سمبوسه یکی از خوراکیهای خوشمزه و محبوب در کشور است که با نان لواش یا خمیر یوفکا تهیه میشود. با این آموزش ساده میتوانید انواع مختلف سمبوسه را در خانه تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
مواد لازم
- نان لواش به تعداد دلخواه
- سینه مرغ 1 عدد
- قارچ خرد شده 1 پیمانه
- فلفل دلمهای و پیاز هر کدام 1 عدد
- جعفری نصف پیمانه
- زرده تخم مرغ 1 عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه
برای تهیه سمبوسه مرغ و قارچ، ابتدا سینه مرغ را آبپز کرده و ریشریز کنید. پیاز را رنده کرده و همراه با زردچوبه و فلفل قرمز تفت دهید. سپس مرغ پخته و خرد شده را به آن اضافه کنید. قارچ و فلفل دلمهای خرد شده را نیز تفت داده و در نهایت، جعفری را اضافه کنید.
نانها را به شکل مستطیلهای باریک برش بزنید و بر روی هر کدام مقداری از مواد را بریزید. سپس نان را به شکل مثلثی بپیچید و سمبوسه ها را در روغن داغ سرخ کنید. پیشنهاد میشود سمبوسه را با سس تند سرو نمایید تا لذت بیشتری ببرید.
نکات مهم
میتوانید به مواد سمبوسه سیبزمینی آبپز لهشده یا نگینی خردشده نیز اضافه کنید تا طعم آن غنیتر شود.
ارسال دیدگاه