ابتدا قبل از هرکاری تخم مرغ ها را در ظرف جدا شکسته، سپس آنها را حسابی با هم مخلوط کنید تا سفیده و زرده تخم مرغ باهم یک دست شود. دقت کنید که این کار را نباید بیش از حد انجام دهید. همین که سفیده و زرده ها با هم مخلوط شدند کافیست.
فلفل دلمه ای را حسابی ریز خرد کنید و همین کار را با پیازها و سیرها نیز انجام دهید و آنها را نیز خرد کنید.
سیر، پیاز، فلفل دلمه، پنیر پیتزا، نمک و فلفل را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و همه مخلوط را به هم بزنید. برای این کار از میکسر نیز میتوان استفاده کرد. در آخر بیکینگ پودر، آب و سرکه را نیز به مخلوط خود اضافه کنید و باز هم کمی به هم بزنید تا جایی که رنگ مخلوط شما یکدست شود.
روغن را از قبل در تابه بریزید و اجازه دهید که حسابی گرم شود. حالا مخلوط خود را به تابه اضافه کنید و منتظر بمانید تا بپزد.
در آخر املت تان را با گشنیز خرد شده و پنیر پیتزا تزیین کنید و از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید.
دوس ندارم ؛ تخم مرغ با پنیر پیتزا ؟؟؟