» آشپزی » ۳مدل طرز تهیه غذا با مرغ

تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۸/۱۰ - ۱۷:۰۱

دستور پخت خوراک مرغ

۳مدل طرز تهیه غذا با مرغ

۳مدل طرز تهیه غذا با مرغ

دستور پخت خوراک مرغ

۱٫ پای مرغ با سیب زمینی و تره فرنگی

پای مرغ در فر درست می‌شود. این پای خوش طعم و شکیل، با لایه‌هایی ناصاف از خمیر فیلو تهیه می‌شود که روی آن‌ها کره آب شده، مالیده شده است.

مواد لازم
سیب زمینی مکعبی خرد شده ۲۲۵ گرم
کره ۵ قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان خرد شده ۱۷۵ گرم
تره فرنگی خرد شده ۱ عدد
قارچ ورقه شده ۱۵۰ گرم
آرد ۲٫۵ قاشق غذاخوری
شیر ۳۰۰ میلی لیتر
خردل ۱ قاشق غذاخوری
مریم گلی تازه ۲ قاشق غذاخوری
خمیر فیلو ۲۲۵ گرم
کره ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

پای مرغ

دستور تهیه:

  • سیب زمینی مکعبی خرد شده را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۵ دقیقه بپزید، سپس آن را آبکش کنید.
  • کره را داخل یک ماهیتابه ذوب کرده و مرغ خرد شده را به مدت ۵ دقیقه داخل آن بپزید.
  • تره فرنگی و قارچ را افزوده و به مدت ۳ دقیقه بپزید، آن‌ها را مرتب هم بزنید. آرد را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه بپزید. به تدریج شیر را بیفزایید و به جوش آورید. خردل، مریم گلی و سیب زمینی را به همراه چاشنی افزوده و اجازه دهید مخلوط به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.
  • در همین فاصله، نیمی از ورقه‌های خمیر فیلو را کف یک ظرف عمیق مخصوص پای پهن کنید. سس را با قاشق داخل ظرف بریزید و با یک ورقه دیگر از خمیر فیلو بپوشانید. با قلموی آشپزی بر روی خمیر، کره بمالید و ورقه دیگری از خمیر روی آن قرار دهید.
  • باقیمانده خمیر را رشته‌ای خرد کرده و بر روی خمیر پای به صورت نامرتب بریزید. با قلموی آشپزخانه کره آب شده را بر روی خمیر‌های رشته‌ای بمالید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا ترد و برشته شوند.
  • این پای را به صورت داغ سرو کنید.

بیشتر بخوانید:دستور پخت بوریتو مرغ مکزیکی

 

دستور پخت خوراک مرغ


۲٫ مرغ پخته پنیری

مرغ پخته پنیری
مرغ پنیری یکی دیگر از انواع غذا با مرغ است، غذایی سالم با تلفیقی از مواد اولیه کم چرب و لذیذ که ترکیبی از پنیر و خردل و یک لایه سوخاری برشته است.
مواد لازم
شیر کم چرب ۱ قاشق غذاخوری
خردل ۲ قاشق غذاخوری
پنیر چدار کم چرب رنده شده ۶۰ گرم
آرد ساده ۳ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون استخوان و پوست ۴ عدد

دستور تهیه:

  • شیر و خردل را درون یک کاسه مخلوط کنید. پنیر را نیز به همراه آرد و پیاز کوهی در یک بشقاب مخلوط نمایید.
  • مرغ را درون مخلوط شیر و خردل انداخته، با قلموی مخصوص آشپزخانه همه قسمت های آن را به صورت یکنواخت آغشته سازید.
  • سینه‌های مرغ را داخل مخلوط پنیر انداخته، بغلطانید و فشار دهید تا کاملا مواد به ان‌ها بچسبند.
  • مرغ‌ها را روی سینی فر بچینید و پنیر اضافه را روی آن‌ها بپاشید.
  • آن‌ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا کاملا برشته و طلایی رنگ شده و هنگامیکه سیخ را درون آن فرو می‌کنید آب شفاف به بیرون تراوش کند و صورتی رنگ نباشد.
  • مرغ را داغ، به همره سیب زمینی با پوست پخته شده و سبزیجات تازه سرو نمایید.

بیشتر بخوانید:طرز تهیه کیوسکی مرغ


۳ سالاد مرغ اندونزی

سالاد مرغ اندونزی
سالاد مرغ نیز یکی دیگر از انواع غذا با مرغ پخته است که سس تند بادام زمینی آن را می‌توان از یک روز قبل آماده کرده و در یخچال نگه داشت.
مواد لازم
سیب زمینی بزرگ خرد شده ۴ عدد
آناناس تازه مکعبی خرد شده ۳۰۰ گرم
هویج رنده شده ۲ عدد
جوانه لوبیا ۱۷۵ گرم
پیازچه خرد شده ۱۰۰ گرم
کدوی نواری خرد شده ۱ عدد
ساقه کرفس نواری خرد شده ۳ عدد
بادام زمینی بی نمک ۱۷۵ گرم
سینه مرغ پخته و خرد شده ۱۲۵ گرم
کره بادام زمینی ۶ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری
روغن کنجد ۲ قاشق چایخوری
آبلیموی ترش ۴ قاشق چایخوری
سویا سس ۲ قاشق غذاخوری
فلفل چیلی قرمز خرد شده ۱ عدد

دستور تهیه:

  • سیب زمینی‌ها را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند. آن را آبکش کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
  • سیب زمینی خنک شده را داخل کاسه سالاد بریزید.
  • آناناس، هویج، جوانه لوبیا، پیازچه، کدو، کرفس، بادام زمینی و تکه‌های مرغ را به سیب زمینی اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • برای تهیه سس، کره بادام زمینی را داخل یک کاسه کوچک قرار داده، به آرامی سویا سس و روغن زیتون را به آن بیفزایید.
  • فلفل چیلی قرمز، روغن کنجد و آبلیمو را با مواد ترکیب کنید، خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • سس تند را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد به آن آغشته شوند.
  • سالاد را با برش‌های لیمو تزیین کرده و بلافاصله سرو کنید.

منبع:ستاره


برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ن
Bilit Arzan Bilit Kish
دیدگاه کاربران کل نظرات :3
  • مرجانه

    تاریخ : ۱۱ - آبان - ۱۳۹۸

    من سالاد مرغ اندونزی رو درست کردم ولی روغن زیتون و ساقه کرفس رو حذف کردم بازم خوشمزه بود


  • سوگل

    تاریخ : ۱۲ - آبان - ۱۳۹۸

    خیلی خوب بود ، اگر امکانش هست بازم دستور غذایی با مرغ رو بزارید


  • ناهید

    تاریخ : ۲۹ - آبان - ۱۳۹۸

    مرغ پنیری رو با دستور شما درست کردم شوهرم خیلی خوشش اومد???


ارسال دیدگاه