باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذاهای لذیذ و محبوب ایرانیان است که تاریخچه آن به دوران صفویه برمیگردد. این غذا به عنوان یکی از غذاهای تجملاتی و مهمانیها شناخته میشود.
مواد مورد نیاز برای باقالی پلو با گوشت:
- برنج 4 پیمانه
- باقالی پاک کرده 2 پیمانه
- شوید خرد کرده 2 پیمانه
- ماهیچه یک کیلو
- برگ بو 2 عدد
- پیاز 700 گرم
- زعفران دم کرده نصف پیمانه
- کره یا روغن جامد 200 گرم
- رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری
- آبگوشت یک پیمانه
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
- عرق دارچین به مقدار لازم
برای تهیه یک باقالی پلو خوشمزه با ماهیچه، مراحل زیر را دنبال کنید.
دستور پخت باقالی پلو با ماهیچه:
ابتدا پیازها را به دو روش خرد کنید: نصفی خلالی و نصف دیگر نگینی. پیاز خلالی را با کمی روغن یا کره در یک تابه بزرگ تفت دهید تا طلایی نشود. سپس ماهیچهها را روی پیازها قرار داده و با حرارت بالا تفت دهید تا پیازها و ماهیچهها با هم مخلوط شوند.
پیازهای نگینی را به همراه کمی زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین و عرق دارچین به ماهیچهها اضافه کنید. حرارت را کم کرده و در ظرف را بگذارید تا ماهیچهها به آرامی بپزند. هر نیم ساعت یکبار به غذا سر بزنید.
قبل از سرو، مقداری زعفران دم کرده روی ماهیچهها بریزید و برای عطر و طعم بیشتر، چند تکه از سبزیجات معطر را در کنار ماهیچهها قرار دهید.
برای تهیه برنج، آن را از شب قبل خیس کرده و با نمک بپزید. باقالیها را نیز از قبل بپزید و سپس به برنج اضافه کنید. در نهایت سس غذا را با پیاز سرخ کرده، رب گوجه فرنگی، کره و زعفران آماده کنید و بر روی ماهیچهها بریزید.
ارسال دیدگاه