طرز تهیه املت قهوه خانه ای خوشمزه و ساده برای هر سلیقه

سه‌شنبه 10 تیر 1404 آشپزی
دستور پخت املت قهوه خانه ای اصل به روش سنتی

دستور تهیه املت قهوه خانه ای اصل بسیار آسان است و این غذا در حداقل زمان ممکن با رب گوجه فرنگی پخته می‌شود. املت قهوه خانه ای یکی از محبوب‌ترین و پرمصرف ترین غذاهای ایرانی است که در قهوه خانه‌ها و رستوران‌ها به روش سنتی طبخ می‌شود.

مواد لازم برای املت قهوه خانه ای

  • تخم مرغ 4 عدد
  • رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
  • روغن 1/2 فنجان
  • فلفل قرمز یا سیاه به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

دستور تهیه املت قهوه خانه ای

  1. برای تهیه املت قهوه خانه ای، ابتدا یک ماهیتابه با عمق کم و جنس نسبتاً نازک را انتخاب کنید.
  2. سپس ماهیتابه را حدود ۳۰ ثانیه روی حرارت بالا قرار داده و آن را گرم کنید.
  3. سپس روغن را به ماهیتابه بریزید به اندازه‌ای که سطح آن را کاملاً پر کند.
  4. سپس رب گوجه فرنگی را به روغن اضافه کرده و روی حرارت بالا تفت دهید تا رب باز شده و رنگ آن تغییر کند.
  5. حدود ۵-۴ دقیقه به تفت دادن رب گوجه فرنگی ادامه دهید تا بوی خامی آن کاملاً گرفته شود و در این فاصله حرارت را به هیچ وجه کم نکنید.
  6. کمی نمک و فلفل قرمز یا سیاه به رب اضافه کرده و هم بزنید.
  7. تخم مرغ‌ها را یکی یکی در تابه بشکنید و پس از اینکه همه تخم مرغ را به تابه اضافه کردید، شروع به هم زدن تخم مرغ‌ها کنید.
  8. تخم مرغ‌ها را با رب مخلوط کنید تا یکدست شوند و پس از ۴-۳ دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.
  9. املت شما آماده است، آن را در ظرف سرو بکشید و با نان و پیاز نوش جان کنید.

تفت دادن رب در روغنتفت دادن رب روی حرارت بالامخلوط کردن تخم مرغ و رب املت قهوه خانه ای اصل

طرز تهیه آسان ترین کیک بستنی

آسان ترین طرز تهیه کیک بستنی خوشمزه و بی نظیر

Capture 31

طرز تهیه سالاد شوید به سه روش خوشمزه و آسان

×

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

انتخاب استان برای وضعیت آب‌و‌هوا