پخت انواع کوکو حبوبات رژیمی و سبزیجات

سه‌شنبه 8 مرداد 1398 آشپزی
دستور پخت انواع کوکو حبوبات وسبزیجات

انواع کوکوی حبوبات به دلیل استفاده از حبوباتی مانند عدس، لوبیا، نخود و … ارزش غذایی بسیار بالایی دارد. انواع کوکو با حبوبات و سبزی یا گوشت تهیه می‌شود. اما شما با ذائقه خود می‌توانید در پخت انواع کوکوی حبوبات خلاقیت به خرج دهید.

کوکوی حبوبات برای افرادی که رژیم‌های خاص گیاهخواری دارند مناسب است. اما در نظر داشته باشید که ماده اصلی انواع کوکو حبوبات تخم مرغ است. در دستور تهیه می‌توانید تخم مرغ را حذف کنید.

در ادامه می‌توانید طرز تهیه انواع کوکو با حبوبات و رژیمی را مشاهده کنید.

1-طرز تهیه کوکو مرغ با لوبیا سفید

کوکو لوبیا سفید و مرغ

مواد لازم :

 لوبیا سفیدیک لیوان
 سینه مرغ300 گرم
 پیاز رنده شدهیک عدد بزرگ
 کره50 گرم
نمک و فلفلبه میزان لازم
روغنبه میزان لازم
زعفران آب کرده2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ6 عدد

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ و لوبیا را بپزید و بعد با هم چرخ کنید.
پیاز را رنده کرده و به همراه نمک و فلفل، زعفران آب کرده و کره مخلوط کنید.
تخم‌مرغ‌ها را هم بشکنید و به مواد کوکو اضافه کنید و با قاشق‌ هم بزنید.
روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت بگذارید و مواد را درون آن ریخته، وقتی سرخ شد برش بزنید و آن را پشت و رو و طرف دیگر آن را هم سرخ کنید و در دیس مناسب چیده و اطراف آن را با سبزیجات بخارپز و چند برش گوجه و خیارشور تزئین کنید.

2-طرز تهیه کوکوی عدس، غذایی گیاهی و رژیمی

کوکوی عدس رژیمی

مواد لازم :

 عدسنصف لیوان
 فلفل دلمه ای یک نصفه
 پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد متوسط
پنیر صبحانه ۵۰ گرم
پودر آویشن۱ قاشق چایخوری
فلفل٬ نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
روغن کانولابرای سرخ کردن

طرز تهیه :

  1. عدس رو سه چهار ساعت یا بیشتر خیس می کنیم.
  2. سپس عدس را با کمی آب تا اندازه ای که روی عدس بیاید و کمی روغن می گذاریم بپزد. اواخر پخت هم نمک اضافه می کنیم.
  3. عدس را با گوشت کوب کمی له می کنیم. و منتظر می مانیم کمی سرد بشود.
  4. پیاز را رنده می کنیم.
  5. عدس، پیاز رنده شده، تخم مرغ ها ، فلفل دلمه ای ریز خرد شده ، پنیر ریز خرد شده و ادویه ها مخلوط می کنیم.
  6. کمی روغن داخل تابه نچسب می ریزیم.
  7. بعد از اینکه روغن داغ شد با قاشق از مواد آماده شده کو کو می ریزیم داخل روغن. در تابه را می گذاریم.
  8. وقتی کوکو خودش را گرفت و یک طرفش سرخ شد بر می گردانیم آن طرفش هم سرخ شود.

3-طرز تهیه کوکوی سبزیجات

کوکوی سبزیجات,نحوه پخت کوکوی سبزیجات

کوکوی سبزیجات غذایی سالم است و برای افرادی که گوشت و مرغ نمی خورند این کوکو با موادی که درونش است گزینه مناسب و بسیار خوشمزه ای است.

مواد لازم برای 5 نفر :

 گل کلم 1 پیمانه
 هویج 1 پیمانه
 قارچ1/2 پیمانه
سیب زمینی 1 عدد
نخود فرنگی1/2 پیمانه
ذرت1/2 پیمانه
فلفل دلمه1/3 پیمانه
آرد2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ5 عدد
بیکینگ پودر1 قاشق چای خوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

 

طرز تهیه :

  1. گل کلم، هویج و نخود فرنگی و ذرت رو بخارپز میکنیم سپس خیلی ریز خورد میکنیم.
  2. سیب زمینی را رنده کرده و با آب شسته تا تمام نشاسته آن برود فلفل دلمه را نیز ریز خورد کرده و همه ی مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم.
  3. سپس تخم مرغها را زده و به مخلوط اضافه و بعد آرد میریزیم نمک و فلفل و بیکینگ پودر را میزنیم.
  4. ماهیتابه را با کمی روغن داغ کرده مایه را ریخته در ماهیتابه را گذاشته و بعد از اینکه زیر کوکو پخت طرف دیگر کوکو را میپزیم تا سرخ شود.

البته این کوکو را هم می شود کاملا در فر هم پخت یعنی قالب را کمی چرب کرده و در فر قرار دهید.

 

4-طرز تهیه کوکوی مرغ

طرز تهیه کوکوی مرغ

 

مواد لازم : برای 4 نفر

 

 

سینه مرغ1 عدد
تخم مرغ2 عدد
زعفرانیک چهارم ق چایخوری
آبلیموی تازهیک چهارم ق چایخوری
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
پیاز1 عدد
برگ بو2 عد

طرز تهیه :

سینه مرغ را با برگ بو و پیاز و نمک بپزید . سپس آن را ریشه ریشه کنید و تخم مرغ ، زعفران ، آبلیمو و فلفل را به آن بزنید. روغن را در ماهی تابه داغ کنید و کوکو را در آن بریزید و سرخ کنید. حرارت باید ملایم باشد. موقع کشیدن ، دور کوکو را با گوجه فرنگی و سبزی تزئین کنید.

 

5-کوکو سبزی در نان تست

 

کوکو سبزی در نان تست


مواد لازم :

 

سبزی (ریحان ، ترخون ، شوید ، گشنیز و جعفری) خرد شده250 گرم
تخم مرغ3 عدد
گردوی خرد شده2 الی 3 قاشق غذا خوری
پیاز رنده شده1 عدد
آرد1 الی 2 قاشق غذا خوری
نمک ، زردچوبه و فلفلبه مقدار لازم
روغنبرای سرخ کردن
نان تست سبوس دار10 الی 12 عدد

طرز تهیه :

همه مواد را با هم مخلوط کنید. با کارد وسط نان های تست را در آورید . از ماهیتابه نچسب با کف ضخیم و در دار استفاده کنید . کف ماهیتابه را کمی چرب کنید و نانهای تست را در ماهیتابه قرار دهید و از مایه کوکو وسط آنرا پر کنید و شعله را کم کنید و در ماهیتابه را ببندید وقتی یک طرف پخته شد کوکو را برگردانید و طرف دیگر را هم بپزیدو بقیه کوکو را به همین ترتیب سرخ یا بهتر بگویم بپزید . اگر در ماهیتابه روغن زیاد بریزید به علت بافت اسفنجی نان تست روغن زیادی به خود میکشد و بهتر است از روغن به حدی که کف ظرف چرب شود استفاده کنید.

تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

تهیه تیرامیسو با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه مرغ بریان نمکی لذیذ

آخرین دیدگاه‌ها

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا