دستور تهیه املت قهوه خانه ای اصل بسیار آسان است و این غذا در حداقل زمان ممکن با رب گوجه فرنگی پخته میشود. املت قهوه خانه ای یکی از محبوبترین و پرمصرف ترین غذاهای ایرانی است که در قهوه خانهها و رستورانها به روش سنتی طبخ میشود.
مواد لازم برای املت قهوه خانه ای
- تخم مرغ 4 عدد
- رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری
- روغن 1/2 فنجان
- فلفل قرمز یا سیاه به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
دستور تهیه املت قهوه خانه ای
- برای تهیه املت قهوه خانه ای، ابتدا یک ماهیتابه با عمق کم و جنس نسبتاً نازک را انتخاب کنید.
- سپس ماهیتابه را حدود ۳۰ ثانیه روی حرارت بالا قرار داده و آن را گرم کنید.
- سپس روغن را به ماهیتابه بریزید به اندازهای که سطح آن را کاملاً پر کند.
- سپس رب گوجه فرنگی را به روغن اضافه کرده و روی حرارت بالا تفت دهید تا رب باز شده و رنگ آن تغییر کند.
- حدود ۵-۴ دقیقه به تفت دادن رب گوجه فرنگی ادامه دهید تا بوی خامی آن کاملاً گرفته شود و در این فاصله حرارت را به هیچ وجه کم نکنید.
- کمی نمک و فلفل قرمز یا سیاه به رب اضافه کرده و هم بزنید.
- تخم مرغها را یکی یکی در تابه بشکنید و پس از اینکه همه تخم مرغ را به تابه اضافه کردید، شروع به هم زدن تخم مرغها کنید.
- تخم مرغها را با رب مخلوط کنید تا یکدست شوند و پس از ۴-۳ دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید.
- املت شما آماده است، آن را در ظرف سرو بکشید و با نان و پیاز نوش جان کنید.
ارسال دیدگاه