
دستور پخت بال مرغ تند
بال پرچمی یکی از غذاهایی است که کبابی ها و جگرکی ها سرو می کنند. کباب بال مرغ به دلیل چرب بودن بال و بافت نرم و خوشمزه ای که دارد در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد ، به هر حال، برای درست کردن بال های مرغ تند و خوشمزه در محیط آرام منزلتان، شما فقط به این احتیاج دارید که دقت کنید و از دستوراتی که گفته خواهد شد پیروی کنید. خواهید دید که بدون اینکه طعم و مزه ی اصلی غذا را از دست بدهید، می توانید به یک روش کاملا سالم این غذا را درست کنید.

دستور پخت بال مرغ تند
طرز تهیه بال مرغ تند
مواد لازم بال مرغ تند :
- 1 قاشق سوپ خوری پودر کاری ( 25 گرم)
- 1و نیم پیمانه کره (125 گرم)
- 10 پیمانه بال مرغ (یک کیلو گرم)
- 6 قاشق سوپ خوری سس تاباسکو(240 میلی لیتر)
- 3پیمانه پوره ی گوجه(360 میلی لیتر)
- همچنین بخوانید : طرز تهیه فینگر فود با سینه مرغ و سس خوشمزه
- 1 قاشق سوپ خوری پودر فلفل قرمز(25 گرم)
- 1 قاشق سوپ خوری پودر فلفل چیلی (25 گرم)

طرز تهیه بال مرغ تند
دستور پخت بال مرغ تند
طرز تهیه بال مرغ تند :
- در ابتدا پوست بال های مرغ را جدا کنید، به روشی این کار را انجام دهید که تا حد ممکن ، گوشت بیشتری باقی بماند ، سپس فر را با دمای 190°C گرم کنید.
- در مرحله بعد بال ها را به تنهایی و بدون اضافه کردن چیزی به مدت 15 دقیقه داخل فر بگذارید تا زمانی که پخته شوند و رنگ قهوه ای طلایی قشنگی بگیرند .در نظر داشته باشید که هدف ما این است که به جای عمل سرخ کردن از فر استفاده کنیم. یک کاسه متوسط بیاورید و آماده سازی سس تند را آغاز کنید.
- شما از کره، سس تاباسکو، پودر چیلی، پودر فلفل قرمز و کاری استفاده خواهید کرد. تمامی مواد را به خوبی مخلوط کنید.سس را در فواصل مختلف امتحان کنید که زیاد شور و تند نباشد. سعی کنید مزه سس را تا جایی که می توانید متعادل حفظ کنید. زمانی که بال های مرغ از فر بیرون آمده اند و گرم هستند ، آن ها را در سس تند غوطه ور کنید و هر کدام را به تنهایی کاملا به سس آغشته کنید.
- حالا تمام بال های مرغ که با سس تند پوشیده شده اند را دوباره به مدت 15 دقیقه داخل فر بگذارید . زمانی که 15 دقیقه تمام شد، بال ها را از فر بیرون بی آوردید و از هر گازی که به آن می زنید لذت ببرید.
ارسال دیدگاه