طرز تهیه انواع کوکوی حبوبات خوشمزه و سالم

پنج‌شنبه 4 اردیبهشت 1404 آشپزی
دستور پخت انواع کوکو حبوبات وسبزیجات

انواع کوکوی حبوبات به دلیل استفاده از حبوباتی مانند عدس، لوبیا و نخود، غذای بسیار مغذی و دلپذیری است. این غذا به راحتی با سبزیجات یا گوشت تهیه می‌شود و می‌توان به سلیقه خود در پخت آن خلاقیت به خرج داد.

انواع کوکوی حبوبات بهترین گزینه برای افرادی است که رژیم‌های گیاه‌خواری دارند. چنانچه به دنبال دستور پخت آسان و سالم هستید، در ادامه با ما همراه باشید.

  • مواد لازم برای 4 نفر:
  • لوبیا سفید: 1 لیوان
  • سینه مرغ: 300 گرم
  • پیاز رنده شده: 1 عدد بزرگ
  • کره: 50 گرم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • زعفران آب کرده: 2 قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ: 6 عدد

طرز تهیه:

  1. سینه مرغ و لوبیا را بپزید و سپس با هم چرخ کنید.
  2. پیاز را رنده کرده و به همراه نمک و فلفل، زعفران و کره مخلوط کنید.
  3. تخم‌مرغ‌ها را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
  4. روغن را در تابه ریخته و مواد را در آن سرخ کنید. وقتی سرخ شد، برش بزنید و طرف دیگر آن را نیز سرخ کنید.

در نهایت، می‌توانید کوکو را با سبزیجات بخارپز و برش‌های گوجه‌فرنگی و خیارشور تزئین کنید.

nan sir

طرز تهیه نان سیر خوشمزه و خانگی

ابرنوشیدنی‌ها

طرز تهیه 7 نوع نوشیدنی خنک تابستانی برای پذیرایی

آخرین دیدگاه‌ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا