طرز تهیه باقالی پلو مجلسی با ماهیچه خوشمزه

شنبه 16 فروردین 1404 آشپزی
باقالی پلو با ماهیچه

باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذاهای لذیذ و محبوب ایرانیان است که تاریخچه آن به دوران صفویه برمی‌گردد. این غذا به عنوان یکی از غذاهای تجملاتی و مهمانی‌ها شناخته می‌شود.

مواد مورد نیاز برای باقالی پلو با گوشت:

  • برنج 4 پیمانه
  • باقالی پاک کرده 2 پیمانه
  • شوید خرد کرده 2 پیمانه
  • ماهیچه یک کیلو
  • برگ بو 2 عدد
  • پیاز 700 گرم
  • زعفران دم کرده نصف پیمانه
  • کره یا روغن جامد 200 گرم
  • رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
  • آبگوشت یک پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
  • زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
  • عرق دارچین به مقدار لازم

برای تهیه یک باقالی پلو خوشمزه با ماهیچه، مراحل زیر را دنبال کنید.

باقالی پلو

دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه:

ابتدا پیازها را به دو روش خرد کنید: نصفی خلالی و نصف دیگر نگینی. پیاز خلالی را با کمی روغن یا کره در یک تابه بزرگ تفت دهید تا طلایی نشود. سپس ماهیچه‌ها را روی پیازها قرار داده و با حرارت بالا تفت دهید تا پیازها و ماهیچه‌ها با هم مخلوط شوند.

پیازهای نگینی را به همراه کمی زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و عرق دارچین به ماهیچه‌ها اضافه کنید. حرارت را کم کرده و در ظرف را بگذارید تا ماهیچه‌ها به آرامی بپزند. هر نیم ساعت یکبار به غذا سر بزنید.

قبل از سرو، مقداری زعفران دم کرده روی ماهیچه‌ها بریزید و برای عطر و طعم بیشتر، چند تکه از سبزیجات معطر را در کنار ماهیچه‌ها قرار دهید.

برای تهیه برنج، آن را از شب قبل خیس کرده و با نمک بپزید. باقالی‌ها را نیز از قبل بپزید و سپس به برنج اضافه کنید. در نهایت سس غذا را با پیاز سرخ کرده، رب گوجه فرنگی، کره و زعفران آماده کنید و بر روی ماهیچه‌ها بریزید.

باقالی پلو با ماهیچه

دستورپخت چیکن آلفردو

طرز تهیه چیکن آلفردو: یک غذای خوشمزه خانگی

دستور پخت پیتزا مخلوط

طرز تهیه پیتزا مخلوط خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا