به میزان لازم نمک و فلفل
  • آرد سفید 1 پیمانه
  • نمک 1/2 قاشق چای خوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
  • آب به میزان لازم
غذای برد بلاو

طرز تهیه برد بلاو: آرد و نمک و روغن را در ظرفی ریخته و کم کم آب اضافه کنید تا خمیری حاصل شود که بدست نمی‌چسبد. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید. مرغی که پخته‌اید را ریش ریش کنید یا نگینی خرد کنید. برنج را در آب مرغ بپزید. سیب زمینی‌ها را سرخ کنید و در همان تابه پیاز را تفت دهید. سپس مرغ‌ها را درون پیاز ریخته و نمک و فلفل و ادویه بزنید. زرشک و گردو و سیب زمینی‌ها را اضافه کرده و زعفران بریزید. اگر مایل بودید می‌توانید نخود فرنگی هم به این مایه اضافه کنید. حالا برنج دم کشیده را با این مواد خوب قاطی کنید. ظرف پرکسی را خوب چرب کنید که روغن کف آن بنشیند و دیواره‌ها چرب شوند. روی میز کار خمیر را باز کنید که اندازه آن از ظرف پیرکس بزرگ‌تر باشد. حالا خمیر را در ظرف گذاشته و برنج را درون آن ریخته و خمیر را روی برنج می‌بندیم. روی خمیر را نیز چرب می‌کنیم. ظرف را برای مدت 1 ساعت در فر 180 درجه می‌گذارید.

نکات

1. ادویه در این غذا اهمیت دارد.

2. برنج را وقتی خنک شد درون خمیر بریزید.

3. خمیری که روی برنج کشیده می‌شود باید نازک باشد و زیاد روی هم نیاورید.

طرز تهیه برد بلاو
دستور پخت پیتزا زبان

طرز تهیه پیتزا زبان خوشمزه و با کیفیت

دستور پخت آش ترش مخصوص سیزده بدر

طرز تهیه آش ترش با رب انار برای روز سیزده بدر

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا