3مدل طرز تهیه غذا با مرغ

جمعه 10 آبان 1398 آشپزی
دستور پخت انواع غذا با مرغ

دستور پخت خوراک مرغ

1. پای مرغ با سیب زمینی و تره فرنگی

پای مرغ در فر درست می‌شود. این پای خوش طعم و شکیل، با لایه‌هایی ناصاف از خمیر فیلو تهیه می‌شود که روی آن‌ها کره آب شده، مالیده شده است.

مواد لازم
سیب زمینی مکعبی خرد شده225 گرم
کره5 قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون پوست و استخوان خرد شده175 گرم
تره فرنگی خرد شده1 عدد
قارچ ورقه شده150 گرم
آرد2.5 قاشق غذاخوری
شیر300 میلی لیتر
خردل1 قاشق غذاخوری
مریم گلی تازه2 قاشق غذاخوری
خمیر فیلو225 گرم
کره3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

پای مرغ

دستور تهیه:

  • سیب زمینی مکعبی خرد شده را در یک قابلمه آب جوش به مدت ۵ دقیقه بپزید، سپس آن را آبکش کنید.
  • کره را داخل یک ماهیتابه ذوب کرده و مرغ خرد شده را به مدت ۵ دقیقه داخل آن بپزید.
  • تره فرنگی و قارچ را افزوده و به مدت ۳ دقیقه بپزید، آن‌ها را مرتب هم بزنید. آرد را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه بپزید. به تدریج شیر را بیفزایید و به جوش آورید. خردل، مریم گلی و سیب زمینی را به همراه چاشنی افزوده و اجازه دهید مخلوط به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.
  • در همین فاصله، نیمی از ورقه‌های خمیر فیلو را کف یک ظرف عمیق مخصوص پای پهن کنید. سس را با قاشق داخل ظرف بریزید و با یک ورقه دیگر از خمیر فیلو بپوشانید. با قلموی آشپزی بر روی خمیر، کره بمالید و ورقه دیگری از خمیر روی آن قرار دهید.
  • باقیمانده خمیر را رشته‌ای خرد کرده و بر روی خمیر پای به صورت نامرتب بریزید. با قلموی آشپزخانه کره آب شده را بر روی خمیر‌های رشته‌ای بمالید و در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا ترد و برشته شوند.
  • این پای را به صورت داغ سرو کنید.

بیشتر بخوانید:دستور پخت بوریتو مرغ مکزیکی

 

دستور پخت خوراک مرغ


2. مرغ پخته پنیری

مرغ پخته پنیری
مرغ پنیری یکی دیگر از انواع غذا با مرغ است، غذایی سالم با تلفیقی از مواد اولیه کم چرب و لذیذ که ترکیبی از پنیر و خردل و یک لایه سوخاری برشته است.
مواد لازم
شیر کم چرب1 قاشق غذاخوری
خردل2 قاشق غذاخوری
پنیر چدار کم چرب رنده شده60 گرم
آرد ساده3 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده2 قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون استخوان و پوست4 عدد

دستور تهیه:

  • شیر و خردل را درون یک کاسه مخلوط کنید. پنیر را نیز به همراه آرد و پیاز کوهی در یک بشقاب مخلوط نمایید.
  • مرغ را درون مخلوط شیر و خردل انداخته، با قلموی مخصوص آشپزخانه همه قسمت های آن را به صورت یکنواخت آغشته سازید.
  • سینه‌های مرغ را داخل مخلوط پنیر انداخته، بغلطانید و فشار دهید تا کاملا مواد به ان‌ها بچسبند.
  • مرغ‌ها را روی سینی فر بچینید و پنیر اضافه را روی آن‌ها بپاشید.
  • آن‌ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید تا کاملا برشته و طلایی رنگ شده و هنگامیکه سیخ را درون آن فرو می‌کنید آب شفاف به بیرون تراوش کند و صورتی رنگ نباشد.
  • مرغ را داغ، به همره سیب زمینی با پوست پخته شده و سبزیجات تازه سرو نمایید.

بیشتر بخوانید:طرز تهیه کیوسکی مرغ


3 سالاد مرغ اندونزی

سالاد مرغ اندونزی
سالاد مرغ نیز یکی دیگر از انواع غذا با مرغ پخته است که سس تند بادام زمینی آن را می‌توان از یک روز قبل آماده کرده و در یخچال نگه داشت.
مواد لازم
سیب زمینی بزرگ خرد شده4 عدد
آناناس تازه مکعبی خرد شده300 گرم
هویج رنده شده2 عدد
جوانه لوبیا175 گرم
پیازچه خرد شده100 گرم
کدوی نواری خرد شده1 عدد
ساقه کرفس نواری خرد شده3 عدد
بادام زمینی بی نمک175 گرم
سینه مرغ پخته و خرد شده125 گرم
کره بادام زمینی6 قاشق غذاخوری
روغن زیتون6 قاشق غذاخوری
روغن کنجد2 قاشق چایخوری
آبلیموی ترش4 قاشق چایخوری
سویا سس2 قاشق غذاخوری
فلفل چیلی قرمز خرد شده1 عدد

دستور تهیه:

  • سیب زمینی‌ها را داخل یک قابلمه آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند. آن را آبکش کرده و کنار بگذارید تا خنک شود.
  • سیب زمینی خنک شده را داخل کاسه سالاد بریزید.
  • آناناس، هویج، جوانه لوبیا، پیازچه، کدو، کرفس، بادام زمینی و تکه‌های مرغ را به سیب زمینی اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • برای تهیه سس، کره بادام زمینی را داخل یک کاسه کوچک قرار داده، به آرامی سویا سس و روغن زیتون را به آن بیفزایید.
  • فلفل چیلی قرمز، روغن کنجد و آبلیمو را با مواد ترکیب کنید، خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.
  • سس تند را روی سالاد ریخته و به آرامی هم بزنید تا تمامی مواد به آن آغشته شوند.
  • سالاد را با برش‌های لیمو تزیین کرده و بلافاصله سرو کنید.

منبع:ستاره

پخت کوکوی کدو سبز

3 طرز تهیه کوکو کدو سبز

پخت کیوسکی مرغ

طرز تهیه کیوسکی مرغ

آخرین دیدگاه‌ها

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا
logo-samandehi